Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Греція допоможе українцям "вибивати" візи в ЄС

Греція допоможе Україні з спрощенням візового режиму. фото ua.all.biz

Греція допоможе українцям "вибивати" візи в ЄС https://cdn.segodnya.ua/img/article/2941/94_main.jpeg https://cdn.segodnya.ua/img/article/2941/94_tn.jpeg 2012-03 -26T16: 04: 12 + 03: 00 Політика На майбутній зустрічі G-20 піднімуть питання щодо спрощення візового режиму з Україною.

Греція буде сприяти Україні в діалозі з Європейським Союзом з питань спрощення візового режиму, повідомив міністр культури і туризму цієї країни Павлос Геруланос.

"У Греції, як державі, Україна може знайти свого союзника в процесі спрощення оформлення шенгенських віз ", - повідомив грецький міністр.

Він зазначив, що така допомога з боку Греції відображається в двох напрямках: "Ми намагаємося використовувати всі можливості для спрощення отримання віз громадянами України, які передбачені Шенгенською угодою ... Також у всіх міжнародних інституціях ми будемо просувати ідею спрощення отримання віз громадянами вашої країни" .

Геруланос зазначив, що на майбутній зустрічі G-20 в Мексиці грецька сторона буде домагатися того, щоб було піднято питання візової підтримки, в тому числі для громадян України.

"Я особисто вважаю, що питання віз на сьогоднішній день - це анахронізм у сучасній Європі, і питання спрощення отримання віз для громадян вашої країни - це найменше, що ми можемо зробити, і це те, що може сприяти розвитку нашої держави в тому числі ", - підкреслив міністр.

Він також поінформував, що в цілому в 2011 році Грецію відвідало близько 16 млн туристів. Що стосується громадян України, які відвідали Грецію, то їх кількість в 2011 році склало 85 - 90 тис. Чоловік. Це значне збільшення потоку, адже в 2010 році показник туристів з України склав близько 60-62 тис.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости