Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Глава Міноборони КНР: "Російсько-китайські відносини зараз досягли піку розвитку": Новини Накануне.RU

Глава Міноборони КНР: "Російсько-китайські відносини зараз досягли піку розвитку"

Російсько-китайська співпраця зараз знаходиться "на самому піку розвитку". Про це заявив голова Центральної військової ради КНР Сюй Циля під час переговорів з російської військової делегації на чолі з Сергієм Шойгу, яка сьогодні прибула до Китаю.

Читайте також:

"Завдяки особистим зусиллям керівників двох держав китайсько-російські взаємини швидко розвиваються, і зараз, можна сказати, перебувають на найкращою в історії стадії розвитку. В міжнародних справах Китай і Росія" йдуть пліч-о-пліч ", - оголосив Ціплян.

У свою чергу, Сергій Шойгу подякував за теплий прийом китайських колег і висловив надію на конструктивні переговори і детальне обговорення ситуації в Блжіневосточном регіоні, передає ТАСС .

"Сподіваюся на те, що сьогодні ми зможемо підбити підсумки минулого року і поставити завдання на наступний рік. На жаль, світ за цей час не став безпечнішим, в ньому з'явилися нові ризики і загрози. Не припиняються конфлікти, які не гояться рани, які виникли на території Центральної та Східної Азії. звичайно, окремо тут варто все, що відбувається в Північній Африці і країнах Близького Сходу. Я, звичайно, маю на увазі Сирію, то, що триває в Іраку, Лівії. Думаю, у нас сьогодні буде можливість більш детально обговорити те, що там відбувається ", - сказав Шойгу.

Додамо, що візит Сергія Шойгу в Китай проходить в рамках міжурядового діалогу Росії і Китаю по військово-технічного співробітництва.

Нагадаємо, як повідомляло Накануне.RU , Останнім часом Росія і Китай проводять політику по розвитку співробітництва у військовій сфері. Так, сторони домовляються про проведення спільних протиракетних навчань , військово-морських маневрах в Південно-Китайському морі , А також про співпрацю з питань протидії тероризму. експерти Накануне.RU прогнозують, що в зв'язку з перемогою Дональда Трампа на президентських виборах нова команда Білого дому буде вибудовувати курс по тиску на Китай і спробує внести розлад в партнерство РФ і КНР .

RU   прогнозують, що в зв'язку з перемогою Дональда Трампа на президентських виборах нова команда Білого дому буде вибудовувати курс   по тиску на Китай і спробує внести розлад в партнерство РФ і КНР

Новости