Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вершковий соус для пасти

Соуси для пасти або макаронних виробів, додадуть вашим стравам ніжний і незабутній смак.
Вершковий соус для пасти допоможе додати страві абсолютно новий смак, консистенцію, аромат і новий вигляд. Яскравим прикладом цього можуть служити популярні зараз рецепти з італійської кухні. Соуси для пасти або макаронних виробів, додадуть вашим стравам ніжний і незабутній смак Національна італійська їжа - паста, має величезну кількість різних варіантів приготування і подачі, і, звичайно ж, саме соус, є головною відмінністю однієї страви від іншого.

На ваше прохання публікую кілька рецептів вершкового соусу для пасти.

Вершковий соус для пасти - з вершків, сиру пармезан, часнику і петрушки

Інгредієнти для вершкового соусу: 250 мл жирних вершків, 50 г вершкового масла, 1 зубчик подрібненого
часнику, 1.5 склянки натертого сиру пармезан, 3 ст.л. рубаної петрушки, сіль і чорний перець за смаком.

Спосіб приготування: Розтопити вершкове масло на повільному вогні, додати вершки і варити 5 хвилин помішуючи час від часу. Потім додати тертий сир, подрібнений часник і рубану петрушку. Швидко перемішати всі інгредієнти, до однорідного стану соусу. Щоб соус був більш густий, за бажанням можна додати ложку борошна. Дати соусу закипіти і потім зняти з вогню.

Соус виходить кілька калорійний, і якщо ви не дотримуєтеся дієти, ви отримаєте величезне задоволення від вашого страви. В цілому всі інгредієнти смачні і корисні.

Вершковий соус "Карбонара"

Інгредієнти: 300 грам грудинки або бекону, 100 грам пармезану, вершки 22% жирності, 6 жовтків, 1 зубчик часнику, оливкова олія, мелений чорний перець, сіль за смаком.

Приготування: наріжте і розігрійте на сковороді 2 столові ложки оливкової олії, обсмажте дрібно нарізану грудинку і часник протягом трьох хвилин. Натріть на тертці пармезан і перекладіть в миску, додайте 10 столових ложок гарячих вершків і все, як слід розітріть.

Для поліпшення смаку можна також використовувати підігріте біле вино. Збийте вінчиком жовтки в міцну піну і додайте їх до сирної маси. Готові спагетті викладіть на тарілки полийте соусом, і додайте смаженої грудинки, зверху посипте чорним перцем.

Соус "Песто" з волоськими горіхами і сиром.

Інгредієнти: 1,5 ст волоських горіхів, чверть склянки натертого сиру пармезан, великий пучок свіжого базиліка, 1/2 склянки соку лайма, 3 великі зубчики часнику, один стакан оливкового масла, сіль і перець за смаком.

Приготування: на суху розпечену сковороду висипати дрібно нарубані волоські горіхи. Підсмажити до золотистого кольору, при безперервному помішуванні. Потім повністю остудити.

В комбайн висипати волоські горіхи, базилік і дрібно подрібнити. Після цього додати сік лайма, часник, сир пармезан, трохи оливкового масла, сіль і перець і знову прокрутити в комбайні. Потім, додаючи поступово оливкова олія довести до утворення однорідного соусу.
Такий соус можна зберігати в холодильнику до двох тижнів в скляній банці з щільною кришкою. Цим соусом можна заправляти не тільки пасту, але так само і салати, і навіть можна намазувати на хліб.

І, звичайно, не пропустіть рецепт вершкового соусу який дуже подобається абсолютно всім.

Інгредієнти: 300 гр копченої шинки, порізаної на дрібні кубики, 4 яєчних жовтки, 200-300 мл Інгредієнти: 300 гр копченої шинки, порізаної на дрібні кубики, 4 яєчних жовтки, 200-300 мл   свіжих вершків або сметани, 75 гр твердого сиру, 1 ст л оливкової олії, 1-2 зубчики часнику, сіль за смаком свіжих вершків або сметани, 75 гр твердого сиру, 1 ст л оливкової олії, 1-2 зубчики часнику, сіль за смаком.

Приготування: в невеликій каструлі розігрійте масло, додайте часник і готуйте 1 хв. потім додайте
порізану шинку і обсмажуйте її протягом 3-5 хв. Збийте вершки і жовтки в глибокій мисці, додайте шинку і підігрійте на слабкому вогні при постійному помішуванні, щоб жовтки не затверділа, додайте тертий сир і посоліть. (Щоб смак у соусу був ще більш насиченою, можна додати трохи Меко нарізаних кубиків блакитного сиру з пліснявою, наприклад італійський Горгонзола, і дайте йому повністю розплавитися).
Вершковий соус готовий! Подавати такий соус треба негайно.

Соус особливо хороший з пастою, спагеті, макаронами і картоплею.

Смачного. Взято на сайті http://me-ledy.ru/

Сподобався наш сайт? Приєднуйтесь або підпишіться (На пошту будуть приходити повідомлення про нові теми) на наш канал в МірТесен!

Новости