Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Музей шоколаду і марципанів

  1. в Музей Шоколаду і марципани Музей шоколаду і марципанів знаходиться в історичному центрі міста Табор....
  2. Вартість вхідних квитків
  3. сімейні квитки
  4. Ігрова (рукодільна майстерня)
  5. практичні інформації
  6. Бронювання для груп
  7. Як дістатися до музею

в Музей Шоколаду і марципани

Музей шоколаду і марципанів знаходиться в історичному центрі міста Табор. Місто було засноване в 1420 році як резиденція радикального крила гуситів. ( Детальніше про Фавор ).

Музей виник в 2012 р і був відкритий 5.9.2012 р Задумка музею грандіозна, частково завдяки підтримці ЄС, він розташовується на площі понад 1000 м і демонструє історію вирощування і переробки шоколаду і марципанів. Відвідувачам музею пропонуються інтерактивні експозиції, на яких можна побачити історичні упаковки з усього світу, ємності для шоколаду, коробки для цукерок.

Особливо привабливі моделі марципанових казок, ляльки Барбі в історичних сукнях з марципану, шоколадні капелюхи, марципанові пам'ятки міста Табора, як, наприклад, площа ім. Жижки, котной або Стршелніце. Відвідувачі можуть самі щось виготовити з марципану або шоколаду або зробити власний оригінальний сувенір. Нарешті, до ваших послуг в музеї є шоколатерія (кондитерська), де ви можете спробувати теплий шоколад, а при цьому спостерігати за роботою майстрів-кондитерів.

У зимовий сезон музей пропонує різні додаткові програми, як, наприклад, дегустація, курси, майстер-класи ( «workshop»). Музей також підходить для проведення корпоративних заходів, активних корпоративних відпочинків, спрямованих на згуртування колективу (тімбілдінг), днів народжень, святкувань ...

Не забудьте, будь ласка, дати нам оцінку на TRIPADVISOR .

Години роботи

Відкрито щодня з понеділка по неділю У листопаді - березень 10,00 - 17,00 год. Квітень і жовтень 09,00 - 17,00 год. Травень - вересень 09,00 - 19,00 год.

Вартість вхідних квитків

Дорослі 180 CZK Діти 6-14 років; Пенсіонери, студенти 120 CZK Інваліди 0 CZK

сімейні квитки

Сім'я 2 + 3 (2 дорослих + 3 дітей) 550 CZK Група з більш ніж 10 людей 150 CZK / людина Група з більш ніж 20 людей 140 CZK / особа

Ігрова (рукодільна майстерня)

Вхід в ігрову - без обмеження віку і часу 0 CZK Робота з марципаном, шоколадним пластиком, відлив шоколадної фігурки встановленого розміру 60 CZK Шоколад на замовлення (лиття своєї власної плитки шоколаду) 110 CZK Виготовлення шоколадних цукерок 6 шт 70 CZK Виготовлення шоколадних цукерок 4 шт 60 CZK Шоколадна живопис (малювання) на полотні в рамці 220 CZK Шоколадна живопис (малювання) на харчової папері 60 CZK

У вартість квитка входить дегустаційний зразок безкоштовно. Оплата можлива чеськими кронами і платіжними картками.

Online booking: www.sladkavstupenka.cz

практичні інформації

  • Музей знаходиться у вільному доступі без екскурсовода.
  • Оглядові екскурсії з екскурсоводом можна замовити попередньо як мінімум за 1 день за окрему доплату 500 чеських крон / група до 15 осіб (англійська, німецька, російська, іспанська, каталанська, французька).
  • Ми пропонуємо оглядову екскурсію на китайській мові за доплату 1000 чеських крон / група до 15 осіб. Необхідно замовити заздалегідь хоча б за 3 дні.
  • Інформаційні стенди та написи в музеї оформлені на чеською та англійською мовами, біля стійки обслуговуючого персоналу музею ми Вам можемо позичити Екськурсоводчеськоє брошури з текстом російською, німецькою та французькою мовами.
  • Собакам невеликого розміру вхід дозволений тільки в перенесенні або в сумці, великим собакам - тільки чистим, на повідку, з намордником. Навпроти музею знаходиться «Café Budík» ( «Кафе Будильник»), куди вхід з собаками дозволений і їх там вітають, там же можна почекати зі своїм вихованцем (напр., Якщо сім'я розділилася).
  • Залишайте, будь ласка, дитячі коляски біля стійки обслуговуючого персоналу музею, дитина повинна бути в хустці для носіння дитини.
  • Музей забезпечує частковий безбар'єрний доступ на перший поверх, однак, експозиції розташовані на верхньому і цокольному поверхах, куди можна потрапити по сходах і туди немає безбар'єрного доступу.
  • Незрячі відвідувачі - експозиції розміщені у вітринах, експонати не можна чіпати, але у нас підготовлені упаковки, какао боби і деякі засоби-помічники, які наблизять експозицію незрячим. Тут також є кіно. У рукодільної майстерні наші співробітники раді допоможуть при виготовленні власного сувеніру.
  • Музей оснащений кондиціонером.
  • У музеї є шоколаретія (кондитерська), в якій можна приємно посидіти у чашечки кави, чаю, замовити шоколад або тістечко.

Бронювання для груп

  • Бронювати екскурсію для групи понад 10 осіб необхідно заздалегідь по телефону або по електронній пошті (ідеальним мовою спілкування є англійська, але можна і на німецькому, французькому, італійському).
  • У групи понад 10 осіб є 10% знижка на вхід, керівник групи і водій автобуса - безкоштовно.
  • При бронюванні для груп вказуйте, будь ласка, якщо будете хотіти творити або захочете спеціальну дегустацію.
  • Екскурсійний автобус може висадити відвідувачів на призначеному для цього місці біля Бехінскіх (Котновскіх) воріт, а потім повинен запарковаться на стоянці біля плавального басейну або зимового стадіону.

Екскурсійний автобус може висадити відвідувачів на призначеному для цього місці біля Бехінскіх (Котновскіх) воріт, а потім повинен запарковаться на стоянці біля плавального басейну або зимового стадіону

Як дістатися до музею

На поїзді або на автобусі за розкладом руху даного транспорту www.idos.cz

Якщо Ви приїдете на залізничний або автобусний вокзал, то можете відправитися в історичний центр міста пішки, це займе у Вас приблизно 20 хв., Прогулянка буде приємною: по торговому проспекту 9 травня або біля ставка Йордан.

Або ж можете скористатися міським транспортом, зупинка знаходиться прямо перед залізничним та автобусним вокзалом, ідеально підходять маршрути № 60 і 61, які Вас довезуть до зупинки «Площа ім. Жижки ». Там Ви зрозумієте за вказівниками на стовпах вуличного освітлення.

На машині можна приїхати прямо в історичний центр і запарковаться на одній з двох стоянок - ПАРКІНГ ЦЕНТР (паркінг-будинок), звідси Ви виїдете на ліфті приблизно в 200 метрах від площі ім. Жижки. ПАРКІНГ біля готелю Дворжак (колишній пивний завод), звідси Ви дійдете до музею за 3 хвилини.

Екскурсійний автобус може висадити відвідувачів на призначеному для цього місці біля Бехінскіх (Котновскіх) воріт, а потім повинен запарковаться на стоянці біля плавального басейну або зимового стадіону.

Контакт і бронювання

Менеджер музею

Lenka Želivská

Новости