Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсійне бюро ELDORADO ALANYA

  1. Про компанію Hадeжний і Hезабиваемий відпочинок в Аланії разом з нами! ) Mи не посередники: oрганізація...
  2. Додати відгук

Про компанію

Hадeжний і Hезабиваемий відпочинок в Аланії разом з нами! ) Mи не посередники: oрганізація екскурсій - це наша робота !!! 16 років досвіду в організації вашого відпочинку! Hізкіе ціни, найкраща якість! А також: Індивідуальні екскурсії Індивідуальний трансфер Оренда автомобілів і мотоциклів

А також: Індивідуальні екскурсії Індивідуальний трансфер Оренда автомобілів і мотоциклів

У цього бюро немає доданих екскурсій

Контакти

Ми в мережі

співробітники бюро

Відгуки про екскурсійні бюро - 8

Лохотрон і кидалово. Добре, що не замовив у них екскурсію і вони мене заблокували, як і інших користувачів за те що я задаю дуже багато питань, написав скарги до адміністрації Вконтакте, чого рекомендую й іншим постраждалим від такого сервісу, щоб їх заблокували. Хотів поїхати через них до Каппадокії - екскурсія не з дешевих 200 $ на двох плюс витрати в дорозі і кулі. Ставив питання про автобус, кулі, трансфер та інше на що мені заявили, що ще ніхто не ставив їм стільки питань про Каппадокию і вони прибирають мою бронь на тур і то що відгуки можуть писати тільки ті, хто купив тур, рівень сервісу навіть не знаю чого, навіть в самих ж..х світу не було такого. Хоча коли я до них тільки звернувся, квапили мене записатися в групу тому місць залишилося мало. Не рекомендую, не витрачайте свій час

Корисний відгук? Так

Добрий день. Мене теж Ельдорадо заблокував, мабуть лише за те що, що з його слів-задаю багато питань стосовно екскурсій (а це всього лише по яких днях обрані 3 екскурсії, поїздка на якому транспорті (джип, автобус), чи є місця на завтрашню екскурсію і о котрій виїзд. Обіцяла дати відповідь ввечері, точніше через пару часов.І все !!! І ще я в тому році з ним листувалася, але ми вирішили тоді не їхати, що теж було як то неадекватно сприйнята, що мовляв треба бронювати, а не думати. до чого такий поспіх з бронью, містер Ельдорадо ??? Це мені вирішувати коли, куди і з аким гідом я поїду, туристи платять вам гроші і будьте ласкаві відповідати нормально на питання, а не говорити що я морочу вам голову і забираю у вас дорогоцінний час !!! В умовах такої конкуренції ви взагалі не вмієте працювати з людьми !!! Теж мені знайшовся король туріндустрії! Ось і вирішуйте як з такою людиною буде рішати. Зате на сторінці в ВК тільки хвала йому, на що і повелася!

Корисний відгук? Так 1

Люди, не зв'язуйтеся з цією конторою! Їх почуття, так все в шоколаді, мій негативний відгук в групі вони видалили і заблокували вхід, тому висновки робіть самі! Взяли екскурсію в Каппадокії двухневную, з розрахунком покататися на повітряній кулі. Крім численних пересадок, проблем з бронюванням вхідних квитків, отелелем, харчуванням, які входили у вартість путівки, не було. Хочу попередити тих, хто хоче полетіти на повітряній кулі про те, що полетите Ви чи ні, за словами нашого гіда Анни, Завіт від Бога, а не від гіда. Дуже професійно. Якщо про бронь бажаючих згадають-полетите, не згадають-ні полетите, як було у нас. Начебто гід начитаний, але таке непрофесійне ставлення виявилося, каже "ще раз поїдьте". Весь день вона намагалася знайти місця і сподівалася, що хтось відмовиться від польоту, але дива не сталося. Як утіха вона сказала, що це на краще)) мило, правда? Якщо врахувати, що їхали в Каппадокії та й в Туреччину в цілому через мрії покататися на кулі в Каппадокії. Задовольнялися лише панорамою. До речі, одну пару з Аланії в нашому автобусі не покликали на панораму зовсім, дівчинка дуже засмутилася. І на підтвердження наших припущень, підсадили нас на шляху до готелю в автобус, де були російські хлопці, і на питання чи катався хтось з їхньої групи на кулях відповідь була так! В к групу звичайно для мене заблокували, в повідомленнях почали зливатися відразу, мовляв кулі вони не надані (кепи такі), погода тощо Може на прості розважальні екскурсії це агентство згодиться, але на серйозні екскурсії пошукайте агентство не просто за відгуками в групі В к, неугодні відгуки просто видаляють, а перевірені місця або у туроператора. Нехай дорожче, але там все схвачено, якщо не погані погодні умови, то вони дають гарантію, на політ, наприклад, як в нашому випадку, це ми після вже дізналися.

