Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Коли починаються розпродажі в Італії взимку і влітку в 2019 році: аутлет, знижки, ціни

  1. Закон про розпродажі
  2. Коли починаються зимові розпродажі в 2019 році
  3. Зимові знижки в Ріміні
  4. Коли почнуться літні розпродажі в 2019 році
  5. італійські аутлет
  6. стоки
  7. Спаччі
  8. ТОП 5 аутлетов в Італії
  9. Castel Romano
  10. The Mall
  11. Fidenza Village Outlet
  12. Prada & Miu Miu Outlet »(Space)
  13. Fuzzi Factory Outlet

Розпродажі або, як кажуть італійці, «Sconti» - це саме той час, коли ексклюзивні речі від всесвітньо відомих будинків моди можна придбати за розумними цінами.

Як правило, подібні заходи проводяться два рази на рік - в зимовий і літній сезони.

Їх графіки багато в чому залежать від географічного розташування міста: традиційно сезон розпродажів починався в південних регіонах, і потім його підхоплювали північні. Середній розмір знижок на сьогоднішній день складає 15-20%.

Середній розмір знижок на сьогоднішній день складає 15-20%

Закон про розпродажі

У 2011 році італійським урядом був прийнятий закон, згідно з яким по всій країні встановлювалися єдині терміни для проведення розпродажів. До цього моменту «Sconti» могли починатися в абсолютно різні дні - дати залежали від місця організації заходу, а також від статусу магазину (мас-маркет, мережевий магазин, бутик і т.д).

З прийняттям нового закону був заснований і офіційний календар розпродажів, порушення графіка якого тягне за собою певні санкції - штрафи. Також, влаштовувати знижки та акції бутики та інші магазини можуть тільки з дозволу влади.

Всього період розпродажів триває рівно 60 днів, однак якщо уцінені товари будуть розкуплені раніше, магазини вправі припинити дію акції, тим самим повернувшись до роботи в своєму звичному режимі. Що стосується речей, які так і не зможуть розпродатися, то вони відправляються в різноманітні стокові точки і аутлет.

Примітно, що на самому початку сезону розпродажів розмір знижок варіюється в межах 10-20%, але в міру того, як спадає ажіотаж навколо даного заходу, зникають самі ходові моделі і розміри, збільшуються і відсотки акції. Так, під кінець зимового або літнього сезону можна придбати речі з уцінкою до 50%.

Коли починаються зимові розпродажі в 2019 році

Зимовий сезон знижок в Італії починається в першу суботу січня, в 2019 році - це 5 січня (в деяких магазинах на день раніше - 4), його офіційним завершенням вважається початок Великого християнського Посту. Розпродажі цього часу більш кращі річним, оскільки уцінка товару може досягати позначки в 70%.

Календар зимового сезону розпродажів 2019 року:

  • Л'Акуїла (L'Aquila) - з 5.01 протягом шістдесяти днів;
  • Потенца (Potenza) - з 5.01 по 6.03;
  • Катандзаро (Catanzaro) - з 6.01 протягом шістдесяти днів;
  • Неаполь (Napoli) - з 4.01 по 4.03;
  • Болонья (Bologna) - з 4.01 по 04.03;
  • Трієст (Trieste) - з 5.01 по 31.03;
  • Рим (Roma) - з 4.01 по 19.02;
  • Генуя (Genova) - з 4.01 по 16.02;
  • Мілан (Milano) - з 4.01 протягом шістдесяти днів;
  • Анкона (Ancona) - з 4.01 по 6.03;
  • Кампобассо (Provincia di Campobasso) - з 5.01 по 5.03;
  • П'ємонт (Piemonte) - з 5.01 по 28.02;
  • Барі (Bari) - з 6.01 по 2.03;
  • Кальярі (Cagliari) - з 5.01 по 6.03;
  • Палермо (Palermo) - з 5.01 по 17.03;
  • Флоренція (Firenze) - з 5.01 по 6.03;
  • Перуджа (Perugia) - з 5.01 протягом шістдесяти днів;
  • Аоста (Aosta) - з 6.01 по 17.03;
  • Венеція (Venezia) - з 5.01 по 2.03.

Дати визначаються місцевою владою.

Місця, більш сприятливі для зимового шопінгу, ті ж, що і для літнього - Рим, Мілан, Ріміні, Флоренція.

Місця, більш сприятливі для зимового шопінгу, ті ж, що і для літнього - Рим, Мілан, Ріміні, Флоренція

Вирушаючи за зимовий сезон розпродажів, ви повинні розуміти наступне:

  1. У бутиках і магазинах будуть представлені не тільки уцінені речі, а й ті, які можна придбати за повну вартість. Однак області товарів зі знижками і товарів з нових колекцій мають розмежування.
  2. В середньому знижки залишаються в межах 20-30%, обвал цін здійснюється лише на той одяг, який відповідає нестандартними розмірами.
  3. Розплатитися в магазині можна як готівкою, так і картою.
  4. Не всі товари, які беруть участь в акції, будуть виставлені на продаж в перший день. Асортимент має тенденцію до невеликого поповненню протягом 60 днів розпродажі.

