Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Швейцарські кораблі будуть возити туристів в Дніпро

  1. Орфографічна помилка в тексті:

4 квітня 2018, 15:00 Переглядів: 4 квітня 2018, 15:00 Переглядів:   Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел.

У Дніпро будуть заходити швейцарські круїзи компанії Viking Cruises, що курсують з Києва до Одеси. Компанія відновлює свою роботу в Україні після чотирирічної перерви. Про це " Дніпропетровська панорама "Повідомляє з посиланням на офіційний сайт компанії.

Тури триватимуть 11 днів з відвідуванням Києва, Кременчука, Дніпра, Запоріжжя, Херсона та Одеси. Вони заплановані на період з 17 травня по 24 вересня.

На сайті Viking Cruises відвідування Дніпра призначено на 5 день круїзу з описом історії та пам'яток міста.

"Пагорби, великі відкриті пейзажі і вигин в річці ведуть до Дніпра, колишньої фортеці. Місто було засноване, як літня резиденція Катерини ІІ. Під час екскурсії по місту ви пройдете по довгих бульварах, зеленим паркам і громадських будинків. Після обіду ви поїдете в Центр народного мистецтва Петрівковкі, заснований знаменитим козаком Петриком. Це селище славиться своїм багатим декоративним стилем квіткової живопису, який втілює зв'язок культури з природним світом ", - сказано на сайті компанії.

Згідно з інформацією сайту компанії, тури будуть коштувати від 3800 доларів на людину, включаючи переліт зі США.

У той же час в "Дніпропетровському річковому порту" заявили, що "такою інформацією не володіють і не займаються пасажирськими перевезеннями".

Компанія Viking Cruises була заснована в 1997 році і на сьогоднішній день налічує понад 60 суден, в тому числі 4 для океанських круїзів, які вони організують з 2015 року. Річкові круїзи компанії здійснюються по річках Європи, Дніпру, Нілу, Янцзи і Меконгу.

Нагадаємо, незважаючи на паводок, у Вилковому прибув круїзний теплохід з іноземцями .

Нагадаємо, в Одеський порт зайшов останній контейнеровоз Maersk .

Також повідомлялося, що турецькі військові кораблі TCG Salihreis і TCG Buyukada не змогли зайти в Одеський порт . Очікування затяглося через погані погодні умови. Про це "Сегодня" розповіли в прес-службі Одеського морського порту.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Дніпро будуть заходити швейцарські круїзні кораблі". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости