Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза на Сейшели в 2019 році, чи потрібно її оформляти росіянам

  1. Чи потрібна росіянам віза на Сейшели в 2019 році
  2. Правила безвізового в'їзду
  3. Які документи потрібні для в'їзду
  4. Міграційна карта
  5. Документи для дітей
  6. Продовження терміну проживання на Сейшелах
  7. Посольство Республіки Сейшельські Острови в Санкт-Петербурзі

Сейшели - група населених і незаселених островів в Індійському океані. Найбільший з них - Мае, на якому розташована одна з найменших столиць світу - Вікторія. Архіпелаг часто називають «райський куточок Землі» і ця метафора дійсно виправдана. Відсутність марноти, дотик до незайманої природи, спокійний відпочинок на теплих пляжах Індійського океану з білим піском позитивно впливає на світовідчуття приїжджих сюди людей. Щоб потрапити на острови, росіянам не потрібно оформляти заздалегідь дозвіл, а залишитися в країні на довший термін не складає труднощів.

Чи потрібна росіянам віза на Сейшели в 2019 році

Для відвідування Республіки Сейшельські Острови попереднє оформлення візи громадянам Росії не потрібна, так як взаємний безвізовий режим між двома державами укладено ще в 2015 році.

Російським мандрівникам дозволено відпочивати на островах 30 днів без візових формальностей.

Зверніть увагу! Якщо турист планує відпочинок в одній з африканських країн, а потім продовжити його на Сейшелах, або навпаки - спочатку Сейшели, потім інша країна, то візу для відвідування другого держави потрібно оформити відповідно до законодавчих вимог.

Правила безвізового в'їзду

Будь-який громадянин Росії, включаючи неповнолітніх дітей, має право в'їзду на територію островів.

Вартість в'їзного збору не передбачена. Росіяни відвідують Сейшельські острови безкоштовно.

Потрібно тільки заздалегідь підготувати невеликий перелік документів.

Потрібно тільки заздалегідь підготувати невеликий перелік документів

Відпочинок на Сейшелах

Які документи потрібні для в'їзду

По прильоту в міжнародний аеропорт на острові Мае при собі потрібно мати:

  • закордонний паспорт , Який буде дійсним ще півроку після повернення з поїздки;
  • документ, де вказана адреса проживання приїжджого (запрошення приватної особи, бронь готелю , Турваучер);
  • квитки з позначенням дати від'їзду;
  • заповнена міграційна карта;
  • виписка з банківського рахунку , Кредитна карта, будь-які інші докази достатнього наявності грошових коштів для проживання в країні (розрахунок - 150 доларів на добу на людину).

Навіть в «райському місці» ніхто не застрахований від виникнення проблем зі здоров'ям під час туристичної поїздки. Тому краще заздалегідь оформити поліс медичного страхування, що діє за кордоном.

За допомогою сайту моментального страхування Cherehapa швидко, зручно і легко підібрати кращу страховку зі списку зарекомендували себе страхових компаній РФ.

Не забудьте також переконатися, що у вас немає заборони на виїзд за кордон, щоб уникнути можливих неприємностей під час подорожі. Миттєво отримати таку інформацію можна на спеціальному ресурсі невилет.рф .

Міграційна карта

Бланки для заповнення, як правило, видають в літаку. Вносити інформацію слід латинськими друкованими буквами. Стюардеси уважно відповідають на питання, якщо турист уточнює інформацію щодо правильності оформлення будь-яких пунктів документа.

Основні відомості, які містить міграційна карта такі: прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, дати приїзду і від'їзду, національність, рід діяльності, планований адреса проживання на острові.

Пам'ятайте! Для неповнолітніх громадян необхідно також заповнювати окрему міграційну карту.

Документи для дітей

Визначитися з ким буде подорожувати дитина потрібно завчасно, так як від цього залежить зміст необхідних документів:

  • свідоцтво про народження або особистий закордонний паспорт (для 14-річних громадян і старше) знадобиться в будь-якому випадку:
  • завірене у нотаріуса дозвіл на виїзд дитини за кордон від батька, що залишається, якщо неповнолітнього супроводжує хтось один;
  • нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина подорожує у супроводі третьої особи (родича, друга сім'ї, вчителі, тренери і т.д.). В цьому випадку вказівка ​​в документі прізвища, імені, по батькові супроводжуючої особи є обов'язковим.

Сейшельські острови

Продовження терміну проживання на Сейшелах

З питання продовження терміну перебування в країні слід звертатися в імміграційний офіс Республіки Сейшельські Острови . Вартість послуги становить близько 5000 сейшельських рупій (за отримання дозволу проживати на острові ще 3 місяці). Навіть якщо потрібно залишитися на менший термін, оплата проводиться в повному обсязі, як за 3 місяці. Звертатися в імміграційну службу слід не пізніше, ніж за 7 днів до закінчення терміну безвізового перебування або попереднього продовження.

Уповноваженому співробітнику імміграційного відділу потрібно надати:

  • анкету. Бланки видають під час прийому або можна попередньо скачати тут .
  • копію закордонного паспорта (сторінка з особистими даними і та, де поставлений в'їзний штамп або відмітка останнього продовження);
  • квитки на зворотний шлях;
  • доказ про продовження терміну проживання в готелі та підтвердження достатньої кількості грошових коштів для проживання на острові ще 3 місяці.

Оформляти запит на пролонгацію терміну проживання дозволено кілька разів.

Проживати в Республіці Сейшельські Острови дозволено не більше 12 місяців.

Після закінчення зазначеного терміну, приїжджий громадянин повинен покинути територію держави, при цьому за ним зберігається право в будь-який час повернутися в країну. Ніяких особливих вимог до такої людини не пред'являється, час відліку проживання в країні починається заново: 30 днів без візи з можливістю продовження.

Посольство Республіки Сейшельські Острови в Санкт-Петербурзі

Адреса: вул. Дитяча, 30
Санкт-Петербург, 199016

Тел .: +7 812 322 38 11

E-mail: [email protected]

Адреса: Сейшели, о. Мае, р-н Ле Ніол, п / я 632

Тел .: + 248 426 65 90

E-mail: [email protected]

сайт: seychelles.mid.ru

Наостанок, обов'язково подивіться відео з каналу «Телеканал Інтер» про відпочинок на Сейшельських островах:

Новости