Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У НАТО жорстко відповіли на візит Путіна до окупованої Абхазії

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

9 серпня 2017, 9:20 Переглядів: 9 серпня 2017, 9:20 Переглядів:   Путін під час візиту до Абхазії

Путін під час візиту до Абхазії. Фото: AFP.

В НАТО засудили візит президента Росії Володимира Путіна в окуповану Абхазію в дев'яту річницю збройної агресії РФ проти Грузії. Про це повідомляє " Українська правда "З посиланням на Reuters.

"Візит президента Путіна в грузинський регіон Абхазія в дев'яту річницю збройного конфлікту підриває спроби міжнародної спільноти знайти мирне і узгоджене рішення конфлікту", - заявив представник Альянсу в коментарі агентству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Також поїздку російського лідера розкритикував МЗС Грузії. Відомство заявило, що візит російського лідера є продовженням цілеспрямованої політики Москви проти Грузії.

"Подібне цинічне дію на дев'яту річницю серпневої війни служить узаконення з російської сторони насильницької зміни державних кордонів суверенної держави шляхом військової агресії, етнічної чистки, і окупації. Цим ходом Кремль також безрезультатно намагається підтримати, і легітимізувати свої окупаційні режими", - наголошується в заяві, яке наводить агентство " Грузія Online ".

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін в ході візиту до окупованого регіон 8 серпня заявив, що Росія буде гарантом безпеки і "суверенітету" окупованій Абхазії .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У НАТО жорстко відповіли на візит Путіна до окупованої Абхазії". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости