Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мережева система відеоспостереження Bosch у великому готельному комплексі

Комплекс готелів Hilton в місті Бурса, один з найбільших об'єктів готельного бізнесу в Туреччині, обладнаний потужною системою відеоспостереження.

Готельний комплекс включає в себе п'ятизірковий готель Hilton Bursa Convention Center & Spa і тризірковий Hampton. Архітектурно продумані і виразно виглядають будівлі готелів розташовані поблизу історичного центру Бурси і в той же час неподалік від ділового району, в якому зосереджена основна бізнес-активність міста. З вікон готелів відкривається прекрасний вид на величну гору Улу, а неподалік проходить сучасна автомагістраль, що зв'язує Бурсу з найбільшими містами країни - Анкарою, Стамбулом і Ізміром.

Незважаючи на те, що готелі розташовуються в безпосередній близькості один від одного, управління цими об'єктами ведеться незалежно. Проте, керівництво готельного комплексу прийняло рішення запровадити на об'єкті єдину централізовану систему відеоспостереження. Номерний фонд п'ятизіркового готелю складає 187 одиниць; також в готелі Hilton є дванадцять приміщень для проведення зустрічей і семінарів, два банкетних зали місткістю 1200 і 800 чоловік, спа-центр і кілька ресторанів. Готель Hampton включає в себе 107 номерів, а також фітнес-центр, ресторан і повністю обладнаний конференц-зал.

Для забезпечення максимально надійного захисту гостей, персоналу та відвідувачів готелів, компанія Ateksis, партнер Bosch Security Systems, запропонувала установку інтегрірованногорешенія систем безпеки, до якої входили пожежну сигналізацію, контроль доступу, відеоспостереження та систему аварійного оповіщення. Всі системи працюють в єдиній мережевої інфраструктури і управляються централізовано за допомогою системи управління будівлею Building Integration System (BIS). Крім обладнання систем безпеки, в готельному комплексі були встановлені опалювальні котли Buderus.

Роботу систем пожежної сигналізації забезпечують модульні пожежн панел 5000, які можуть функціонувати в автономному режимі, але управляються і керовані з єдиного операторського місця. У загальнодоступних місцях комплексу - фойє, залах засідань і банкетних залах - були розміщені пожежні датчики серії Invisible, що зберігають архітектурну цілісність інтер'єрів. З аналогічної причини в якості систем відеоспостереження були обрані елегантні і непомітні купольні камери Bosch. В цілому в обох готелях встановили понад 250 IP-відеокамер з вбудованим програмним забезпеченням Bosch Video Recording Manager. Вбудована відеоаналітіка дозволяє підтвердити або спростувати тривожне повідомлення і, в разі необхідності, попередити оператора системи безпеки.

Доступ до службових приміщень готелів захищений системою контролю доступу Bosch AMC, яка працює за допомогою зчитувачів карткових пропусків. В особливо охоронюваних зонах, крім карт доступу, використовується додаткова ідентифікація за відбитками пальців.

У надзвичайній ситуації гості готельного комплексу будуть проінформовані за допомогою цифрової системи загального та аварійного звукового оповіщення PRAESIDEO. Оприлюднення у системі проводиться по 59 зонам і управляється спільно з системою пожежної сигналізації. Можлива адресна трансляція повідомлень на кожну із зон окремо. Крім обладнання систем безпеки, були встановлені аудіо / візуальні системи в банкетних і конференц залах.

Комплексна система безпеки, яка об'єднує два готелі, дозволила замовнику поєднати високі стандарти безпеки і надійність системи.

Кількість показів: 1745

компанія: Bosch

Новости