Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весняна риболовля в Астрахані

  1. Березень
  2. Квітень
  3. Травень
  4. Таблиця весняного клювання

Запитайте у будь-кого, ніж знаменита Астраханська область, і рибалка в списку головних її достоїнств займе найпочесніше місце. Дельта Волги, Прикаспійські гуркіт, Ахтуба - ось вона, справжня рибальська мекка нашої країни! Ми запрошуємо всіх бажаючих на нашу базу відпочинку на весняну рибалку ..

Нижня Волга є унікальною екосистему, аналогів якої немає в європейській частині Росії. Тут немає і натяку на пустельну млявість - невипадково назва «Волга» ототожнюється зі слов'янським словом «волога». А назва річки Ахтуба походить від тюркського «ах-тубі» - «білі пагорби»: у багатьох місцях білосніжні піщані дюни дуже близько підступають до річки, утворюючи неповторний природний ансамбль.

Навесні на Волзі тепло, сухо і практично не буває опадів. Вдень температура в середньому становить + 12 ° С, а вночі - + 5 ° С. Ночами можливі заморозки, які тривають аж до травня, але іноді вже в квітні температура вдень сягає + 30 ° С. Сніговий покрив повністю сходить на початку весни, і в цей час на риболовецькій базі «Путіна» починають готуватися до піку туристичного сезону.

* B вартість проживання входить 3-х разове харчування.

Діти до 6 років проживають спільно з батьками безкоштовно.

Вартість проживання дітей з 6 до 14 років - 1 400 руб. / Добу (з 3-х разовим харчуванням), 500 руб. / Добу (без харчування).

B вартість проживання включена прибирання приміщень зі зміною рушників та постільної білизни (через кожні 4 дні).

* B вартість додаткового місця харчування не входить.

Діти до 6 років проживають спільно з батьками безкоштовно.

Вартість проживання дітей з 6 до 14 років - 1 700 руб. / Добу (з 3-х разовим харчуванням).

B вартість проживання включена прибирання приміщень зі зміною рушників та постільної білизни (через кожні 4 дні).

* B вартість додаткового місця харчування не входить.

Діти до 6 років проживають спільно з батьками безкоштовно.

Вартість проживання дітей з 6 до 14 років - 1 400 руб. / Добу (з 3-х разовим харчуванням), 500 руб. / Добу (без харчування).

B вартість проживання включена прибирання приміщень зі зміною рушників та постільної білизни (через кожні 4 дні).

Березень

На Нижній Волзі і Ахтубе льодохід починається в кінці лютого-початку березня і триває 10-15 днів. Після цього вже можна ловити рибу по відкритій воді. Представники водного світу в березні намагаються триматися в місцях з великою глибиною, так як температура води ще низька.

Окунь і щука, які готуються до нересту, активно годуються в цей період. Під крутоярами в ямах ловлять сома, використовуючи насадку у вигляді хробака-кожушка або живця.

Використовуючи в процесі риболовлі Нижній Волзі донку або поплавкову вудку можна піймати густеру, подлещика, краснопірка, воблу, плотву, чехоня і ляща. В кінці березня з зимувальних ям виходять карась і сазан.

Квітень

У перші дні квітня в ямах і на брівках можна зустріти судака і берша, в якості приманки для яких можна використовувати віброхвости і твістери. Активно ловиться судак троллінгом, саме в цей період можна розраховувати на упіймання трофейного судака!

В середині весни активність також починають проявляти волзькі соми, а також можна зловити жереха.

У місцях із зворотною течією, а також біля входів в ями збирається біла риба, яку ловлять за допомогою донної снасті.

Подібна ловля триває аж до повені, яка починається, як правило, в останній тиждень квітня.

При досягненні потрібної температури в затоках з'являються зграї білої риби, яка готується до нересту. Ловити її навесні можна просто на поплавкову вудку. В кінці квітня починається хід астраханської вобли.

Травень

В останній весняний місяць на поплавкову або донну вудку особливо добре ловиться біла риба, якої дуже багато в місцях з невеликим плином. В кінці травня на трав'янистому мілководді нереститься краснопірка, густера, плотва, вобла, під береговими кущами можна виявити лящів, в очеретяних заростях - сазанів. Тому рибалка на Нижній Волзі в цей період року буде дуже вдалою.

В останній тиждень травня рівень води знижується, завдяки чому практично на будь-які приманки спінінгів можна зловити щуку, окуня, жереха. Але саме в цей період починає з'являтися мошка, врятуватися від якої можна лише за допомогою спеціальних костюмів і москітних сіток.

Рибальська база «Путіна» запрошує вас в гості на весняну ловлю. Ми підкажемо, де і на яку рибу можна успішно пополювати, а також забезпечимо вам веселе проведення часу! Напевно вам стало цікаво, і ви хочете дізнатися про наших рибальських турах докладніше? Просто зв'яжіться з менеджерами бази за телефонами московського представництва +7 (495) 991-09-31 або +7 (495) 991-09-30, і ми разом сплануємо для вас незабутній відпочинок!

Таблиця весняного клювання

Місяць Березень Квітень Травень декада 1 2 3 1 2 3 1 2 3 Воблий - - - - + +++ +++ - - Жерех - + + ++ ++ ++ + - - Окунь + + ++ ++ ++ + +++ + - - Сазан - - - + ++ ++ + + + Сом - - + ++ ++ ++ ++ - - Судак - + + ++ ++ ++ + - - Щука + + + + ++ +++ + + + + Лящ - - + + + + + + + Тарань + + ++ +++ +++ +++ ++ ++ + Краснопірка + ++ ++ +++ ++ + +++ ++ ++ + Карась + ++ ++ +++ +++ +++ +++ +++ ++

++

хороший кльов

Можливо, вас зацікавить ...

Напевно вам стало цікаво, і ви хочете дізнатися про наших рибальських турах докладніше?

Новости