Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ялта в червні - Відпочинок і погода

  1. Погода в Ялті в червні
  2. Що цікавого в Ялті в червні?
  3. Пляжний відпочинок
  4. Розваги та екскурсії
  5. Свята та фестивалі
  6. Які ціни на відпочинок в Ялті в червні?

У червні в Ялту приходить справжнє літо, а ось температура води ще нестабільна: вона може як приємною, так і прохолодною для купання. Ціни на відпочинок на початку літа ще помірні. Дізнайтеся на Тур-Календарі, ніж Вас може порадувати Ялта в червні!
У червні в Ялту приходить справжнє літо, а ось температура води ще нестабільна: вона може як приємною, так і прохолодною для купання

У червні в Ялту їде все більше туристів, але високий сезон ще не настав


Погода в Ялті в червні

У червні в Ялті стає стабільно тепло - запановує по-справжньому літня погода. Стовпчик термометра в денний час найчастіше піднімається до +22 .. + 24 ° C і вище, вночі теж не холодно близько + 17 ° C. Температура води в морі може як прогрітися до +20 .. + 22 ° C, так і бути зовсім холодної - в районі +15 .. + 17 ° C. Пов'язано це з так званими "Низівка", коли теплі шари води перемішуються з більш холодними з глибини моря. Буває, що вранці вода +20 градусів, а ввечері +16, і навпаки. Так що, якщо мета Вашого відпочинку в Ялті - купання кожен день, варто задуматися про правильність вибору саме цього місяця, або звернути увагу на інші курорти півострова. В Євпаторії або Феодосії температура води в червні може бути вище. Варто звернути увагу і на райони Керчі - Азовське море дрібніше і прогрівається швидше.
температура вдень У червні в Ялті стає стабільно тепло - запановує по-справжньому літня погода

+ 23 °

температура вночі температура вночі

+ 17 °

Температура води Температура води

+ 22 °



Що цікавого в Ялті в червні?

В Ялті є все, щоб відмінно провести час - море, сонце, відмінні дикі пляжі, нічні клуби і ресторани, аквапарки, дельфінаріумом, маса цікавих екскурсій по Великій Ялті, вибирайте що Вам більше подобається!

Пляжний відпочинок

У червні починається повноцінний пляжний сезон - погода чудова, а температура моря в районі +20 .. + 22 ° C. Однак, через глибинних течій вода періодично може стає холодніше. У місті є як платні, що належать пансіонатам і готелям пляжі, так і безкоштовні, муніципальні. Одним з кращих пляжів, зазначених "Блакитним прапором" вважається Масандрівський. Неподалік від міста є і дикі пляжі як, наприклад, знятий на відео, що знаходиться у Гори Кішка.

Розваги та екскурсії

Ялту вважають головним курортом півострова, незважаючи на те, що це невелике приморське містечко на півдні Криму. Знайомство з містом туристи зазвичай починають з набережної, що ми пропонуємо зробити і Вам, в супроводі місцевої мешканки. На набережній можна і погуляти, і смачно поїсти, відправитися з неї на катері на екскурсію або провести вечір в одному з розташованих тут нічних клубів.

У червні в місті маса можливостей урізноманітнити своє дозвілля. Можна з'їздити на винний завод в Масандрі з дегустацією вин, в Ластівчине гніздо, в Нікітський ботанічний сад або в відмінний аквапарк в Сімеїзі, в Лівадійський палац, недалеко і Ай-Петрі але варто враховувати, що дорога туди дуже крута. І це далеко не всі екскурсії, на які Ви можете відправитися з Ялти. Можна сходити в кінотеатр "Ореанда" на одну з кінопрем'єр або в боулінг. Нічні клуби, котрих особливо багато на набережній Ялти, пропонують провести запальний вечір.

Свята та фестивалі

У червні в Ялті проходить маса цікавих подій. Найбільш помітні - теле-конкурс дитячо-юнацької творчості, конкурс-фестиваль «Турнір Лауреатів» - «Південний Експрес», і Міжнародний фестиваль мистецтв «У Чорного моря» під час якого проходять виступи в жанрах інструментальної музики, вокалу, хорового співу, авторської пісні , хореографії, цирковому та оригінальному жанрі. Як правило в червні проходить і фестиваль з брейк-дансу «Yalta Summer Jam», де виступають не тільки танцюристи, а й МС, бітмейкер і ді-джеї, баскетбольні фрістайлери і бітбоксер. Але перш за все це, звичайно, свято танцю.

Для того, щоб не пропустити будь-яка з цікавих подій, заздалегідь ознайомтеся з анонсами на офіційному сайті міста.

Які ціни на відпочинок в Ялті в червні?

У червні відпочиваючих стає більше і ціни на відпочинок починають рости, але так липневих серпневих, коли на пляжах Ялти починається справжній аншлаг, ще дуже далеко.

Погода в червні прекрасно підходить для пляжного відпочинку, а вода до цього часу, як правило, прогрівається до +20 .. + 22 ° C, так що можна почати і купальний сезон. Сподіваємося, що Тур-Календар відповів Вам на питання, чим гарний відпочинок в Ялті в червні!



Які ціни на відпочинок в Ялті в червні?

Новости