Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Іспанія - Острів Тенеріфе - Готелі Плайя де лас Амерікас - Europe Villa Cortes 5 * - :: Туроператор «Світлана»

  1. Готель Europe Villa Cortes 5 *

Іспанія. Канарські острови. Тенеріфе. Курорт Playa de las Americas. Готель Europe Villa Cortes 5 *

Готель Europe Villa Cortes 5 *

Розташування: готель Europe Villa Cortes 5 * є розкішний і ексклюзивний комплекс, натхненний колоніальної і витонченої мексиканської архітектурою Розташування: готель Europe Villa Cortes 5 * є розкішний і ексклюзивний комплекс, натхненний колоніальної і витонченої мексиканської архітектурою. Готель Europe Villa Cortes 5 * розташований на південному узбережжі о. Тенеріфе в курортній зоні Плайя-де-лас-Амерікас, в 18 кілометрах від аеропорту Reina Sofia, в 62 кілометрах від аеропорту Tenerife Norte.

Номери: до послуг гостей 151 номер, декорований в мексиканському стилі. Категорії номерів:
Standart Room з видом на океан, басейн, сад або на вулкан Тейде - тераса, ванна кімната з ванною і душем. Максимальне розміщення 2 дорослих + 1 дитина або 3 дорослих.
Junior Suite з видом на океан - тераса, спальня з вітальнею, ванна кімната з ванною і душем. Максимальне розміщення 2 дорослих + 1 дитина або 3 дорослих.
Suite з видом на океан - тераса, спальня з вітальнею, ванна кімната з ванною і окремою душовою кабіною. Максимальне розміщення 2 дорослих + 2 дитини або 3 дорослих + 1 дитина.
Suite Mazatlan з панорамним видом на океан - тераса, вітальня з обідньою зоною, 2 спальні, 2 ванні кімнати. Розташований на четвертому поверсі. Максимальне розміщення 6 осіб.
Suite Hernan Cortes - двоповерховий сьют з панорамним видом на океан - тераса з джакузі, велика вітальня з обідньою зоною, 2 спальні, 2 ванні кімнати. Можливість розміщення до 5 чоловік.
Suite Moktesuma - двоповерховий сьют з панорамним видом на океан - тераса, 3 спальні, 4 ванні кімнати, велика вітальня з обідньою зоною, кухня. Максимальне розміщення 6-8 чоловік.

У номерах: ванна і душ, фен, халат, тапочки, кондиціонер, супутникове ТБ, сейф, міні бар, WiFi.

В готелі: 6 ресторанів, 4 бари, великий басейн з водоспадом і окремий басейн для дітей, SPA-центр, салон краси, тенісний корт, бізнес-центр, конференц-зали, послуги няні, підземна парковка.

Пляж: муніципальний, піщаний; парасольки, шезлонги - платно.

Харчування: сніданки, сніданок і вечеря.

Спорт і розваги: тренажерний зал, тенісний корт, гольф, водні види спорту, СПА салон з турецькою лазнею, джакузі, шотландський душ, сауна.

У вартість проживання в готелі входить: басейн, інтернет, бібліотека, парковка, тенісний корт.

Сервіс за додаткову плату: СПА салон, салон краси, гольф, водні види спорту, прокат приладдя для тенісу, паркінг готелю, послуги няні.

Для дітей: дитячий басейн, послуги няні.

Нюанси: Готель розташований в центрі курорту Лас Амерікас. Підходить для романтичного відпочинку пар без дітей.

Новости