Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП-3 напрямки, куди поїхати на Новий рік 2018 без візи

Вже пора задатися питанням, куди можна поїхати відпочивати на Новий рік. Туристична компанія «Севен Тревел» пропонує найбільш доступні і привабливі тури на Новий рік без візи.

Весела і незвичайна зустріч Нового року в новій країні - що може бути більш цікавим ?! Прогулянки по засніжених вулицях, тепло затишного кафе, гарячого глінтвейну і незвичайної випічки, радісні посмішки в теплих шарфиках, краса зимових пейзажів, вечірні забави у ярмаркових лотків з різноманітними сувенірами. Але, як завжди, зайвих грошей немає, а візу відкривати клопітно і довго. Але вихід є завжди!

Куди відправитися на Новий рік без візи , Дасть відповідь наша добірка кращих напрямків для зустрічі Нового року і Різдва 2018.

Вже пора задатися питанням, куди можна поїхати відпочивати на Новий рік

ТОП-1 - Різдво і Новий рік в Карпатах.

Карпати - це місце дивовижної краси: неповторні ландшафти, водоспади і неосяжні полонини, не зіпсовані урбаністичними елементами.

Відпочинок в Карпатах надзвичайно різноманітний: екскурсії на гірські водоспади і озера, відвідування високогірній кошари з дегустацією овечої бринзи і закарпатського вина, прогулянки по фортецям і замкам Ужгорода, Мукачева.

Що може бути краще, ніж святкування Різдва і Нового року в казкових Карпатах? Гори, сніг, традиційний закарпатський ресторан - колиба, національні традиції і страви, численні фінські сауни і російські лазні.

Спецпропозиція від наших менеджерів на Новий рік - «Автобусний тур на Новий 2018 рік на вершину гірськолижного спорту Карпат-Буковель!» (6 днів, 2 нічних переїзду; від 230 * +50 BYN) і автобусний тур на Різдво в кращий гірськолижний курорт Карпат- Буковель! (6 днів, 2 нічних переїзду; 160 * +50 BYN) - поєднують активний гірськолижний відпочинок та релакс в кращих віллах курорту, вечірні неспішні прогулянки і приємні посиденьки.

(6 днів, 2 нічних переїзду; 160 * +50 BYN) - поєднують активний гірськолижний відпочинок та релакс в кращих віллах курорту, вечірні неспішні прогулянки і приємні посиденьки

ТОП-2 - Різдво і Новий рік у Львові.

Краще розвага у Львові - це прогулянки по його вулицях старовинних будівель. Неможливо пройти повз серця міста - Площі Ринок, навколо якої зосереджені не тільки красиві фасади, але і найкращі ресторани.

Новий рік у Львові - це не тільки незабутні емоції, але і приємний шопінг! Повертаючись зі Львова неможливо не привезти з собою додому справжній рушник, вишиванку та ефірні масла. У Криму виробляють велику кількість ефірних масел. Можна вибрати аромати на свій смак або ж грунтуватися при виборі на їх лікувальну дію. Горілка - знаменита українська горілка або горілка, не потребує представлення. Найкраще спробувати традиційну горілку з перцем і медом. І не забудьте прихопити пляшечку-другу в якості сувеніра.

У новорічну ніч тут ні в якому разі не варто залишатися в готелі. Можна проводити старий рік на засніженій площі, гріючись пряним глінтвейном, піднятися на гору Високий Замок, щоб помилуватися панорамою Львова. А можна засісти в одній з тематичних кнайп, яких тут безліч.

На Новий рік 2018 Туристична компанія «Севен Тревел» пропонує тур-новинку - «Зимова казка у Львові!» (5 днів, 2 нічних переїзду; 100 * +50 BYN).

Під час автобусного туру до Львова на Різдво! (4 дня, 2 нічних переїзду; 50 * + 45 BYN) Вас чекають найцікавіші історії і екскурсії з кращими гідами, найсмачніші дегустації та відвідування атмосферних закладів, самий ароматний кави і сьогодення крафтового пиво.

ТОП-3 - Різдво і Новий рік в Москві.

Московські новорічні свята - унікальне явище не тільки в Росії, але і в світі. Одна з особливостей Москви полягає в тому, що в грудні-січні москвичі відзначають не одне свято, а цілу низку: відразу два Різдва - католицьке і православне, а також Новий і старий Новий рік.

Основна причина популярності Москви - багате туристичну пропозицію, відомі об'єкти показу, в тому числі об'єкти Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, велика кількість музеїв, театрів, розважальних центрів, розвинена індустрія розваг - як для дорослих, так і для дітей.

Вибирайте наше спецпропозиція «Автобусний тур Різдво в Москву!» (4 дні, 2 нічних переїзду; 75 * + 45 BYN) або тур «Новий рік в Москві 2018! Готель 3 * з рейтингом 8,3, 6 екскурсій на вибір, шопінг! »(5 днів, 2 нічних переїзду; 105 * +50 BYN) і не сумнівайтеся - Ваш 2018 рік безтурботним, комфортним, веселим, щасливим і смачним!

Детальніше дізнатися про різдвяні і новорічні тури без віз, які пропонує Туристична компанія «Севен Тревел» можна з статті на нашому сайті.

Тури на Різдво 2017 і Новий рік 2018 з Мінська без віз від туроператора «Севен Тревел» подарують Вам не тільки диво новорічної казки, а й порадують безліччю приємних бонусів, серед яких:

- можливість раннього бронювання;

- цікаві різноманітні маршрути;

- послуги кваліфікованих гідів;

- комфортабельні автобуси і досвідчені водії;

- співпраця з надійними туристичними фірмами Європи і ближнього зарубіжжя при організації відпочинку на Новий рік 2018;

- привабливі ціни на тури і численні акції.

Приємним бонусом є ціни, які, безсумнівно, порадують наших клієнтів!

Бронювання турів на Новий рік 2018 від Туристичної компанії «Севен Тревел» дозволить Вам провести новорічні канікули здорово, незвично і, головне, бюджетно!

Весела і незвичайна зустріч Нового року в новій країні - що може бути більш цікавим ?
Що може бути краще, ніж святкування Різдва і Нового року в казкових Карпатах?

Новости