Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Україні стартував новий комплекс ігристих вин Shabo

В Україні з'явився новий Будинок ігристих вин. Сучасний високотехнологічний комплекс ігристих вин Shabo стартував в грудні 2013 року. На думку експертів, ігристі вина Shabo володіють кращими якостями класичних шампанських вин.

За останні 10 років компанія "Шабо" сформувала досить повний продуктовий портфель, в якому важливе місце займають ігристі вина.

"Шабо" з 2010р. випускає класичні ігристі вина, створені методом шампанізації в пляшці. Українські споживачі відразу полюбили цей вишуканий напій, а авторитетні експерти-шампаністи удостоїли ігристі вина Shabo 26 медалями найвищого ґатунку на міжнародних конкурсних дегустаціях.

Знаковим став 2013 рік, коли компанія "Шабо" приступила до будівництва нового комплексу ігристих вин, по суті - шампанського будинку Shabo. У грудні 2013 року високотехнологічний комплекс ігристих вин Shabo стартував. Разом з запуском комплексу компанія "Шабо" отримала можливість випускати не тільки класичні ігристі вина, створені методом пляшкової витримки, але і вироблені методом витримки за технологією Шарма.

Комплекс ігристих вин Shabo - це потужне сучасне підприємство, технічний потенціал якого забезпечує високу якість на всіх етапах - від переробки винограду і до розливу вишуканого напою в ошатні пляшки.

Будинок ігристих вин Shabo розташувався безпосередньо серед шабських виноградників. Всього в Шабо більше 1000 га виноградників, близько трьох з половиною мільйонів елітних виноградних лоз. Важливо, що ще в 2004 році в Європі було придбано саджанці істинно шампанських сортів винограду Піно Нуар і Шардоне, які ідеально підходять для терруара Шабо. Саджанці були висаджені на шабські землі, і сьогодні буквально кожна виноградна лоза отримує професійний і дбайливий догляд.

Для виробництва ігристих вин Shabo була створена спеціальна технологічна група, до складу якої увійшли не тільки кращі фахівці компанії "Шабо", але і професіонали-шампаністи міжнародного рівня, в тому числі енологи "Institut Oenologique de Champagne" (Фран ція).

Під час урочистого відкриття Будинку ігристих вин Shabo міжнародний консультант по шампанським винам Жером Барре (Франція) зазначив: "Я фахівець з французькому шампанському. Протягом вже декількох років я є також консультантом по ігристих вин Shabo. При створенні шабських ігристих вин велику увагу ми приділяємо використанню істинно шампанських сортів винограду і контролю на всіх етапах виробництва. Я дуже задоволений результатом: ігристі Shabo володіють усіма найкращими якостями класичних шампанських вин ".

Цю думку підтвердив і Стефан Лагерш - директор випробувального центру тихих та ігристих вин "Сарко" (Франція): приїхав з Бордо для роботи над ігристими винами Shabo. Моє завдання - провести найточніші випробування і аналізи всіх виноматеріалів і вин компанії. Хочу сказати , що вина Shabo вже вийшли на міжнародний рівень. Вони дуже хорошої якості. Їх можна порівняти з кращими європейськими зразками ".

Виноград класичних шампанських сортів, майстерність виноробів, високотехнологічне обладнання дозволили створити якісний благородний продукт. У смаку і ароматі ігристих вин Shabo - відчуття свіжості щойно зірваної виноградної ягоди.

І як результат, в листопаді 2013р. на міжнародному конкурсі кращих ігристих вин світу "Effervescents du Monde® 2013" з України високу нагороду - срібну медаль - отримало тільки ігристе вино "Брют Біле Shabo Classic". Особливо приємно, що ця нагорода дісталася компанії "Шабо" саме на батьківщині шампанського (ігристого вина) - у Франції.

Асортимент ігристих вин SHABO:

Колекція класичних ігристих вин, створених методом пляшкової витримки: Екстра Брют Біле, Брют Біле, Брют Рожеве, Напівсухе Біле, Напівсолодке Біле, Напівсолодке Мускатне Біле.

Колекція ігристих вин, створених методом витримки за технологією Шарма: Брют Біле, Напівсухе Біле, Напівсухе Рожеве, Напівсолодке Біле, Напівсолодке Біле Мускатне, Солодке Біле.

Підписуйся на наш Telegram . Отримуй тільки найважливіше!

Новости