Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Події тижня: пошуки зниклого американця і невдале пограбування банку

  1. Срібна «Байкал-Енергія»
  2. "Зрозуміти і пробачити"
  3. І вся королівська кіннота, і вся королівська рать ...
  4. Стрибки в ополонку на Байкалі і випробування Bentley на Ольхоне
  5. І ще трохи про стан доріг Іркутська
  6. Новини редакції

Срібло «Байкал-Енергії», невдале пограбування відділення банку «Східний» в Первомайському, пошуки зниклого американського студента в аршанов, стрибки в ополонку з літака, випробування Bentley на Байкалі і інші спостереження редакції - в щотижневому огляді.

Срібна «Байкал-Енергія»

У іркутських уболівальників знову свято - вперше за 18 років іркутська команда з хокею з м'ячем вийшла в фінал чемпіонату країни. В останній раз таке вдалося «Сібскане», яка в 1998 році зустрічалася в фіналі з Архангельським «Водник».

Наша «Байкал-Енергія» 26 березня прийняла на стадіоні «Рекорд» красноярський "Єнісей", поступившись з рахунком 1: 5 . Красноярці стали чемпіонами третій рік поспіль, а іркутяне дісталося срібло. Вболівальники не сумують і сподіваються, що золото стане нашим в наступному році! Ну а ми побажаємо удачі біло-синім в наступному сезоні.

"Зрозуміти і пробачити"

Вдень 26 березня озброєні чоловіки в масках увірвалися до відділення банку «Східний» в мікрорайоні Первомайському. Проникнувши в приміщення, нальотчики повісили табличку, що установа не працює, а також забрали переносну кнопку тривожної сигналізації у одного з працівників. Викрасти гроші їм не вдалося, оскільки каса була закрита. Тоді чоловіки заволоділи мобільним телефоном співробітника банку та ключами від офісу і спробували сховатися, але їх затримали співробітники поліції.

Зловмисники ретельно підготувалися до нападу - детально вивчили механізм роботи охоронних організацій, які обслуговують філія банку, а також систем безпеки, що знаходяться в розпорядженні персоналу. Правоохоронці теж готувалися до нальоту: поліцейські і співробітники служби економічного захисту банку протягом чотирьох діб вели спостереження за злочинцями.

зараз двох підозрюваних помістили в СІЗО , Одного відпустили під підписку про невиїзд. Перевіряється інформація про їхню причетність до аналогічних злочинів, в тому числі нападу на цей же філія банку в кінці 2015 року.

Прес-служба ГУ МВС по Іркутській області опублікувала відеозаписи з камер спостереження і кадри затримання злочинців. Один з них просить правоохоронців «зрозуміти і пробачити».

І вся королівська кіннота, і вся королівська рать ...

У аршанов пропав 25-річний студент іркутського філії МЛУ, громадянин США Колін Мадсен. 26 березня він разом з друзями приїхав в селище. Компанія розмістилася в будинку у приятеля, на наступний день молоді люди збиралися вирушити в гори. Близько 3 години ночі 27 березня Колін при нез'ясованих обставинах покинув будинок і безслідно зник .

У пошуках студента задіяні співробітники МНС, МВС Бурятії, а також волонтери з Іркутська і з числа місцевих жителів. СКР по Бурятії проводить дослідчу перевірку за фактом його зникнення. пропажею Коліна зацікавився Держдепартамент США .

Батьки Коліна їдуть в Росію. «Я не можу собі уявити, щоб він без теплої куртки посеред ночі пішов гуляти на мороз. Я не розумію, що відбувається », - розповіла тітка Коліна Енні Мадсен.

Я не розумію, що відбувається », - розповіла тітка Коліна Енні Мадсен

Колін Мадсен. Фото із соціальних мереж

Стрибки в ополонку на Байкалі і випробування Bentley на Ольхоне

Троє майстрів парашутного спорту, що брали участь в фестивалі «Байкальський розлом» , Стрибнули з крила літака в байкальскую ополонку. Як-18 в момент стрибка перебував на висоті 1200 метрів. Екстремали виконували стрибки в гідрокостюмах. Всі вони благополучно приземлилися.

Цими ж вихідними в районі Ольхона проходили Bentley Flying Spur. автомобіль встановив рекорд середньої швидкості при русі на льоду. Екіпажу вдалося подолати маршрут понад 1000 кілометрів за 11 годин незважаючи на те, що лід підтанув і на його поверхні утворилася водяна плівка. За попередніми оцінками, середня швидкість на дистанції склала 94 кілометри в годину, максимальна швидкість під час тренувань - 262 кілометри на годину, а під час рекордного заїзду - 239 кілометрів на годину.

Фото прес-служби Bentley

І ще трохи про стан доріг Іркутська

Ось таку відеозапис прислав до нас в редакцію житель Іркутська Роман Циганков. «Навіть мій дворічний син розуміє, що якість іркутських доріг залишає бажати кращого». Слухайте ролик до кінця. Адже вустами дитини, як відомо, глаголить істина.

Новини редакції

З 1 квітня скасовано платна підписка на розділ «Валюта» , І це не жарт, так. Тепер в розділі розміщується тільки та інформація, яку надають банки. Протягом дня котирування валют неодноразово змінюються, тому рекомендуємо уточнювати інформацію в касах.

А ще наш журналіст Андрій Щепин став лауреатом Всеросійського конкурсу Фонду ОНФ «Правда і справедливість». Наступного тижня він вирушить в Санкт-Петербург на нагородження. Телеканал «Вести-Іркутськ» зняв сюжет про нашого єдиного чоловіка в редакції. Ну і решта колективу в кадр потрапила.

До зустрічі на наступному тижні, дорогі читачі!

Новости