Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

До шести тижнів англійської - по туристичній візі

Ми із задоволенням повідомляємо вам свіжу - і приємну

Ми із задоволенням повідомляємо вам свіжу - і приємну! - новина про британських візах. Відтепер вивчати англійську в Англії можна з туристичною або бізнес-візою. Перш, коли для короткострокового, навіть одно- або двотижневого, навчання в країні необхідно було отримувати студентську візу (Student Visa), двері мовних шкіл для звичайних туристів і бізнесменів були закриті, що було вкрай незручно і для шкіл, і для їх потенційних учнів.

Минулого тижня були оприлюднені зміни в візових правилах. Тепер іноземці, які приїжджають до Великобританії з туристичною або бізнес-візою, мають право присвятити до шести тижнів свого перебування навчанні. Загальний термін дії таких віз становить півроку.

Туристи і бізнесмени можуть вчитися шість тижнів поспіль, а можуть витрачати час тиждень за тижнем, з перервами. Допускаються тільки курси в навчальних центрах, акредитованих спеціальними органами, наприклад Британською Радою, якщо мова йде про мовні школи.

Виконавчий директор асоціації English UK Тоні Міллнс зазначає: «Це розумний хід, який усуне нинішню нездорову ситуацію, коли технічно турист може навчатися верховій їзді, займатися гончарством або йогою, але не має права прийти в клас і вивчати мову тієї країни, в якій знаходиться» .

Для отримання безкоштовної консультації експертів по британському утворення відправляйте свій запит або телефонуйте +38 044 494 20 80.

Новости