Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Наталя Варвіна показала нову віллу реаліті-шоу «Дом-2» на Сейшелах

11:11 31.08.2016

Глядачів ТНТ 7 вересня чекає нове захоплююче шоу в рамках телепроекту « Дім 2 ». На сейшельському Острові кохання 12 дівчат боротимуться за серця двох учасників телепроекту. Кому вдасться побудувати свою любов і виграти 1 мільйон рублів, будуть вирішувати глядачі. А поки що Наталя Варвіна , Колишня учасника реаліті-шоу, а нині дружина продюсера проекту «Дом-2» Олексія Михайлівського , Провела відеоекскрусію по віллі, де вже влаштувалися учасники.

Попередні роботи по підготовці до старту проекту тривали три місяці. Вілла, на якій будуть кипіти пристрасті, має значні розміри: 310 квадратних метром. На ній є 80-метрова тераса, двоє сходів і басейн. Кажуть, що вілла обійшлася організаторам майже в 30 мільйонів рублів.

До речі, продюсер телепроекту «Дом-2» Олексій Михайловський підкреслює: «Це шоу не« Холостяк »І вже тим більше не« Канікули в Мексиці »! Це «Дом-2. Острів любові ». У цьому шоу ми покажемо те, що глядач ще ніколи і ніде не бачив. Пристрасті будуть неабиякі. Шлях до любові і до грошей зовсім не одне і теж. Обирати свій шлях доведеться щодня! »

Наталя Варвіна показала нову віллу реаліті-шоу «Дом-2» на Сейшелах Наталя Варвіна показала нову віллу реаліті-шоу «Дом-2» на Сейшелах

Нагадаємо, напередодні на Сейшели прилетіла Ольга Бузова . Провідна, компанію якій зараз становить Наталія Варвіна і учасники шоу, проведе перший ефір і представить 7 вересня головних героїв нового проекту в рамках «Дом-2».

Наталя Варвіна показала нову віллу реаліті-шоу «Дом-2» на Сейшелах

Читайте також:

Ольга Бузова в бікіні влаштувала забіг по пляжу

Дом-2, новини і чутки: у вересні на Сейшелах стартує нове реаліті

Новости