Зимові знижки в Ріміні

Зимові знижки в Ріміні

Особливою популярністю у російських шопоголіків користуються «Sconti» в Ріміні. Саме в цьому місті сконцентрована величезна кількість магазинів, що пропонують одяг як з мас-маркету, так і прет-а-порте. З січня по березень тут можна купити осінні, зимові, а також демісезонні речі. Як правило, вітчизняні модники приїжджають в цей італійський містечко за шубами, дублянками і шкіряними куртками, що відрізняються не тільки першокласним якістю, але і демократичними цінами.

У політиці проведення розпродажів у місцевих магазинів можна помітити таку тенденцію: на початку сезону знижки не перевищують 30%, але по тому вже три-чотири тижні їх відсоток збільшується до 45-50. Під кінець заходу речі в бутиках і торгових центрах можна придбати з уцінкою, що досягає позначки в 80%.

Примітно, що в Ріміні розпродажі влаштовують не тільки монобрендові бутіки або магазини люксового сегмента, а й оптові фабрики, що відносяться до середнього цінового спектру, і хутряні салони.

Коли почнуться літні розпродажі в 2019 році

Коли почнуться літні розпродажі в 2019 році

Найбільшою популярністю серед завзятих шопоголіків і модників користуються саме літні італійські сезони розпродажів, оскільки в цей час можна не тільки придбати ексклюзивні речі всесвітньо відомих брендів за цінами значно нижче їх початкової вартості, а й відпочити на теплому сонячному узбережжі. Плануючи свій особистий шоп-тур, ви повинні знати про існування «Saldi» - того самого державного календаря розпродажів. Він містить в собі інформацію щодо дат початку і кінця проведення сезону знижок в головних шопінг-центрах країни. Примітно, що розклад складено так, щоб потенційний міг відвідати практично всі великі торгові точки Італії.

Графік проведення сезону розпродажів по містах:

  • Л'Акуїла (L'Aquila) - з 6.07 по 8.09;
  • Потенца (Potenza) - з 2.07 по 2.09;
  • Катандзаро (Catanzaro) - з 7.07 по 31.08;
  • Неаполь (Napoli) - з 6.07 по 4.09;
  • Болонья (Bologna) - з 6.07 протягом шістдесяти днів;
  • Трієст (Trieste) - з 2.07 по 30.09;
  • Рим (Roma) - з 6.07 протягом шести тижнів;
  • Генуя (Genova) - з 6.07 протягом сорока п'яти днів;

07 протягом сорока п'яти днів;

  • Мілан (Milano) - з 5.07 протягом шістдесяти днів;
  • Анкона (Ancona) - з 7.07 по 1.09;
  • Кампобассо (Provincia di Campobasso) - з 2.07 по 14.09;
  • П'ємонт (Piemonte) - з 6.07 по 01.09;
  • Барі (Bari) - з 2.07 по 14.09;
  • Кальярі (Cagliari) - з 6.07 по 04.09;
  • Палермо (Palermo) - з 6.07 по 15.09;
  • Флоренція (Firenze) - з 6.07 по 04.09;
  • Перуджа (Perugia) - з 7.07 протягом шістдесяти днів;
  • Аоста (Aosta) - з 7.07 по 30.09;
  • Венеція (Venezia) - з 6.07 по 31.09.

Існує цілий ряд негласних правил, без знання яких неможливий комфортний літній шопінг в Італії.

  1. У день відкриття сезону розпродажів в торгових точках буде панувати справжній бурхливий ажіотаж і некерований хаос. Саме тому адміністрацією магазину можуть бути запрошені співробітники поліції або додатковий захист.
  2. Для того, щоб опинитися в числі перших в черзі до бутіку, вам слід займати місця ще з ночі, тому що бажаючих купити оригінальну річ зі знижкою багато.
  3. Будьте готові до того, що, можливо, вам не вдасться приміряти вподобану річ, оскільки все примірочні будуть зайняті, а черги до них виявляться довше тієї, що накопичувалася перед самим магазином. Досвідчені шопери радять відразу купувати товар - у крайній випадку, ви завжди зможете продати його.

Досвідчені шопери радять відразу купувати товар - у крайній випадку, ви завжди зможете продати його

Проаналізувавши географію літніх розпродажів, а також накопичений досвід шоперів і фешн-експертів можна виділити ряд областей, які вважаються найбільш сприятливими для покупок:

  1. Центр Італії (столиця і Ріміні (Rimini));
  2. Північ (Мілан);
  3. Південь (Барі).

У кожному з міст, які виступають майданчиком для реалізації розпродажів, є такі місця, шопінг в яких буде більш продуктивний і різноманітний. Нижче представлені головні шопінг-центри Італії, а також адреси їх бутиків.

Святим обов'язком будь-якого модника є відвідування вулиці Кондотті (Via dei Condotti) в Римі. Саме на ній сконцентровано рекордну кількість бутиків і магазинів преміального рівня, які пропонують взуття, одяг і аксесуари від провідних дизайнерів сучасності.

