Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Caudalie. Виноград для краси? ..

Дорогі, не встигла закінчитися наша акція з Kiehls «Правда & Допомога», а у нас готова нова.

Як ми любимо - небанальна і незаштампованная, і як ми любимо - відверта і щоб по-чесному :)

На цей раз - з маркою Caudalie, яку ви, думаємо, непогано себе все уявляєте.

На цей раз - з маркою Caudalie, яку ви, думаємо, непогано себе все уявляєте

У двох словах нагадаю історію. Одна високоповажна французька сім'я, яка володіє виноградниками в Бордо, Матильда і Бертран Тома, зустрілася одного разу з одним вченим, професором з місцевого Університету Фармація, доктором Веркотереном. І цей д-р Веркотерен звернув увагу сім'ї, що вони в буквальному сенсі ходять ногами по золоту. Тому що в їх виноградниках в Шато Сміт Від Лафіт (Chateau Smith Haut Lafitte) багато винограду, а у цього винограду багато шкірки і кісточок, а в цих кісточках і цієї шкірці - маса поліфенолів, які володіють видатними здібностями 🙂

Тому що в їх виноградниках в Шато Сміт Від Лафіт (Chateau Smith Haut Lafitte) багато винограду, а у цього винограду багато шкірки і кісточок, а в цих кісточках і цієї шкірці - маса поліфенолів, які володіють видатними здібностями 🙂

У підсумку в 1993-му році на косметичному ринку з'явилася нова марка - Caudalie. А в 1994-му вона отримала ексклюзивний світової патент на екстракт і стабілізований поліфенолів з виноградних кісточок. Після чого послідувало ще кілька патентів, і багато цікавих продуктів, щосили експлуатують дорогоцінні властивості винограду, і відкриття відмінних спа (спочатку в Бордо, в безпосередній близькості від виноградників, потім - по всьому світу), і взагалі - світовий успіх і визнання.

І сьогодні у марки є кілька абсолютно культових продуктів-бестселерів, приголублених пресою, блогерами та покупцями.

Так ось, а тепер, власне, суть нашої акції.

Починаючи з сьогоднішнього дня протягом двох тижнів ми будемо вивішувати пости з інформацією про той чи інший культовому засобі Caudalie і детально розповідати, для чого вона створена і що, власне, обіцяє. Ці пости будуть з'являтися на головній сторінці. Крім того, в правій частині блогу з'явиться відповідний банер, клікнувши на який, ви зможете потрапити на сторінку, де будуть збиратися всі подібні пости. І, ознайомившись з обіцянками, складом та іншою інформацією про засіб, ви в своїх коментарях зможете задати додаткові питання представникам марки, уточнити те, що вам здається важливим - і, головне, висловити свою особисту думку про цей продукт, якщо вже його пробували. Чи виконує воно взяті на себе зобов'язання? Так чи радикально бореться з віком / сухістю / жирністю шкіри, як про те заявляє? З якими несподіванками ви стикалися при використанні цього засобу? Чи залишилися задоволені або навпаки? ..

Представники марки обіцяють уважно стежити за вашими коментарями, брати участь в дискусії і відповідати на всі питання.

Більш того, представники марки обіцяють призи - відмінні набори засобів Caudalie - п'ятьом найбільш активним учасникам акції.

І, нарешті, представники марки обіцяють, що призи будуть вручатися з урахуванням дельности, цікавинки, інформативності коментарів - і без урахування того, позитивне чи думка про продукт висловлює автор, чи не дуже-то. (А для тих, хто не є шанувальником марки, але готовий активно і конструктивно брати участь в дискусії, у марки припасені спеціальні призи, не скажу поки які, а то ви все будете писати суцільну критику з меркантильних міркувань :)

Перший пост про перший культовому засобі Caudalie з'явиться вже сьогодні ввечері.

Загалом, щось мені підказує, що акція обіцяє бути захоплюючою, і в ній візьмуть участь багато. До речі, конкурс, присвячений Caudalie, проходить і в блозі у Оксани - Mangoosta . Це не дивно - марка в листопаді відзначає ювілей і хоче максимально привернути до себе нашу увагу. Але умови нашої акції і конкурсу на mangoosta.ru настільки різні, що, як нам здається, це нікого не повинно збентежити. Більш того, якщо ви берете участь в конкурсі Оксани, нам будуть ще більш цікаві ваші коментарі: це означає, ви недавно спробували кошти і склали про них свою думку. Висловлюйте ж його!

Наші ж відгуки та інформацію про деяких засобах Caudalie можна прочитати тут , тут , тут ... а простіше вбити в пошуковик блогу слово Caudalie, і прочитати все відразу, - ми писали про марку досить багато.

Також за традицією звертаємося до блогерам: якщо у вас є відгуки про засоби Caudalie, і ви хочете, щоб у нас протягом акції висіли посилання на них - надсилайте, повісимо!

Чи виконує воно взяті на себе зобов'язання?
Так чи радикально бореться з віком / сухістю / жирністю шкіри, як про те заявляє?
З якими несподіванками ви стикалися при використанні цього засобу?
Чи залишилися задоволені або навпаки?

Новости