Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вінкс Клуб Русалікс

02-12-2008

Не за горами завершення   четвертого сезону   мультсеріалу Вінкс Не за горами завершення четвертого сезону мультсеріалу Вінкс . Фанати ламають голову, чи буде продовження і що в ньому їх очікує. Здається, що феї вже і так достатньо постаралися і отримали безліч різних перетворень: Чармікс , Енчантікс , Белівікс , Софікс , Лавікс . А що ж чекає їх далі, чим порадують шанувальників творці цього разу? Можливо, це буде Елімаксімум , Крісталікс , Гламурікс або ж Мермедікс , Коли вони зможуть приймати обличчя русалок . А може бути загадкове перетворення Русалікс? Коли ж стане ясно, що нас чекає і фанати зможуть зі спокійною душею, не вступаючи в перепалки на форумах просто дивитися онлайн Клуб Вінкс Русалікс відео , пісні , музика , Картинки, фото, мультики, ролики, ляльки Флора , Роксі , Блум , муза , Трікс , а також Текна , Стелла і Лейла . Цей великий момент настане в 2011 році.

Багато на своїх блогах вже розмістили картинки і фото , Де феї зображені в трансформації Русалікс, що ж, потрібно зауважити, дане перетворення дуже симпатичне. Дівчата придбали хвости, як у справжніх русалок, але втратили крильця (в воді їм не доведеться літати). А шанувальниці тим часом гадають, чи то це талановитий фанат постарався, чи то це картинки з журналів або ж реальний прогноз майбутніх перетворень. Чи варто так мучитися, краще почекати трішки і пізніше завантажити безкоштовно серії мультфільму 5 сезон перетворення Winx Русалікс.

Цікаво, що в Інтернеті вже існують різні   ігри для дітей   з даними перетворенням, і будь-хто може спокійно грати в нові безкоштовні ігри Вінкс Русалікс для дівчаток російською   розмальовки   ,   одягалки   ,   макіяж   ,   пазли   ,   тести   ,   дії Цікаво, що в Інтернеті вже існують різні ігри для дітей з даними перетворенням, і будь-хто може спокійно грати в нові безкоштовні ігри Вінкс Русалікс для дівчаток російською розмальовки , одягалки , макіяж , пазли , тести , дії . Може бути, виходячи з цього, все зробили висновок, що в п'ятому сезоні нас чекають підводні пригоди. Але ж фантазувати ніхто не забороняв, чому б і не занурити маленьких фей в підводний світ, де діють зовсім інші сили і живуть зовсім несхожі на них жителі глибин? Нехай ми і не можемо з точністю стверджувати, буде так чи інакше, але ця задумка була б дуже цікавою. нові небезпечні вороги, міць води і неприборкність течій будь-якого шанувальника Вінкс приведуть в захват. А поки все розмірковують на ці теми, можна спокійно додивитися останній сезон, вдосталь насолодитися комп'ютерними іграми з улюбленими героїнями (наприклад, спробувати свої сили разом з принцесою Андроса в іграшці Лейла Русалка ), Почитати журнали або книги Вінкс . А ще краще прогулятися разом з друзями по зимовому лісі або покататися на лижах, потрібно ж набратися сил, щоб приступити до перегляду нового сезону повними наснаги та надій.

За цю гру проголосувало 137 дівчаток, її рейтинг: 7.49 з 10


Поділитися посиланням!

Посилання для вставки:

А що ж чекає їх далі, чим порадують шанувальників творці цього разу?
А може бути загадкове перетворення Русалікс?
Але ж фантазувати ніхто не забороняв, чому б і не занурити маленьких фей в підводний світ, де діють зовсім інші сили і живуть зовсім несхожі на них жителі глибин?

Новости