Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Летимо в ОАЕ без віз і за звичайним закордонним паспортом

Згідно з інформацією, озвученою Імміграційної службою   ОАЕ   , Громадяни України, які є власниками як стандартних, так і біометричних закордонних паспортів, можуть отримувати візи після прибуття в Емірати безкоштовно Згідно з інформацією, озвученою Імміграційної службою ОАЕ , Громадяни України, які є власниками як стандартних, так і біометричних закордонних паспортів, можуть отримувати візи після прибуття в Емірати безкоштовно. Дозвіл на перебування в країні дійсно 30 днів. Такою інформацією в різних словах діляться як авіакомпанії, що виконують регулярні рейси між Україною та ОАЕ, так і туроператори.

Це важливий момент, оскільки раніше повідомлялося про те, що безкоштовна віза по прильоту ставиться лише в біометричні паспорти. Хоча інформація від туристів, які отримали безкоштовну візу в звичайний паспорт, надходила чи не відразу після вступу в силу нових правил. Проте туроператори закликали не ризикувати. Крім того, авіаперевізники теж не могли приймати на борт пасажирів, які прямують в Емірати без візи і пред'являють звичайний закордонний паспорт для виїзду за кордон. Судячи з розсилок авіакомпаній, ця заборона була знята лише в кінці минулого тижня.

Ще один приємний момент полягає в тому, що тепер практично всі туристи, які вирушають в Емірати, можуть заощадити на вартості візи (близько 80 доларів).

Версія для друку

Новости