Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Резиденції в горах: вибір редактора

Гірська резиденція з видом на море (Гран-Канарія, Іспанія)

Гірська резиденція з видом на море (Гран-Канарія, Іспанія)

Ексклюзивна резиденція розташована в горах, в самому серці Гран-Канарія, на території природного парку Ля-Сьєрра. Будинок має площу 227 кв. м, а ділянка - 7000 кв. м. Його відрізняє ексклюзивне якість будівництва та оздоблення. З вітальні з панорамними вікнами відкриваються вражаючі види Поке-Нубло і Тенеріфе. Будинок оточений лісовим ділянкою площею 2500 метрів, на якому ростуть фруктові дерева. Продається частково мебльованим. Резиденція неймовірно затишна. Приміщення світлі, Темпл, у внутрішньому оздобленні використано ідеальне поєднання дерева і каменю. Дерев'яні вікна мають подвійне скління. Через них відкриваються одні з найбільш захоплюючих заходів на Канарських островах.

Вартість: € 795 000

Будинок біля підніжжя Скелястих гір (Калгарі, Канада)

Будинок біля підніжжя Скелястих гір (Калгарі, Канада)

Приголомшливий будинок в Калгарі, Канада. Будинок був побудований в 2006 році, його загальна житлова площа займає 498 кв. м. У будинку є п'ять спалень, cемь ванних кімнат, два гостьових санвузли, більярдна, домашній кінотеатр, повністю обладнана кухня, кабінет, бар, джакузі, безліч віталень і обідніх зон, гараж на три автомобілі, тераса з барбекю. Будинок оснащений системою опалення, кондиціонером, а також системою безпеки і ліфтом. Антикварні і спеціально розроблені вітражні вікна, оздоблення з високоякісних матеріалів, меблювання зі смаком, упорядкована територія з вишуканим садом. Площа прилеглої земельної ділянки становить 45 303 кв. м. У пішої доступності від необхідних об'єктів інфраструктури. Калгарі розташований в області передгір'їв Скелястих гір і Канадських прерій. Центр міста знаходиться на висоті близько тисячі сорок вісім метрів над рівнем моря. Через територію Калгарі протікають дві основні річки - Елбоу і Боу. Калгарі є найбільшим містом Альберти, і третім за чисельністю населення в Канаді.

Вартість: € 10 млн

Апартаменти в новому житловому комплексі (Качберг, Каринтія, Австрія)

Апартаменти в новому житловому комплексі (Качберг, Каринтія, Австрія)

Апартаменти площею 45 кв. м з однією спальнею розташовані на території унікальної гірськолижної резиденції Edelweiss, що надає можливість кататися на лижах прямо від дверей будинку. Комплекс є частиною великої готельної мережі під управлінням Falkensteiner Group і володіє загальною інфраструктурою з чотиризіркових готелем «Кристал», гордістю якого є розкішний спа-центр площею 2200 кв. м (закритий і відкритий басейни, сауни і парні, кімнати відпочинку, а також безліч різних процедур за доступними цінами). Edelweiss знаходиться на затишному курорті Качберг, який є ідеальним місцем для занять гірськими лижами, альпінізмом або велоспортом. Інфраструктура тут розвинена дуже добре, все необхідне знаходиться в крокової доступності. Недалеко є прекрасно обладнані поля для гольфу. Edelweiss складається з двох неймовірних висотних будівель з дерев'яним фасадом, футуристичних і одночасно гармонійно зливаються з навколишнім ландшафтом, - Edel (14 поверхів і 37 апартаментів) і Weiss (10 поверхів і 25 апартаментів). Нульовий рівень будівель має 120 паркувальних місць і приміщення для зберігання гірськолижного спорядження.

Вартість: € 230 000

Ексклюзивна вілла в хвойному лісі (Троодос, Кіпр)

Ексклюзивна вілла в хвойному лісі (Троодос, Кіпр)

Троодос - найбільша гірська система Кіпру, розташована на заході острова. Його найвища точка, гора Олімбос , Має висоту тисяча дев'ятсот п'ятьдесят два метри над рівнем моря. Тутешні місця відомі своїми гірськими курортами, мальовничими селами і візантійськими монастирями. Місцевість оточена хвойним лісом - але клімат тут як і раніше середземноморський, що створює абсолютно унікальні умови для життя, відпочинку і оздоровлення. Унікальна вілла з п'ятьма спальнями поєднує сучасні та традиційні для тутешніх місць архітектурні особливості. Вона відкриває панорамні види гір і околиць. Кожна з просторих спалень оснащена всім необхідним, включаючи приватну ванну кімнату. На першому поверсі розташована вітальня - зона відпочинку з каміном, їдальня і дизайнерська професійна кухня. На нижньому рівні знаходяться офіс, пральня та винний льох. У гостьову зону - окремі входи. На території знаходиться значних розмірів басейн, зона для барбекю і відкрита кухня.

