Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Qatar: Розміщення в готелі для транзитних пасажирів

Для транзитних пасажирів з тривалої стикуванням в міжнародному аеропорту Доха Хамад Qatar Airways надає послугу з розміщення в готелі, оформлення в'їзної візи, організації трансферу і харчування Для транзитних пасажирів з тривалої стикуванням в міжнародному аеропорту Доха Хамад Qatar Airways надає послугу з розміщення в готелі, оформлення в'їзної візи, організації трансферу і харчування. Дана послуга надається тільки за умови наявності квитка з рейсами авіакомпанії Qatar і дотримання таких вимог:

1) Вимушена стикування (відсутні інші рейси Qatar Airways зі стикуванням менше 8 годин).

2) Час транзиту в аеропорту Доха Хамад становить від 8 до 24 годин.

3) Авіаквиток не включає виліт або приліт з наступних міст: Абу-Дабі (AUH), Бахрейн (BAH), Дубай (DXB), Дубай (DWC), Кувейт (KWI) і Маскат (MCT).
Для бронювань, зроблених менш ніж за 72 години до вильоту, бронювання готелю не може бути підтверджено заздалегідь. У цьому випадку після прибуття в міжнародний аеропорт Хамад Вам необхідно перейти на транзитну стійку для оформлення послуги.

Qatar Airways має виняткове право на надання послуги. Будь ласка, зв'яжіться з офісом Qatar Airways, щоб переконатися надається дана послуга для вашої подорожі.

* Підтвердження броні готелю в Досі не гарантує в'їзд до Держави Катар. Питання в'їзду залишається повністю на розсуд імміграційних властей Катару.

Компанія Qatar Airways не несе відповідальність в разі, якщо Вам не буде надано право в'їзду в країну, незважаючи на заброньований готель.

Бронювання і купівля квитків авіакомпанії Qatar в Україні на сайті Fly.Kiev.ua

Новости