Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бюджет поїздки: скільки потрібно грошей у Владивостоці в 2019 році?

  1. Скільки коштує громадський транспорт?
  2. Скільки коштує таксі?
  3. Скільки коштує бензин і паркування?
  4. Скільки коштують сувеніри?
  5. Музеї Владивостока
  6. Коли приїжджати до Владивостока?

13,8 € - мінімальний бюджет на день у Владивостоці 🇷🇺. Цього вистачить на непоганий бюджетний хостел, дві поїздки на громадському транспорті і їжу (сума дорівнює двом обідів в недорогих кафе). Дана сума не включає вартість перельоту. Переліт туди-назад з Москви можна знайти за 17-19 тис. Рублів . Трохи дешевше під час розпродажів (підпишіться на телеграм-канал @samokatus , Щоб не пропустити їх).

Ще більше міст - Бюджет поїздки: рейтинг найдешевших міст світу (вже більше 180) .

З аеропорту до центру Владивостока можна дістатися кількома способами:

  • Електропоезд- експрес довезе приблизно за 50 хвилин. Квиток коштує 200 рублів.
  • Доїхати також можна на автобусі або маршрутці. Квиток на автобус №10 обійдеться в 85 рублів, а для маршрутного таксі №101 - 100 рублів.
  • Таксі до центру обійдеться приблизно в 1000 рублів.
  • Індивідуальний трансфер (вартістю від 20 €) можна замовити на сайті Kiwi Taxi або Intui.Travel .

Скільки коштує громадський транспорт?

Громадський транспорт Владивостока включає автобуси, трамваї, тролейбуси і фунікулер. Вартість однієї поїздки в автобусі - 21 рубль, в трамваї або тролейбусі - 14 рублів, на фунікулері - 12 рублів.

Скільки коштує таксі?

Умови і тарифи таксі у Владивостоці залежать від компанії. В середньому, вартість посадки приблизно дорівнює 100 рублям, а ціни за кілометр варіюються від 8 до 12 рублів за кілометр.

Скільки коштує бензин і паркування?

Літр бензину 92 у Владивостоці коштує в середньому 40 рублів. Вартість однієї години на організованій парковці в центральній частині Владивостока складе приблизно 50 рублів.

Готелі: апартаменти або двомісний номер в гостьовому будинку в не сезон коштуватимуть 20-23 €. Номер в готелі з центральним розташуванням і хорошими оцінками обійдеться приблизно в 30 € (наприклад, міні-готель "Філін і Сова").

Хостели: у Владивостоці великий вибір хостелів, розташованих в центрі в ціновому діапазоні від 6 до 9 € (наприклад, хостел Матрац, Матрос і Альбатрос). Двомісний номер в хостелі обійдеться в 25-30 €. Деякі хостели піднімають влітку ціну на 2-3 €.

AirBnb: в центральній частині Владивостока квартир здається мало, проте в околицях центру хороші варіанти можна знайти за 30 €. Кімнат в центрі пропонується набагато більше, основний ціновий діапазон - 20-25 €.

Якщо у вас немає облікового запису AirBnb, ви можете отримати 18 € на перше бронювання, зареєструвавшись за посиланням .

Таким чином, гарне бюджетне житло у Владивостоці обійдеться вам в 6-10 € за ніч на людину.

у Владивостоку Beeline за 350 рублів пропонує пакет 6GB, 400 хвилин, 500 sms; а МТС - 5GB, 500 хвилин, 500 sms за 300 рублів.

  • Обід в недорогому кафе: 250 рублів. наприклад, Ложки-миски
  • фаст-фуд: випічка - 50-100 рублів, бургер - 100 рублів
  • напої:
    • чашка кави 120 рублів. Наприклад, Піна днів
    • келих пива 100 рублів. наприклад, Billy's Pub

Скільки коштують продукти в супермаркеті?

Ціни у Владивостоці на продукти в супермаркетах нижче московських на 8.9%. Дешевше обійдуться не всі категорії товарів, фрукти-овочі, а також молочні продукти у Владивостоці дорожче.

Вартість участі в групових екскурсіях у Владивостоці і околицях варіюється від 800 до 2000 рублів. Великий вибір екскурсій також представлений на сайтах WeAtlas , Tripster і Sputnik8 . Екологічні та активні тури по навколишніх горах, заповідникам і островам обійдуться від 2000 до 6000 рублів.

Скільки коштують сувеніри?

В середньому ціни на сувеніри у Владивостоці наступні:

  • Базові сувеніри: листівки близько 17 рублів, магніти - 150 рублів, футболки - 500 рублів.
  • Спеціальні сувеніри: тільняшка від 500 рублів, кондитерські вироби від 100 рублів

Музеї Владивостока

Ціни на вхідні квитки владивостоцьких музеїв істотно варіюються. Найдорожче обійдеться відвідування головного корпусу Приморського музею або Музею цікавих наук Ейнштейна: 400 рублів. Квиток у Владивостоцький Океанаріум коштує 250 рублів. Відвідати Музей міста або Владивостоцької фортеці можна за 200 рублів.

Ціни на відпочинок у Владивостоці нижче, ніж в Москви. Різниця в ціні на їжу в в кафе і ресторанах - 18%. Ціни на продукти в супермаркеті нижче на 9% .Детальніше на numbeo.com .

com

Коли приїжджати до Владивостока?

До Владивостока варто приїхати на три-чотири дні і краще в літній період. У цей час - оптимальна погода і пропонуються численні тури та екскурсії по околицях, хоча очікувано влітку трохи виростають ціни на житло. У серпні у Владивостоці проходить музичний фестиваль V-ROX.

Отже, мінімум:

  • 6-10 € на житло.
  • 0.5-1 € на транспорт
  • 7.3-13 € на їжу (кафе і супермаркети)

Авіаквитки Москва - Владивосток:

Стаття постійно оновлюється.

Скільки коштує громадський транспорт?
Скільки коштує таксі?
Скільки коштує бензин і паркування?
Скільки коштують сувеніри?
Скільки коштує громадський транспорт?
Скільки коштує таксі?
Скільки коштує бензин і паркування?
Скільки коштують сувеніри?
Коли приїжджати до Владивостока?

Новости