Вартість: € 1,150 млн

Нова резиденція з видом на Женевське озеро і Альпи (Монтре, Во, Швейцарія)

Нова резиденція з видом на Женевське озеро і Альпи (Монтре, Во, Швейцарія)

Сучасна резиденція класу «люкс» має площу 292 кв. м, чотири спальні і відкриває чудові види Женевського озера. Звідси - рукою подати до кращих гірськолижних курортів, а прямо над Монтре проходить залізна дорога, яка веде в гори. Резиденцію відрізняє висока якість будівництва і сучасна обробка з використанням матеріалів преміум-класу. Повністю обладнана кухня з професійною технікою. Просторі спальні, з кожної відкривається чудовий вид на Женевське озеро. Панорамне скління. Тепла підлога. Простора тераса з видом на навколишні Альпи і озеро. Три санвузли. У резиденції є приватний басейн для власників. Центр Монтре - всього в п'яти хвилинах від будинку. До аеропорту Женеви 1 годину. Чудовий клімат круглий рік, хороша інфраструктура. Елітні школи, ресторани, спорт клуби, яхт клуб, тенісний клуб, кінний спорт. Престижне місце. Є дозвіл на продаж нерезидентам.

Вартість: € 450 000

Маєток в традиційному баварському стилі (Баварія, Німеччина)

Маєток в традиційному баварському стилі (Баварія, Німеччина)

Будинок володіє бездоганним шармом традиційної баварської садиби і розташовується в оточенні безтурботних Альп. Він ідеально підходить для життя великої родини і зручно розташований між Цюріхом і Мюнхеном. Колишні власники приділяли особливу увагу збереженню традиційного стилю і підтримці володінь в ідеальному стані. Будинок має унікальну обробку в стилі затишного шале. На площі 200 кв. м розташувалися п'ять спалень, простора вітальня з справжньою піччю, яка стоїть в її центрі, а також просторою повністю обладнаної кухні та підсобних приміщень. З вікон будинку відкриваються фантастичні види. Територія доглянута, а великий сад відмінно підходить для дитячих ігор.

Вартість: € 620 000

Добротний будинок на території гольф-клубу (Разлог, Банско, Болгарія)

Добротний будинок на території гольф-клубу (Разлог, Банско, Болгарія)

Шале загальною площею 307 кв. м з панорамним склінням розташований на території п'ятизіркового комплексу Pirin Golf & Country Club. У селищі знаходяться: професійне гольф-поле, спа-центр, закритий і відкритий басейни, магазини та ресторани. Зовсім неподалік - відомий гірськолижний курорт Банско і термальні джерела. Будинок зданий в експлуатацію в 2014 році. Розташований в тихому місці з сосновими деревами на ділянці. Територія ділянки обгороджена по периметру огорожею з в'їзною брамою. У будинку три просторих спальні зі своїми санвузлами, плюс гостьовий санвузол. Шале продається з меблями, кухня повністю обладнана сучасною технікою, індукційна плита, посудомийка, пральна машина і машина для сушіння білизни. У будинку є фінська сауна. Є теплий гараж на один автомобіль, плюс крита стоянка. Встановлено автоматичний електрогенератор на випадок відключення електроенергії. Земельна ділянка 1400 кв. м, з ландшафтним дизайном в двох рівнях, посаджені декоративні дерева і чагарники. На території обладнаний штучна водойма з водоспадом і системою очищення води придатний для купання влітку, біля водойми дерев'яне патіо з зоною відпочинку. Опалення будинку-котел на пелетах.

Вартість: € 450 000

Шале в гірському селищі (Гореньска, Словенія)

Шале в гірському селищі (Гореньска, Словенія)

Чарівна класична вілла в стилі пізнього бароко, повністю обладнана на замовлення міжнародної компанії Stilles, була побудована для відпочинку працівників уряду Словенії. В обробці вілли використовувалися тільки дорогі і якісні матеріали (хотавльскій мармур, буковий паркет). Вілла знаходиться в селі Мойстране, приблизно в 6 км від шосе Любляна-Австрія і в 8 км від Есеніце. Недалеко розташована гірськолижна траса курорту Краньска Гора. Це відправна точка для багатьох екскурсій на Альпи, зокрема, на високу словенську гору Триглав, і три відомі долини Врата, Кот і Радовна. Приміщення вілли розташовані на трьох рівнях, житлова площа 420 кв. м, а площа ділянки - 830 кв. м. На першому рівні вілли розташована кухня і простора їдальня за 20 персон, сауна, кімната, санвузол. На другому поверсі дві спальні. У дворі облаштована крита тераса з каміном, зелений акуратний садок з кипарисами, парковка на п'ять машин. Устаткування і меблі тільки з високоякісних матеріалів. Об'єкт вписаний в земельну книгу, є дозвіл на здачу в оренду. Вигідна можливість для бізнесу.

Вартість: € 390 000

Доступні апартаменти у Французьких Альпах (Гренобль, Французькі Альпи, Франція)

Доступні апартаменти у Французьких Альпах (Гренобль, Французькі Альпи, Франція)

Апартаменти площею 60 кв. м з трьома спальнями розташовані в споруджуваної резиденції, яка зводиться із застосуванням кращих енергозберігаючих та будівельних технологій, а в обробці використовуються найсучасніші матеріали. Високий рівень будівництва, вишуканий дизайн, красиві яскраві інтер'єри створять ідеальні умови для життя і комфортного відпочинку. З вікон апартаментів відкриваються чудові краєвиди на альпійський пейзаж. Відмінна транспортна доступність, поруч зручний виїзд на автомагістраль і зупинки громадського транспорту. Вся необхідна інфраструктура знаходиться поблизу: природний парк Шартрез, ресторани, школи і супермаркети.

Вартість: € 182 000

HomesOverseas.ru

Новости