Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Однокімнатна квартира подобово в Вінниці, Ленінський район, вул. Пирогова, 105. Ціна: від 450 грн. [1339276972] | Doba.ua

Квартира студія

Час поїздки: Апрель 2014 Сергій

Зупинявся в цій квартирі менш ніж на добу, з 5-ї вечора до 12-ночі (чекав поїзда).
У квартирі дійсно хороший, свіжий Далі ий ремонт, швидкий інтернет.
Тепер про мінуси:
1. паперу в туалеті не було. Син господині (він приніс ключі, тому що господиня не змогла) почав говорити: подивися там, потім там. Папери не було. Кажу: "Принесіть, будь ласка". Відповідь: А може ви будуте виходити кудись і самі купите? "
2. Гаряча вода з перебоями (колонка працює ненормально, постійно гасне полум'я). Відповідь сина господарки: "Це такий газ. Ми тут ні до чого."
3. Чистота. Квартира з новим ремонтом, АЛЕ МИЮТЬ ЇЇ після постояльців ПОГАНО !!! Або не миють взагалі!
Наприклад: раковина в ванній була брудною, стіл брудний (жирні плями, про які забруднив зарядку телефону), щось липке на столі з прилиплими волоссям.
Перед виїздом зателефонував господарці, розповів про зауваження і попросив про компенсацію в розмірі 50 грн, тому що квартира не відповідала ціні і очікуванням. Господиня скеля, що поверне.
Прийшов син (і привів із собою ще якогось хлопця) і почав розповідати, що все в квартирі добре і чисто, а якщо і брудно, то ми просто не встигаємо, і що постояльці теж не погані люди, ось недавно телевізор з квартири вкрали , і взагалі ця квартира здається за 250 грн, а ми і так вам по 200грн (ціна на сайті була 200 грн в будь-який день), і т.д. і т.п....
Вообщем несе всяку маячню, замість того щоб сказати: вибачте, так у нас трохи брудно, але ми все виправимо, приїжджайте до нас ще.
Замість 50 грн, повернув 30 грн.
Висновок: якщо вам наплювати на чистоту - жити можна, якщо немає, то перевіряйте всі перед тим як оплачувати проживання або шукайте інші варіанти.

Відповідність фото Ціна \ якість 3/5

Квартира студія

Час поїздки: Листопад 2013 Ольга

відмінна квартира і господиня) розташування зручне, ціна прийнятна, навіть більш ніж) завжди чисто, інтернет & nb Далі sp; працює добре, все відповідає дійсності !!!!

Відповідність фото Ціна \ якість 5/5Відповідь: А може ви будуте виходити кудись і самі купите?

Новости