Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Bering виставляє модель B65 на Vladivostok Boat Show

Американська верф Bering Yachts повідомила сьогодні, що яхта   Serge   буде показана на IX Міжнародній виставці катерів і яхт

Американська верф Bering Yachts повідомила сьогодні, що яхта Serge буде показана на IX Міжнародній виставці катерів і яхт. З 19 по 21 травня з 19-метрової моделлю Bering 65 зможуть познайомитися відвідувачі найбільшого човнового шоу на Далекому Сході.

Географічне розташування виставки з'єднує російський Далекий Схід з Азіатсько-Тихоокеанським регіоном. На шоу приїдуть учасники не тільки з Приморського краю, Хабаровська, Москви і Санкт-Петербурга, але і з Таїланду і Кореї. Vladivostok Boat Show знову буде проводитися в яхт-клубі «Сім футів», який знаходиться в бухті Федорова. Яхта Serge моделі Bering 65 вже прибула до Владивостока і буде стояти на причалі S12.

Яхта Serge моделі Bering 65 вже прибула до Владивостока і буде стояти на причалі S12

Serge - другий корпус серії траулерів Bering 65 зі сталевим водоизмещающих корпусом. Яхта вміщає 17 тисяч літрів палива і може пройти без дозаправки понад 5 000 миль. Два двигуна Cummins QSL9 дозволяють розвинути максимальну швидкість 11 вузлів. На крейсерській швидкості 8 вузлів при 1 200 оборотах в хвилину витрата палива становить 30 літрів на годину.

Яхта Serge обладнана валами Seatorque, пятілопастная 42-дюймовими пропелерами, стабілізаторами Seakeeper M35 Gyro і оснащена багатим електронним пакетом Furuno зі спареними радарами, нічним баченням і супутниковими антенами для телебачення та інтернету. Додаткове обладнання включає гідравлічні носової і кормової подрулівателі, спарені гідравлічні лебідки з малогабаритними якорями, водоочисник і опріснювач.

Перший похід яхта Serge зробила з верфі в технологічному парку Zhangjiang в Шанхаї в таїландський Пхукет через Сінгапур, а потім вирушила за 1 200 морських миль на Андаманські острови, де просто рай для рибалок. Але найвидатнішим походом яхти став 22-денний невпинний вояж на 3 600 морських миль з Пхукета в корейський Пусан. З катером для спортивної риболовлі на буксирі і трьома людьми на борту яхта йшла по черзі на одному з двигунів зі швидкістю 7 вузлів, витратила 10 тисяч літрів палива, і ще третина бака залишалася по приходу в порт.

Новости