Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператор Веди Тур Груп


На цій сторінці ми розмістили пошуковик Туроператора Веди Тур Груп, на якому ви завжди можете підібрати собі актуальний тур, а в нашому турагентстві оформити путівку від ВЕДІ ТУРОПЕРАТОР (VEDITOUR) з 5% знижкою від ціни Веди Тур Груп ТУРОПЕРАТОР (VEDITOUR).

Веди Тур Груп - туроператор з більш ніж 10-річним досвідом роботи.

УВАГА! ЗНИЖКА 5% від ціни БУДЬ-ЯКОГО ТУРОПЕРАТОРА НАДАЮТЬСЯ ЗА УМОВИ, ЩО ВИ ПРИХОДЬТЕ ДО НАС З ГОТОВИМ ПРОПОЗИЦІЄЮ З САЙТУ ТУРОПЕРАТОРА - ТОБТО ВИ ЗРОБИЛИ ЗА НАС ПОЛОВИНУ РОБОТИ, А ми ділимося З ВАМИ ПОЛОВИНОЮ НАШОЇ КОМІСІЇ!

Тел 8 (499) 150-80-57 та 8 (499) 150-90-85 метро. Войковская- 1 м пішки, Ленінградське ш. д. 8/2 стр. 1 вхід в арку, направо ЗЕЛЕНА двері, офіс Туристичної компанії експедитора. години роботи пн- пунктів. з 10 до 19 зб. з 11 до 16 нд.-вихідний!

Підібрати тури онлайн

Увага, щоб отримати знижку на обраний тур, будь ласка заповніть форму нижче:

cforms contact form by delicious: days

Веди Тур Груп - туроператор пропонує широкий спектр лікувальних турів в Чехію.Компанія Веди Туроператор є багатопрофільним туроператором. Веди Тур Груп - туроператор спеціалізується на лікувальних турах і пропонує поправити своє здоров'я на лікувальних курортах: Австрії, Словаччини, Словенії, Італії, Угорщини, Італіі.Із екзотики ВЕДІ ТУРОПЕРАТОР (VEDITOUR) пропонує непогані цінові пропозиції по Філіппінах.

Без всякого сумніву Веди Тур Груп - туроператор якщо ви зібралися поєднати відпочинок з лікуванням ВЕДІ ТУРОПЕРАТОР (VEDITOUR) Ваш правильний вибор.На сьогоднішній день Веди Тур Груп - туроператор є лідером в області оздоровчого туризму.

Новости