Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Круїзи в Японію

  1. Що можна побачити в круїзі в Японію
  2. Коли поїхати в круїз по країнам цього регіону
  3. Які лайнери ходять в круїзи в Японію

Що можна побачити в круїзі в Японію

Число круїзних маршрутів в Японію, Корею, Китай і на Далекий Схід не дуже велике - це досить екзотичний напрямок. Проте лайнери найпопулярніших круїзних компанії світу здійснюють круїзи в Японію і на Далекий Схід регулярно. Під час морських круїзів навколо Японії і до інших східних країнах ви можете відвідати такі знамениті міста як Токіо, Фукуока, Кіото, Канадзава, Пусан, Кобе, Петропавловськ-Камчатський, Корсаков, Отару, Хакодате, Аоморі, Коті, Нагасакі, Наха. Найпопулярніші напрямки цього регіону у туристів всього світу - це круїзи в Японію з Сінгапуру. Не менш цікаві і захоплюючі маршрути - круїзи в Японію і на Далекий Схід з Гонконгу і круїзи в Японію з Шанхая, Токіо, Тяньцзінь і Владивостока, круїзи по Південно-Східній Азії і круїзи в Австралію із заходом в порти Японії.

Морський круїз до Японії або навколо Японії набагато зручніше, ніж подорож по суші, так як туристи пересуваються по суті на п'ятизірковому плавучому готелі і кожен день виявляються в новій азіатській країні або азіатському порту. Дуже часто круїзні компанії пропонують круїзні путівки дешево або влаштовують сезонні розпродажі круїзних квитків, а також роблять спецпропозиції, знижуючи вартість на круїзи Японія-Корея-Китай -Дальній Схід. Завжди можливо придбати круїз в Японію недорого по акції. Тривалість круїзів дуже різноманітна: від міні-круїзів Японія-Корея-Китай-Далекий Схід до навколосвітніх, які починаються і закінчуються в одному з морських портів Японії.

Більшість азіатських портів, в яких роблять зупинку круїзні лайнери круїзних компаній Royal Caribbean Int., Costa Cruises, Azamara Club Cruises, Oceania Cruises, Silversea Cruises, Seabourn Cruise Line, Regent Seven Seas Cruises, Holland America Line, PONANT, Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises більш ніж гідні уваги подорожуючих. Круїзи в Японію, Корею, Китай і на Далекий Схід на лайнері дозволяють познайомитися відразу з декількома країнами і культурою різних народів. Наприклад, побачити одну з найголовніших японських природних красот - оспіваний поетами вулкан Фудзіяму, доторкнутися до древніх стінами «замку ворона» - національного скарбу Японії, оточеного сакурами середньовічного форту Кумамото, поспостерігати за морськими котиками і сивуч, облюбували піщані пляжі острова Тюленячий.

Коли поїхати в круїз по країнам цього регіону

Клімат Японії дуже м'який - навіть взимку температури тут рідко бувають дуже низькими. Їхати сюди можна в будь-який час року - кожен сезон має свою принадність. Але найбільш популярна серед туристів, звичайно, весна - час, коли в Японії зацвітає сакура, а парки, сквери і сади всіх міст стають рожевими і ніжно-фіолетовими.

Цікава країна і восени, коли листя змінює колір з одноманітно зеленого на яскраві червоно-жовті відтінки.

Сезон дощів, коли спостерігається похмура погода, триває всього два місяці - червень і липень (травень-червень - на Окінаві).

Якщо у ваші плани входить відпочинок з відвідуванням найкрасивіших японських пляжів, вибирайте круїзи в Японію і Китай, з відвідуванням південних портів - Осаки, Фукуоки, Нахи.

Які лайнери ходять в круїзи в Японію

Цілий ряд круїзних компаній класів стандарт, преміум і люкс організовують маршрути по цьому регіону. дуже популярні круїзи в Китай , Японію і на Далекий Схід таких круїзних компаній як Costa Cruises, Norwegian Cruise Line і Royal Caribbean Int. Цікаві маршрути пропонують компанії класу преміум і люкс - Azamara Club Cruises, Oceania Cruises, Seabourn Cruise Line, Regent Seven Seas Cruises, PONANT, Holland America Line. Відмінність круїзів різних компаній - в маршрутах, вартості і рівні сервісу.

Ексклюзивні круїзи в Японію і на Далекий Схід пропонує компанія класу люкс Silversea Cruises - маршрути якої включають не тільки кілька найбільш цікавих японських міст, а й найвіддаленіші куточки російського Далекого Сходу, дістатися до яких реально тільки по воді.

Варті уваги також круїзи навколо Японії компанії класу преміум Celebrity Cruises, що відрізняються оригінальними маршрутами з дво- і триденними стоянками в найбільш цікавих портах Японії і Китаю.

Російський туроператор Круїзний Дім «МК» пропонує круїзи в Японію від туроператора на лайнерах найпопулярніших морських круїзних компаній різного класу: класу стандарт, класу преміум і класу люкс, а також круїзи в Японію і на Далекий Схід за системою "Ультра все включено". Круїзний Дім «МК» пропонує не тільки купити круїзну путівку на будь-який корабель, а й оформити круїзний пакет з трансфером, з авіаперельотом і з екскурсіями - вартість круїзів в Японію за такою системою може бути до 15% дешевше в порівнянні, якщо вибирати круїз окремо.

Морський круїз в Японію і на Далекий Схід - відмінний варіант подорожі всією родиною. Один з найбільш інноваційних лайнерів світу Ovation of the Seas (Круїзна компанія Royal Caribbean Int. ) - це величезний розважальний комплекс на воді з рівнем сервісу п'ятизіркового готелю, що пропонує масу можливостей для комфортабельного відпочинку на борту для маленьких і дорослих мандрівників, який здійснює круїзи в Японію з Тяньцзіня.

Новости