В Мілані настійно рекомендується побувати в імпровізованому торговому «чотирикутнику», що складається з наступних вулиць: Via Andrea, via Montenapoleone, via Gesu і Via della Spiga.

Якщо місцем свого шопінгу ви вибрали Венецію, то тут слід пройтися по площі Сан-Марко (Piazza San Marco) і прилеглих до неї вулиць.

італійські аутлет

італійські аутлет

Італія - ​​та країна, в якій налічується рекордна кількість аутлетов. Outlet - це великий торговий комплекс, який протягом усього року пропонує товари від провідних брендів сучасності за зниженими цінами (уцінка може досягати 70%). Як правило, в подібних закладах реалізуються товари колекцій 3-5-річної давності.

Сьогодні під цим терміном можуть мати на увазі як традиційні аутлет-центри, так і всілякі спаччі і стоки.

стоки

стоки

Стоки - це дрібні комерційні магазинчики, в яких представлена ​​знижена в ціні продукція. У них можна знайти речі, які знаходилися в реалізації у престижних бутиків кілька років тому, але так і не змогли розпродатися. Головна відмінна риса подібних точок - рекордний купон відсоток. Так, в стоках атрибути гардероба купуються за цінами на 70-80% менше їх реальної початкової вартості.

Спаччі

Спачч це одна з різновидів аутлета, яка спеціалізується на реалізації продукції прямо з виробництва. Ціни в даних торгових точках не набагато дорожче, ніж в стокових магазинах.

Перелік товарів, які ви можете придбати в спаччах:

  • Речі з колекцією, як мінімум, трирічної давності.
  • Ексклюзивні прототипні речі від провідних будинків моди, які були створені в одиничних екземплярах і які можна буде побачити в майбутніх колекціях. Єдиним зауваженням даних товарів є те, що всі вони представлені в одному розмірі - найменшому, оскільки спочатку шилися саме для подіумних моделей.
  • Речі як з нових, так і зі старих колекцій, які мають невеликі вади або шлюб. Їх уцінка може досягати 30%.
  • Спаччі розташовуються в безпосередній близькості з місцями їх виробництва, фабриками пошиття.

ТОП 5 аутлетов в Італії

Аутлети можна знайти в будь-якому місті, в будь-якому регіоні Італії, але як дізнатися, який з них є кращим? Нижче вашій увазі представлені кращі італійські аутлет.

Castel Romano

Castel Romano

Аутлет Кастель Романо (Castel Romano Designer Outlet) розташовується поруч з Римом за адресою: Via del Ponte di Piscina Cupa, 64. Аутлет працює щодня з 10:00 до 21:00.

Тут можна купити торішні колекції всесвітньо відомих брендів зі знижками до 70%. Також, магазин проводить серію додаткових закритих розпродажів для своїх постійних клієнтів.

The Mall

The Mall

Аутлет The Mall розташовується у Флоренції за адресою: Via Europa, 8. Працює щодня з 10:00 до 19:00.

Даний аутлет відноситься до люксовому сегменту. Він пропонує своїм покупцям речі з минулих колекцій таких будинків моди, як Prada , Miu Miu, Fendi та інших.

Fidenza Village Outlet

Fidenza Village Outlet

Аутлет Fidenza Village Outlet знаходиться в Мілані, розташований за адресою: Via S. Michele Campagna, 43036 Chiusa Ferranda, Fidenza PR. Працює щодня з 10:00 до 19:00.

Тут представлено понад сто різних марок одягу і взуття. Також, у атлета є свій власний офіційний сайт - fidenzavillage.com , Де можна попередньо ознайомитися з усім наявним асортиментом.

Єдиним мінусом «Fidenza Village Outlet» є те, що розташований він досить далеко від центру Мілана.

Prada & Miu Miu Outlet »(Space)

Prada & Miu Miu Outlet »(Space)

Аутлет Prada & Miu Miu Outlet »(Space) знаходиться у Флоренції, розташований за адресою: Via Levanella Becorpi, Località Levanella, SS 69 - 52025 Montevarchi (AR).

Головною особливістю даного магазину є те, що він пропонує своїм покупцям виключно якісні та ексклюзивні речі фірмового виробництва Prada і Miu Miu. Примітно, що тут можна купити не тільки уцінені товари торішніх колекцій, а й деякі речі нинішніх сезонів за спеціальними пропозиціями.

Fuzzi Factory Outlet

Fuzzi Factory Outlet

Аутлет Fuzzi Factory Outlet розташований в Ріміні за адресою: 167, Via al Mare, San Giovanni In Marignano RN.

Він заслуговує вашої уваги, як мінімум, тому, що рясніє незвичайної і екстравагантної одягом від талановитих італійських дизайнерів. Ви ніде не знайдете моделі, подібні до тих, що представлені в даному торговому комплексі.

↘️🇮🇹 КОРИСНІ СТАТТІ ТА САЙТИ 🇮🇹↙️ Щиро вітаємо з ДРУЗЬЯМИ

Новости