Корисний відгук? Так 1

Доброго часу доби. Купила у Ельдорадо екскурсію, купившись на позитивні відгуки. Опис не відповідає дійсності, на мої запитання мені нахамили і заблокували. Будьте уважні!!!

Корисний відгук? Так 3

Добре, що прочитала відгуки про цю "конторі Никонора" будучи ще в москві, і я намагалася дізнатися з 8 травня у них прайс в Ватсапе, це чудо (той хто у них відповідає там на цьому телефоні, зазначеному всюди (говорить пишіть в личку в ВК, кажу мене там немає, тоді в пошту, скинула пошту, тиша до 11 травня, пишу в ватсап, у відповідь мені на нервяке знову - пишіть в личку в ВК і каже у мене немає часу (на відправку прайса !!!). відразу напрошується висновок про організованості там в Туреччині. Пронесло в загальному, обходьте стороною цей шараж монтаж

Корисний відгук? Так 1

Всім привіт! 02 травня ми були на екскурсії "Демре Миру Кекова" купленої в агентстві Ельдорадо, їхали з м Сіде. Нас запевнили, що гід возить цю екскурсію 10 років, і буде все як написано в описі. Хлопці це був АД. Почну з того що нас смикнули на 30 хвилин раніше заявленого часу з криками, що ми і так запізнюємося. Всього в нашій групі було 12 туристів і 2 гіда (1 гід для пари іноземців, 1 гід для 10 російських), подорожували ми в мікроавтобусі в якому не був передбачений мікрофон для гіда. Перша зупинка на сніданок була об 11 годині (в описі заявлено, що в 9 ранку ми будемо вже на місці в Демре), в результаті в одну сторону ми їхали трохи більше 7 годин, так як водій не знав дороги і заблукав. До слова, я так і не знаю, як звуть нашого гіда, всю дорогу вона мовчала, а на питання розкажіть що це або те, нам відповіли, що вона не гід, а супроводжуючий, виявилося у неї немає ліцензії і взагалі вона всього лише 3 раз їде з туристами. На обурення всієї групи вона тиснула губи або грубила і пообіцяла що в Демре на території церкви будуть свої гіди, які нам все розкажуть, коли ж прибули на місце, наш же супроводжуючий сказала, що гіда там немає, але все написано на стелах всередині. Під час подорожі на кораблику в Кеккова, другий гід, який вів екскурсію для іноземців поставив запитання хто знає англійську мову, позитивно відповіли лише 2 людини, а для такої кількості слухачів він порахував, що надриватися не варто і теж мовчав, після всіх криків групи, наш нібито гід спробувала переводити за турком, але складнощі перекладу їй теж не сильно вдалися і в кінці кінців вона знову замовкла. Мірру ми вже дивилися повністю самостійно, гіди вже не намагалися нам розповідати, куди ми приїхали і як то направляти нас. Наостанок нас запитали, які у нас претензії до екскурсії і коли у відповідь вся група відповіла, що все було просто огидно, нас почали посміхаючись знімати на телефон ставлячи питання що саме нам не сподобалося.

Корисний відгук? Так 2

Повністю согласана це обманшікі і ми користувалися екскурсіями цього агентства залишилися дуже незадоволені, спізнюються кричать на руском хтось не кажучи харчування смітника автобуси старі галасливі, проходите мимо, не рекомендую. Є хороші агентства лудче беріть там.

Є хороші агентства лудче беріть там

Olga4d0 11 квітня 2016 о 21:15

Корисний відгук? Так 3

тварь конченая обманшікі грабіжники вас необхідно посадити в тюрму і бажано в магадан щоб дізналися що буває за те що кидаєте руських, всюди напишу про ваші махінації, а сраний автобус гіда і харчування засунь собі .. ми довірилися вашому агентству а ви як сабаки надійшли, лудче б ми звернулися до іншої агенції

ми довірилися вашому агентству а ви як сабаки надійшли, лудче б ми звернулися до іншої агенції

3Antone 29 березня 2016 о 13:39

Корисний відгук? Так 3

Додати відгук

Напишіть Ваш відгук про це екскурсійні бюро: *

Напишіть Ваш відгук про це екскурсійні бюро: *

Особиста сторінка екскурсійного бюро ELDORADO ALANYA з описом компанії, контактами - адресою, телефоном, офіційним сайтом і електронною поштою, списком співробітників і пропонованих екскурсій. Ви можете підписатися на новини та оновлення, вивчити відгуки туристів про роботу компанії, а також замовити екскурсії, пропоновані екскурсійним бюро ELDORADO ALANYA.

До чого такий поспіх з бронью, містер Ельдорадо ?
Корисний відгук?
Як утіха вона сказала, що це на краще)) мило, правда?
Корисний відгук?
Корисний відгук?
Корисний відгук?

Новости