Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де купити вино в Парижі? на порталі Паблік Тревел Чита

Де купити вино в Парижі?

«Лавінія».

Де купити вино в Парижі?

Перший у своєму роді і найбільший в Парижі магазин, що спеціалізується на продукції виноробства, де відвідувачі можуть перед покупкою продегустувати різноманітні марки вин, ціни на які нижчі, ніж де б то не було.

Де купити вино в Парижі?

Магазин розташований в кварталі Мадлен в самому серці Парижа.

З чим у нас асоціюється таке романтичне слово «Париж»? У кожного по-різному. Але є кілька символів столиці Франції, які назве будь-- це вина і коньяки, солодощі (шоколад, тістечка, печиво), делікатеси (фуа-гра, сири, соуси і приправи), духи і косметика, одяг і тканини, сувеніри. Причому такі сувеніри, глянувши на які будь-який би сказав - це з Парижа!

Так, що купити в Парижі, і де краще і дешевше це придбати?

Французькі вина, шампанське і коньяки славляться на весь світ. Вина володіють особливим вишуканим смаком. Шампанське віддалено нагадує наше вітчизняне - хіба що бульбашками. Ароматні коньяки на будь-який смак і гаманець стануть прекрасним подарунком для коханого чоловіка або кращого друга. Придбати спиртне можна і в супермаркетах, і в невеликих магазинчиках. Ціни здивують: вино від 1 євро і вище, шампанське і коньяк від 10-15 євро. Але купуючи вино найкращим друзям, вибирайте напої від 5-15 євро і дорожче.

Парижани - великі ласуни. Не пошкодуйте часу в пошуках солодкого сувеніра в численних шоколадних і кондитерських лавочках Парижа. Відвідайте кондитерську Laduree, де, відстоявши чергу, можна спробувати і придбати знамениті Champs Elysees. Помилувавшись чудовими інтер'єрами кондитерської, випивши чаю з Champs Elysees, і отримавши оригінально і вишукано упакований придбаний вами шоколад, тістечка або печиво, відзначите - не дарма стояли в черзі.

Паризькі делікатеси без екзотичних спецій уявити неможливо. Жовтий імбир, коріандр, шафран, кориця і ще багато таких спецій, про які ви навіть і не підозрювали, можна придбати, отримавши заодно безкоштовну консультацію продавця, на популярному паризькому ринку Richard Lenoir, відкритому по четвергах і неділях з раннього ранку і до обіду. Справжній французький сир з цвіллю, діжонська гірчицю або фуа-гра не обов'язково шукати на фермах в маленьких крамничках. Дешевше купити в супермаркеті. Делікатесний сир тут продається від 2-3 євро. Фуа-гра в баночці у вигляді паштету можна знайти від 4 євро.

Хіба привезти з Парижа коханій жінці? Від знаменитих французьких духів або косметики, тканин або одягу навряд чи хто-небудь відмовиться. Chanel №5 або, наприклад, J'Adore від Dior - аромати, оповиті легендами. Відносно недорого косметику купити в Sephora на Єлисейських полях. Придбати парфум можна і в спеціалізованих магазинах, і в дьюті-фрі прямо в аеропорту. Оригінальний флакон ємністю 50 мл Chanel №5 обійдеться в 90 євро, а J'Adore в тому ж обсязі - приблизно 80 євро. Тканини або витончені хустки дешевше купити в Galeries Lafayette і Au Printemps. Тут за шовкову хустку заплатите від 15 євро. А ось в магазині «Ермес» стильний Carre вам дешевше 300 євро знайти не вдасться.

Про паризьких сувенірах можна писати багато і довго. Оригінальний магнітик від 1,5 євро, футболки або копії Ейфелевої вежі від двох євро та інші дрібниці краще шукати подалі від визначних пам'яток - вийде дешевше.

На площі 1,5 кв м представлено 3000 марок вина з 43 країн.

Де купити вино в Париж?

Всі пляшки зберігаються в лежачому положенні при температурі 19 градусів. тоді як витримані вина зберігаються в спеціальних підвалах при 14 градусах за Цельсієм.

Де купити вино в Парижі?

Самі ж цінні вина зберігаються в цьому винному погребі.

На продаж алкоголю у Франції існують обмеження.

Наприклад, заборонено продавати будь-який алкоголь після 22:00 у всіх магазинах, але цього правила дотримуються тільки великі і середні магазини. Ви спокійно зможете купити все від пива до 40 градусних напоїв, в численних маленьких магазинчиках, в будь-яких окраїнних кварталах Парижа.

Продаж алкогольних напоїв на дискотеках у Франції продовжена до 5:30 ранку, а робота самих дискотек до 7:00

Професійне об'єднання власників барів - Synhorcat, домоглося дозволу про продовження роботи нічних закладів до 7 години ранку. Остання можливість замовити спиртне в барі або дискотеці, тепер дозволена до 5:30 ранку.
Єдина умова продажу алкоголю в такий пізній час, наявності танцполу в даному місці.

Крім того, в магазині вам запропонують близько 1000 міцних спиртних напоїв і лікерів, винні каталоги, до 500 назв. «Лавінія» має бар з дегустацією, а також ресторан, де вино коштує стільки ж, скільки і в магазині.

«Лавінія» має бар з дегустацією, а також ресторан, де вино коштує стільки ж, скільки і в магазині

Де купити вино в Парижі?

Найдешевше вино коштує 3 євро, а найдорожчий - 36 000 євро за пляшку.

Де купити вино в Парижі?

Де купити вино в Парижі?
Де купити вино в Парижі?
Де купити вино в Парижі?
З чим у нас асоціюється таке романтичне слово «Париж»?
Так, що купити в Парижі, і де краще і дешевше це придбати?
Хіба привезти з Парижа коханій жінці?
Де купити вино в Париж?
Де купити вино в Парижі?
Де купити вино в Парижі?
Де купити вино в Парижі?

Новости