Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристична віза для відпочинку в Іспанії або "шенгенська" мультивіза

  1. Два правила, дотримання яких дозволить вам легко пройти митницю
  2. Туристична віза в Іспанію дозволить вам перетинати кордони країн "шенгенської" договору на...
& nbsp

Потік туристів з країн колишнього Союзу, який після його розпаду масово хлинув на турецьку і єгипетську екзотику, зараз починає інтенсивно освоювати курорти старого світла.

Перш за все, це сонячне іспанське узбережжя. Середземноморське напрямок серед туроператорів починає розвиватися рекордними темпами. Туристична віза в Іспанію стає дуже популярною серед росіян.

Іспанська влада намагаються залучити більшу кількість туристів і працюють над полегшенням процедури отримання дозвільних в'їзних документів.

Збільшення кількості російських туристів, які бажають відпочивати в Іспанії, тягне за собою приплив значних фінансових коштів і сприяє стабілізації економіки країни, ураженої кризою.

Туристична віза в Іспанію приваблює відпочиваючих ще й тим, що для в'їзду в країну з метою відпочинку навіть на кілька днів, консульство Іспанії видає туристам піврічну "шенгенську" мультивізу.

Якщо турист їде вдруге відпочивати до Іспанії, то він може отримати річну "шенгенську" візу багаторазового в'їзду в країну. При бажанні повернутися в країну для відпочинку ще раз, у нього є можливість стати володарем трирічної "шенгенської" багаторазової візи.

Маючи в своєму розпорядженні таку перепустку в зону євро, турист з легкістю може перетинати кордони для подорожей по всіх країнах Європи.

Два правила, дотримання яких дозволить вам легко пройти митницю

Тут слід пам'ятати, що для того, щоб не потрапити в "чорний список" на кордоні Єврозони, слід дотримуватися два нескладних правил:

  • "Шенгенська" мультивіза видається в консульстві тієї країни, куди ви прямуєте. Якщо ви плануєте відвідати кілька країн з рівними термінами перебування, то берете мультивізу тієї держави, яка буде першим по шляху проходження;
  • Перетинати кордон з мультивізою перший раз бажано в тій країні, для в'їзду в яку ви її отримували. Щоб уникнути підозр на митниці в неправомірному використанні візи, на ній повинен стояти в'їзний штамп відповідної країни.

Туристична віза в Іспанію дозволить вам перетинати кордони країн "шенгенської" договору на автомобілі

Ви вирішили подорожувати на автомобілі? Значить, по шляху проходження до місця призначення вам необхідно буде перетинати кордони країн Євросоюзу.

В такому випадку в'їзний штамп на митниці ставиться зі спеціальною позначкою (символ автомобіля), що відрізняє його від штампа в аеропорту. І тут вже не працює правило країни першого в'їзду. Важливо дотримуватися черговість проходження по шляху через кордони і не затримуватися в кожній з країн більше 3 - 5 днів.

Слід уточнити, що при поїздці на автомобілі з російськими номерами через зону євро, вас можуть зупинити в шляху для вибіркового паспортного контролю.

Через відсутність інформації спочатку, необхідність отримання візи відлякувала бажаючих насолодитися іспанськими пам'ятками. Зростання добробуту росіян, розвиток інфраструктури туристичного бізнесу, невелика вартість візи в Іспанію , А також поява інформаційних порталів зробили отримання туристичної візи набагато простіше.

Зараз, для оформлення в'їзних документів досить звернутися до фахівців, які швидко і зі знанням своєї справи допоможуть вам з отриманням дозвільної документації. А також нададуть вам всю необхідну інформацію для вашої подорожі.

Новости