Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Простий рецепт: легкий святковий салат без майонезу

Оскільки магазинний майонез призводить до целюліту і зайвої ваги, то все частіше дівчата шукають легкі салати - рецепти з фото, прості і смачні без майонезу. Наш саме такий. Незвичайна назва теплого салату з курячим м'ясом «Шалена імператриця» з'явилося через те, що створюється він швидко і під настрій можна якісь компоненти прибирати, додавати.

Складові простого і смачного, легкого салату з фото без майонезу:

  • лаваш
  • оливкова олія
  • куряча грудка
  • 4-5 перепелиних яєць
  • 1 лайм для декору
  • 1 невеликий помідор звичайний, або 2-3 помідори Черрі
  • листя салату
  • кріп
  • чайну ложку червоної ікри
  • 50 гр сиру, який ви любите

Дивіться, варіантів цього дієтичного страви можна зробити безліч змінюючи склад зелені і сир, замінюючи то бринзою, то сиром Фета. Оливкова олія можна змішати з соєвим соусом і вийде знову інший смак. Пробуйте додавати гарбузова олія (воно дає і користь і неповторне післясмак).

Приступаємо. На тарілку викладаємо лаваш і злегка змащуємо оливковою олією. Розкладаємо листя салату в довільному порядку і викладаємо в центр відварені і розрізані вздовж перепелині яйця. Збоку для декору укласти 3 часточки лайма, ну або нашого лимончика. Приступаємо

Наступним кроком потрібно в центр укласти обсмажене тепле куряче м'ясо. Якщо хочете святкової подачі то гострим ножем розріжте філе для нашого легкого, смачного страви так, щоб воно було овальної форми, товщиною пару-трійку міліметрів. Для домашньої подачі зійде довільна форма.

Зверху кришимо ароматний кріп за смаком, ще листя салату, а збоку (поруч з лаймом) три кружечка маленьких помідорів Зверху кришимо ароматний кріп за смаком, ще листя салату, а збоку (поруч з лаймом) три кружечка маленьких помідорів. Для урочистої подачі краще звичайно знайти маленькі помідори черрі, з яких використовувати 6 половинок. Виглядає таке оформлення здорово!

Додаємо сир, можна кубиками, але краще прикупити для сирів спеціальний ніж, і тоді зможете його укласти недбало ось такими стрічками Додаємо сир, можна кубиками, але краще прикупити для сирів спеціальний ніж, і тоді зможете його укласти недбало ось такими стрічками. Витрата менше, а виглядає добре.

Повторюся, що використання різних сортів сиру в нашому рецепті легкого салату без майонезу кожен раз буде давати вам новий смак. Вельми незвично виходить з пармезаном. Кінцевим штрихом, який додасть нашому страві розкіш є ложечка червоної ікри (можете виходячи зі своїх фінансів використовувати скільки хочете).

Не забудьте посолити і поперчити салатик. Як бачите рецепт з фото простого і смачного, легкого салату без майонезу підійшов до кінця. Підсумкове фото. Не забудьте посолити і поперчити салатик

Всім смачного. Швидше за все вашу увагу привернуть схожі статті з рецептами:

Автор тексту: Наталія Чала

Автор тексту: Наталія Чала

Новости