Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вплив фаз Місяця в повсякденному житті відчувають 75% опитаних

Вплив фаз Місяця на свій організм відчувають 75% опитаних, в тому числі кожен другий або 54% стикаються з цим час від часу, а 21% - регулярно. 60% респондентів визнали, що використовують місячний календар в плануванні своїх буднів, свідчать дані опитування, проведеного мережею магазинів "top!" В соціальних мережах.

"Місяць відповідальна за побут і править водною стихією, тому вона впливає на все, що з цим пов'язано, в тому числі здоров'я, догляд за собою, сільське господарство і роботи по дому. Вода становить 70% організму дорослої людини, а у дитини ще більше. З цієї причини зміна фаз Місяця впливає на життя кожної людини, але індивідуально, залежно від віку, статі, гороскопу і інших аспектів ", - пояснила астролог Айя Ауструма, нагадавши, що саме в лютому почався китайський новий рік.

Більшість, або 83% учасників опитування впевнені, що відчувають вплив фаз Місяця в поведінці оточуючих. Крім того, саме жінки заявили, що більше чоловіків відчувають вплив фаз Місяця і на себе, і на оточуючих.

"Теоретично Місяць більше відноситься до жінок, але на практиці я спостерігала, що з впливом Місяця гірше справляються чоловіки, тому що вони більш слабо керують своєю емоційною сферою і в повний місяць поводяться менш адекватно. Жінка знаходить, до чого докласти місячну енергію, а чоловік не знає, що з нею робити ", - розповіла Ауструма, додавши, що Місяць сильніше впливає на представників водних знаків - Риб, Раків, Скорпіонів, а також на які народилися в місячне затемнення, в повний місяць і на дітей.

Розповідаючи, для яких цілей місячний календар використовується найбільше, 59% опитаних згадали послуги краси і здоров'я, 54% - планування садових та інших зовнішніх робіт. Рідше, в 23% випадків, зміна фаз місяця враховується в домашній роботі, наприклад, ремонті, прибиранні або глажении білизни.

Календар складається про хід Місяця по знаках зодіаку, що допомагає планувати, в які дні справи йтимуть краще або з меншим опором. "Наприклад, коли Місяць у водному знаку, білизна випрані краще, тому що вода впливає більш ефективно, а порошку потрібно менше. Квіти теж потрібно поливати в водні дні - якщо регулярно поливати рослини в неправильний час, вони можуть зів'янути, тому більш дієво рідкісне поливання, але в відповідні дні. Коли Місяць знаходиться в земній знаку, краще вдаються земляні роботи ", - радить астролог.

Мережа магазинів "top!" Вже п'ятий рік у співпраці з астрологом Айей Ауструмой становить місячний календар для більш успішного планування повсякденних занять. Цього року календар доступний в зручній цифровій версії на сторінках "top!" В соціальних мережах, а також на сайті - http://www.toppartika.lv/kalendars
В опитуванні, яке проходило з 24 січня по 7 лютого, взяли участь 770 послідовників мережі магазинів "top!" В соціальних мережах «Facebook» і «Draugiem.lv" з усією Латвії.

Мережа магазинів "top!" - це найбільша належить латвійським підприємцям мережу магазинів в Латвії. Під товарним знаком "top!" В Латвії зараз працює 271 продовольчий магазин, в тому числі 148 "top!" І 123 "mini top!", Які належать 20 місцевим підприємствам: ТОВ "Firma Madara 89", AT "LPB", AО "Diāna", ТОВ "Lars Limited", ТОВ "Gabriēla", ТОВ "Dekšņi", ТОВ "Mārksmens", ТОВ "Madara 93", ТОВ "AA & Co", ТОВ "Krista-A", AS "Roga-Agro ", SIA" ESSA ", SIA" GAL ", SIA" Lekon ", SIA" Ogres Prestižs ", SIA" Pārtikas veikalu grupa ", ТОВ" Oregano ", ТОВ" SP ", ТОВ" Palmas-S "і ТОВ" LM Jūrmala ". Мережа забезпечує понад 4000 робочих місць, підтримуючи місцевих виробників і постачальників по всій Латвії.

Інформацію підготувала:
Ілзе приїду,
керівник по маркетингу і суспільних відносин "top!"
е-пошта: [email protected]
www.toppartika.lv

Додаткова інформація:
Іева Балод,
старший керівник проектів Nords Porter Novelli
Тел .: 26158480
е-пошта: [email protected]

Новости