Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Держдеп США відреагував на візит Путіна до Абхазії

8:10 10 серпня 2017 світ

1662

1662

REUTERS

Візит президента Росії Володимира Путіна на цьому тижні в невизнану Абхазію був "недоречним". Про це йдеться в заяві Держдепартаменту США, передає " Українська правда ".

Читайте також В НАТО і Грузії засудили візит Путіна в невизнану Абхазію "Сполучені Штати розглядають візит президента Путіна на окуповану грузинську територію Абхазії як недоречний і несумісний з принципами, які лежать в основі Женевських міжнародних дискусій, учасниками яких є Росія", - наголошується в повідомленні.

У Держдепі підкреслили, що США повністю підтримують суверенітет і територіальну цілісність Грузії і не визнають визнання Росією Абхазії і Південної Осетії.

Як повідомляв УНІАН, раніше візит Путіна до Абхазії засудили в НАТО. Також поїздку російського президента розкритикував МЗС Грузії. Відомство заявило, що візит російського лідера є продовженням цілеспрямованої політики Москви проти Грузії.

Візит Путіна до Абхазії став першим з 2013 року. Російський президент зустрівся з лідером невизнаної республіки Раулем Хаджимбою, заявивши, що між Москвою і Сухумі склалися "абсолютно особливі відносини".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости