Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Елітна нерухомість на Кап д'Антіб

  1. Завжди бажане місце
  2. Нерухомість на Кап д'Антіб

Мис Антіб (Le Cap d'Antibes) - це півострів на Лазурному Березі, розташований між Жюан-ле-Пеном (Juan les Pins) і Антіб (Antibes). Місто представлений численними приватними і шістьма безкоштовними пляжами. Берегова зона розрізана вапняними скелями і невеликими бухтами. [+]

Населення міста налічує 1 456 жителів на площі 3,7 кв. км. Починаючи з 19 століття, розкішні будинки тут будувалися в основному для потреб іноземних туристів. Останні часто вдавалися до послуг відомих архітекторів. У престижних володіннях проживали відомі особистості. Так, замок Крое (Croë), зруйнований під час пожежі в 1970 році, з 1945 року був резиденцією герцога Віндзорського.

Завжди бажане місце

Сьогодні Кап д'Антіб - це улюблене місце проживання кінозірок під час проведення Каннського фестивалю. Завдяки середземноморському клімату туристи можуть сповна насолодитися чудовими пляжами і дикою природою: різні прогулянкові стежки дозволять гідно оцінити красу цих місць.
Наприклад, стежка контрабандистів дозволить вам відкрити всі узбережжі Мису. Крута і звивиста стежка довжиною 2,7 км. подарує всім прогулюються неперевершений вигляд на Леринські острови і вершини масиву Меркантур. З висоти маяка Гаруп можна насолодитися видом затоки Жуан, Бухти Ангелів, старим містом Антіб і бухтою Гаруп. Міська каплиця прикрашена табличками на морські теми.

Кап д'Антіб також знаменитий своїми ботанічними парками, такими як парк вілли Тюре (Thuret) з прекрасним садом, парк біля вілли Су ле Ван (Sous le Vent) і екзотичний парк при Віллі Ейленрок (Villa Eilenroc).

Туристи можуть також відвідати Музей Пікассо і Археологічний музей. Для любителів активного відпочинку в місті є морська база Гаруп з широким вибором видів дозвілля.

Нерухомість на Кап д'Антіб

Агентства нерухомості пропонують вілли, як правило з басейнами, далеко від шуму і суєти головних міст узбережжя. Для покупців - широкий вибір вілл, виконаних в сучасному, провансальської стилі і стилі Бель-Епок, а також апартаментів класу люкс. У близькій доступності знаходяться аеропорти Ніцци і Мандела.

[-]

Новости