Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сонник Візит до гінеколога. До чого сниться Візит до гінеколога бачити уві сні

  1. Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?
  2. Запитайте тлумача до чого сниться Візит до гінеколога

Сонник Візит до гінеколога приснилося, до чого сниться уві сні Візит до гінеколога? Для вибору тлумачення сну введіть ключове слово з вашого сновидіння в пошукову форму або натисніть на початкову літеру характеризує сон образу (якщо ви хочете отримати онлайн тлумачення снів на букву безкоштовно за алфавітом).

Зараз ви можете дізнатися, що означає бачити уві сні Візит до гінеколога, прочитавши нижче безкоштовно тлумачення снів з кращих онлайн сонників Будинки Сонця!

Сонник Візит до гінеколога приснилося, до чого сниться уві сні Візит до гінеколога Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?

Відвідувати когось уві сні - значить, наяву потрапити в халепу, в неприємне становище, стати посміховиськом в очах оточуючих. Відвідувати хворих родичів - до несправедливих закидів з їх боку. Нанести візит лікаря - зайнятися здоров'ям всерйоз і надовго.
Якщо вам наносять візит на робочому місці - чекайте приємних подій в самий найближчий час. Якщо вас відвідують на дому малознайомі відвідувачі - це означає втручання у ваше особисте життя недоброзичливо налаштованих людей.
Наносити візити друзям або знайомим - до сприятливих известиям. Приймати їх візити - несприятливий знак, вас можуть обдурити або підставити ті, кому ви цілком довіряєте.

Тлумачення снів з Сонника за алфавітом

Оформляти уві сні візу - ви можете надовго потрапити в скрутне становище.
Отримати візу - передвістя сварки або тривалої розлуки з кимось.

Тлумачення снів з Сонника XXI століття

Бачити себе в сні в гінекологічному кріслі - до неприємних подій у вашому житті.

Тлумачення снів з великого сонника

Візит - зробити кому-небудь - затіяти невдалий суперечка - прийняти - будете користуватися великою симпатією.

Тлумачення снів з Cонніка Кананіта

Отримати уві сні візу після довгого очікування і оформлення всіх необхідних для цього паперів і документів - до того, що розставання, яке вам неминуче доведеться, не обійдеться без скандалу і драматичних сцен ревнощів.

Тлумачення снів з Сонника за алфавітом

Якщо ви відвідуєте кого-то уві сні, то наяву за цим можуть послідувати приємні події. Але якщо візит викликає у вас неприємні відчуття, в вашому житті з'являться недобрі люди.
Сон, в якому друзі відвідали вас, - до гарних новин. Але, якщо при цьому у них стомлений, сумний вигляд або на них чорні або білі одягу - це символ не дуже сприятливий.

Тлумачення снів з психологічного сонника

Нанести в сновидінні візит кому-небудь: ознака того, що у вас назріла необхідність в чиїйсь підтримці. Часто такі сни підказують, що ваші друзі можуть надати вам серйозну підтримку, якщо не матеріальну, то моральну.
Прихід в гості друзів, якщо вони в хорошому настрої і ви раді їх візиту: знак того, що у вас в житті намічається приємний сюрприз.
Скорботний вигляд прийшли в гості друзів: віщує якісь сумні новини, але в той же час говорить про те, що в скрутну хвилину ви не залишитеся без підтримки.

Тлумачення снів з Сонника ХХ століття

Запитайте тлумача до чого сниться Візит до гінеколога

Замовте безкоштовно онлайн тлумачення снів!

Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?
Ви завжди пам'ятайте те, що вам сниться?

Новости