Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лепс може позбутися своєї вілли в Таїланді через попадання в "чорний список" США

Григорій Лепс потрапив у немилість Мінфіну США.

Фото: ІТАР-ТАСС

Правоохоронні органи Таїланду поки не планують кримінального переслідування російського співака Григорія Лепса, проте в разі отримання інформації про порушення ним таїландських законів можуть розпочати власну розслідування .

"Якщо США передадуть Таїланду відомості про порушення росіянином таїландських законів, цілком ймовірно, що нами буде розпочато відповідне розслідування ", - заявили в агентстві в Центрі по боротьбі з міжнародною злочинністю Головного управління національної поліції Таїланду.

Читайте також: У Путіна пообіцяли не дати Лепса в образу

"Лепс, звичайно, може виявитися в ситуації Віктора Бута (російський підприємець , Заарештований в Таїланді за запитом США), однак більш ймовірний інший сценарій, пов'язаний з арештом власності, що належить артисту в Таїланді ", - повідомило джерело ІТАР-ТАСС.

У міністерстві закордонних справ Таїланду підтвердили, що Григорій Лепсверідзе дійсно придбав віллу на острові Пхукет кілька років тому.

"Якщо є власність, значить - є і рахунки. Такі речі не проходять безслідно", - відзначило джерело.

Нагадаємо, міністерство фінансів США опублікувало список можливих членів злочинного угруповання "Братський коло". Серед них був названий і російський співак Григорій Лепс.

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль буде стежити за ситуацією навколо російського співака Григорія Лепса. Пєсков підкреслив, що Лепс є громадянином Росії, а значить, захист його інтересів важлива так само, як і будь-якого іншого росіянина.

У продюсерському центрі заслуженого артиста Росії назвали звинувачення США на адресу співака маренням, який неможливо коментувати.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости