Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Швидко і смачно

У спекотну пору хочеться випити чогось холодного. Пропоную вам приготувати цей ароматний полуничний коктейль зі свіжих ягід і бананів, який не тільки охолодить в жарку погоду, але і дуже корисний як дорослим так і дітям. Мій чоловік назвав його «полуничний шейк»). Завдяки м'яті, цей коктейль неймовірно освіжає в жарку погоду! Готується він швидко - 10 ..

Коли приходять гості, хочеться здивувати їх чимось новеньким і смачненьким. З цієї причини я вирушаю на полювання за новими рецептиками. Ці м'ясні кульки під вершковим соусом один з таких «трофеїв». Кульки виходять соковитими, під ніжним вершково-часниковим соусіком. Як згадаю - аж слинка тече!)) Спробувала це блюдо на своїх домашніх і тепер з упевненістю можу сказати, ..

Цю смачну крупу під загадковою назвою «кускус», я відкрила для себе зовсім недавно. Вона родом з Північної Африки, але сьогодні популярна і в Європі і в США. Що ж це за крупа? По суті «кускус» - це манка, яку сбризнулі водою, через що вона перетворюється в крупинки. Потім ці крупинки термічно обробляють. Апельсиновий кускус готується ..

Нещодавно знайшла цей швидкий гарбузовий пиріг на якомусь з кулінарних сайтів і відразу вирішила його приготувати. Знаю, що гарбуз дуже корисний овоч, ну і ще великий плюс до рецептом - гарбуз є в продажу протягом всієї осені-зими. Пиріг швидко готується і виходить дуже смачний. Чоловік дав спробувати свого друга, той їв із задоволенням, а ..

Перед вами один з видів італійського омлету: фрітата з картоплею і шпинатом! «Frittata» це загадкова назва в перекладі з італійського (Гугл перекладачем) виявляється означає просто «омлет, яєчня». Але омлет не простий, а з вашої улюбленої начинкою, яку ви підбираєте самі. Безпрограшний варіант фрітата: все що залишилося в холодильнику сміливо кладете на сковороду, заливаєте яйцями, підсмажуєте, ..

Ось такими ось апетитними бутербродики любить снідати моя сім'я вранці, до того ж вони дуже корисні, так як в них міститься все саме корисні, що потрібно вам і вашим діткам для початку нового дня: вуглеводи в хлібі, білки в печеному м'ясі і вітаміни в руколою і помідорах. До речі, рукколу ми відкрили для себе зовсім ..


До речі, рукколу ми відкрили для себе зовсім

Що ж це за крупа?

Новости