Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віскі The Black Grouse 0,7 л - купити Блек Граус недорого ціна в Москві

  1. Віскі Блек Граус 0.7 літра
  2. смак
  3. аромат
  4. колір
  5. гастрономічні поєднання
  6. Цікаві факти

Віскі Блек Граус 0.7 літра

опис

Справжній шотландський скотч, який занесений в «Біблію Віскі» Джима Мюррея, The Black Grouse воістину гідний вашої уваги. Цей сорт віскі створений завдяки змішуванню односолодового скотча з легендарного острова Айла, а також купажовані напою «Феймос Граус». Саме тому Блек Граус володіє унікальним букетом ароматів, які чудово доповнюють палітру смакових властивостей, залишаючи тривале і приємно післясмак після першого ковтка.

смак

Вишуканий The Black Grouse володіє розкішною смакової палітрою, яка складається з ніжних акордів палаючого дерева і солодкуватої ванілі. Присутні легкі акценти какао, спецій і прянощів. Кожен ковток елітного напою створює приємне тривалий післясмак, яким хочеться насолоджуватися довгий час.

аромат

Віскі володіє незабутнім букетом, в якому переважають тонкі акорди димчастого торфу і ніжного солоду, що змінюються ароматами тонів коричневого цукру і благородного дуба. Букет чудово доповнює витончений смак напою.

колір

Напій має яскравий золотистим відтінком.

гастрономічні поєднання

Напій прекрасний в чистому вигляді, також подається з льодом.

Цікаві факти

Високоякісний шотландський скотч The Black Grouse, безумовно, заслуговує на увагу як професійних сомельє, так і новачків. Цей вишуканий віскі виробляється на старовинній винокурні в мальовничій Шотландії, де кліматичні умови є найбільш сприятливими для приготування цього напою. Класичний скотч Блек Граус є купажовані, в процесі його виробництва винокури використовують кілька односолодових напоїв. Головною складовою успіху цього віскі є його неперевершений смак. Напій протягом 8 років міститься в бочках, виготовлених ручним способом з благородного американського дуба. Саме це сприяє тому, що готовий Блек Граус насичується багатством смаків і яскравою палітрою ароматів. У цьому віскі тісно переплітаються солодкуваті нотки хересу і більш терпкі акорди димчастого торфу. Блек Граус створює приємне тривалий післясмак, яким хочеться насолоджуватися знову і знову. Варто окремо відзначити оригінальну назву, яке дослівно перекладається як «чорна куріпка». Цей птах є рідкісним видом, таким же, як і однойменний віскі. Напій не раз удостоювався нагород і отримав безліч медалей, крім того, він виставлявся в якості елітного лота на в ізвестнихаукціонних будинках. Якщо ви хочете відчути багатство класичного купажовані скотча, варто продегустувати оригінальний The Black Grouse.

Новости