Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Положення по підбору учнів в ВДЦ "Океан"

1

1. Загальні положення

1.1. Це Положення розроблено відповідно до наказу Міністерства освіти і науки Російської Федерації від 22.02.2001 № 611 «Про затвердження Положення про порядок підбору та направлення дітей і підлітків у всеросійські дитячі центри« Орлятко »і« Океан »(далі - наказ), розпорядженням Комітету освітні послуги від 14.03.2017 №847-р і визначає порядок проведення конкурсного відбору учнів освітніх організацій Санкт-Петербурга (далі - навчаються), які освоюють освітні програми основної загальної і середньої загальної про азованія, що досягли успіхів у галузі культури, мистецтва, науки, спорту, громадської діяльності та навчання.

1.2. Справжнім становищем визначається порядок підбору та направлення учнів освітніх організацій Санкт-Петербурга в федеральне державне бюджетне освітня установа Всеросійський дитячий центр «Океан» (далі - ФГБОУ ВДЦ «Океан») за квотами путівок, виділених Санкт-Петербургу відповідно до договорів між ФГБОУ ВДЦ « океан »і Комітетом за освітою.

1.3. Інформація для партнерів і батьків і дітей-учасників програм ФГБОУ ВДЦ «Океан» про розподіл путівок проводиться відповідно до опублікованих у відкритому доступі на електронному ресурсі в інформаційно-телекомунікаційній мережі «Інтернет» http://okean.org ) Графіком змінності і розподілом квот путівок за класами.

1.4. Відповідно до наказу путівка у всеросійський дитячий центр використовується як заохочення і надається навчаються в 6 - 11 класів у віці від 11 до 17 років, які досягли успіхів у громадській діяльності, навчанні, а також переможцям змагань, олімпіад, фестивалів, оглядів, конкурсів.

1.5. Рішення про заохочення учнів путівками в ФГБОУ ВДЦ «Океан» приймається Комісією з підбору та направлення учнів в ФГБОУ ВДЦ «Океан», затвердженої наказом генерального директора державного бюджетного нетипового освітнього закладу дитячий оздоровітельнообразовательний туристський центр Санкт-Петербурга «Балтійський берег» (далі - ГБОУ « Балтійський берег »), на підставі наданих навчаються на отримання путівки портфоліо відповідних заявленій тематиці змін.

1.6. Напрямок навчаються в ФГБОУ ВДЦ «Океан» здійснюється таким чином:

виявлення, підтримка та заохочення талановитих учнів в області культури, мистецтва, науки, спорту, громадської діяльності та навчання;

організація освітнього процесу в профільних програмах в рамках додаткової освіти дітей;

виявлення та апробація ефективних форм, методів і засобів загального та додаткової освіти дітей;

ефективну співпрацю між ФГБОУ ВДЦ «Океан» і Комітетом за освітою, організаціями (партнерами), уповноваженими вести

роботу за направленням навчаються в ФГБОУ ВДЦ «Океан», а також міжрегіональне співробітництво в області загальної та додаткової освіти;

оздоровлення учнів.

1.7. Витрати, пов'язані з підготовкою і оформленням медичних документів, а також з проїздом навчаються з Санкт-Петербурга до Владивостока і назад несуть батьки (законні представники), хто навчається.

1.8. Переміщення учнів з Санкт-Петербурга до Владивостока здійснюється організованою групою за допомогою повітряних суден цивільної авіації і поїздів Російської залізниці.

2. Порядок підбору та направлення учнів в ФГБОУ ВДЦ «Океан»

2.1. Підставою для розгляду кандидата на отримання путівки в ФГБОУ ВДЦ «Океан» є його надане портфоліо відповідне тематиці зміни.

2.2. Кандидати, які подали портфоліо, але не пройшли відповідність тематиці зміни, залишаються в листі очікування і їм можуть бути запропоновані путівки на вивільняються місця, при їх наявності.

2.3. У разі виявлення недостовірних даних і (або) неповних даних, портфоліо кандидата розгляду не підлягає.

2.4. Про прийняте позитивне рішення кандидату повідомляється за вказаними в портфоліо контактам.

2.5. У зв'язку з необхідністю своєчасного оформлення та викупу авіаквитків або залізничних квитків, прийом і розгляд заявок припиняється за 60 (шістдесят) календарних днів до початку зміни в ФГБОУ ВДЦ «Океан».

2.6. У ФГБОУ ВДЦ «Океан» приймаються навчаються 6-11 класів, які освоюють освітні програми основної загальної та середньої загальної освіти, що займаються за додатковими освітніми програмами.

У літній період (з червня по серпень) - навчаються з 11 повних років до 17 років включно, які займаються за додатковими освітніми програмами.

2.7. Медичні вимоги до навчаються - відповідність групі здоров'я 1-2-3.

Перед відправкою в ФГБОУ ВДЦ «Океан» діти проходять поглиблений медичний огляд в поліклініці за місцем проживання та подають до направляючу організацію заповнену медичну карту за формою № 159 / у-02, затверджену Наказом МОЗ України від 20.02.2002 № 58, а також за три дня до виїзду - довідку про санітарно-епідеміологічне оточення, копію свідоцтва про народження (при досягненні 14 років - копію паспорта) і копію медичного полісу.

2.8. Критерії визначення учнів, які підлягають заохоченню путівками в ФГБОУ ВДЦ «Океан» за напрямками:

2.8.1. Освіта і наука:

переможці та призери районних, міських, міжрегіональних, всеукраїнських (загальноросійських), міжнародних олімпіад, конкурсів, оглядів, засновниками або співзасновниками яких є виконавчі органи державної влади,

або державні установи (організації), що перебувають у віданні виконавчих органів державної влади.

2.8.2. Культура та мистецтво:

переможці та призери районних, міських, міжрегіональних, всеукраїнських (загальноросійських), міжнародних творчих конкурсів, оглядів, фестивалів, виставок, засновниками або співзасновниками яких є виконавчі органи державної влади, які державні установи (організації), що перебувають у віданні виконавчих органів державної влади.

2.8.3. Спорт:

переможці та призери районних, міських, всеукраїнських (загальноросійських), міжнародних першостей (чемпіонатів), спортивно-масових заходів, в тому числі з прикладних видів спорту засновниками або співзасновниками яких є виконавчі органи державної влади, які державні установи (організації), що перебувають у віданні виконавчих органів державної влади.

2.8.4. Суспільна діяльність:

лідери і активісти дитячих і молодіжних організацій і рухів;

школярі, які є авторами розроблених соціально-значущих проектів;

навчаються, які відзначилися в соціально-корисної діяльності, в тому числі волонтери, що заслужили нагороди за діяльність у соціальній сфері.

2.9. Навчається може направлятися в ФГБОУ ВДЦ «Океан» не частіше ніж один раз на рік.

Контакти: т. (812) 572-10-73, Цей e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript

Комісія з підбору та направлення учнів в ФГБОУ ВДЦ "Океан"

Новости