Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все про країну Сейшели, мова, релігія, валюта, транспорт, кухня, магазин

Незаймана природа, атмосфера гармонії, невимовна краса - все це Сейшели

Незаймана природа, атмосфера гармонії, невимовна краса - все це Сейшели. Це місце особливо підійде для тих, хто мріє насолоджуватися життям далеко від галасливої ​​цивілізації. Тільки тут можна побачити справжню, найширшу палітру фарб - природа все розмалювала квітами смарагдової зелені, кристально чистою бірюзи, і біло-рожевими відтінками відбивається пісок. Цей острів - будинок для найрідкісніших рослин, тварин і птахів - ця екзотика здатна вразити Ваша уява. Тут можна сховатися від цікавих поглядів і насолоджуватися своїм відпочинком, не думаючи ні про що - саме тому Сейшели облюбували романтики, які прагнуть усамітнитися і продемонструвати один одному свої почуття. Відпочинок на Сейшелах - це те, що Вам потрібно. Ці острови справедливо входять в ТОП найкрасивіших місць на землі, тут найзнаменитіші і мальовничі пляжі. Не відмовте собі в задоволенні побувати там, де час завмирає!

Найбільший острів - Мае (148 км.кв. - площа, протяжність 27 км.). На ньому знаходиться столиця держави - Вікторія і міжнародний аеропорт. Інші великі острови - Силует, Пралін, Ла-Діг. Безліч дрібних островів, переважно коралових.

Столиця: м Вікторія (проживає більше 30 тис. Чоловік)

Політика: Сейшели - президентська республіка.

Туризм: Відпочинок на Сейшельських островах дозволить Вам насолодитися красою екзотичної природи, білосніжними піщаними пляжами, чистими і прозорими прибережними водами Індійського океану, унікальними пейзажами підводного світу, зеленими кокосовими пальмами, багатством тваринного і рослинного світу, дивовижними заповідниками. Туристам не менш цікаво знайомство з місцевим населенням, його самобутньою культурою і незвичайними традиціями, адже тут існує унікальний мікс з європейської, китайської, африканської і індійською культурою.

Тури на Сейшели від компанії Travel Professional Group - це відвідування справжнього «земного раю». Таке горду назву острова носять неспроста, адже тут збереглися в первозданному вигляді флора і фауна, дивовижні піщані пляжі визнані одними з кращих в світі і оточені смарагдовою тропічної рослинністю. Сейшели, воістину, саме екзотичне місце на землі. Кожен з островів привабливий і унікальний по-своєму, а найсучасніші готелі з високим рівнем сервісу зроблять Ваш відпочинок на Сейшелах безтурботним і райським. Сейшельські острови з року в рік стають більш популярним і модним місцем відпочинку для туристів усього світу, проте побувавши тут, Ви побачите, що країна такої унікальної краси не стала жертвою масового туризму, адже всі жителі відчувають трепетне ставлення до природи.

Більше 50% території країни має статус національних заповідників, парків і природних резервацій, включаючи гай Valle de Mai (Майська долину) на Праліне, занесену до Фонду Світової спадщини ЮНЕСКО.
Відпочинок на Сейшелах - це не тільки яскраве сонце, білосніжні пляжі, теплі і найчистіші води Індійського океану, а й численні екскурсійні програми, які дозволять Вам ближче познайомитися з самими незрівнянними островами світу.

10 чудових причин відвідати Сейшели:

Немає малярії!
Ніяких щеплень!
Середня температура складає 29 С
Безвізова країна!
Більше 50% сейшельської землі - це природні заповідники і національні парки!
Два унікальних світових природних спадщини занесені до фонду ЮНЕСКО Valli De Mai (Алея на о. Пралін) і Aldabra (група островів на півдні країни, який становить великий інтерес для дайвінгу)
Унікальна флора і фауна!
Риболовля та дайвінг світового рівня!
Кілометри пустельних, найкрасивіших пляжів!
Доброзичливе нерозпещеного чарівність і посмішки креолів!

Сейшельські острови - це неповторний і звабливий світ тропічного раю!

Новости