Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сервантес Іспанська для іноземців в Малазі Курси іспанської та заходи Уроки іспанського в Малазі

  1. Заходи, організовані Міжнародною Школою Сервантес
  2. приклади заходів
  3. Екскурсії в кінці тижня
  4. опис екскурсій

Щотижня ми пропонуємо програму позашкільних заходів. Динамічні, веселі й незвичайні, вони прекрасно доповнюють твоє навчання іспанській мові. Завдяки їм, ти розшириш свій словниковий запас і зможеш попрактикуватися в застосуванні вже вивченого, тому що наша команда організаторів заходів та екскурсій - це люди з профільною освітою, які допоможуть вирішити всі твої сумніви і труднощі.

У Сервантеса ми завжди хочемо зробити тебе учасником наших заходів, тому постійно відкриті твоїм пропозицій по проведенню заходів та екскурсій.

Заходи, організовані Міжнародною Школою Сервантес

Починаючи з партій пляжного волейболу і закінчуючи прогулянками з тапас в центрі міста, Сервантес планує всі дні тижня, щоб ти насолодився кожним моментом перебування в Малазі.


приклади заходів Щотижня ми пропонуємо програму позашкільних заходів
  • Тур по Малазі
    Культурна відвідування центру міста, протягом якого ми виконаємо шлях слідами різних цивілізацій, які пройшли по Малазі, і відвідаємо найбільш символічні пам'ятки міста. Цей захід допомагає студентам навчитися орієнтуватися в місті, зрозуміти, як переміщатися, дізнатися розклад роботи магазинів, банків і т.д.
  • Чуррос і гарячий шоколад
    Традиційний іспанський сніданок в одному з найбільш типових кафе центру Малаги. Гарячий шоколад - це чудово, але якщо об'єднати його з чудовими чуррос (кренделі, обсмажені в олії), він перетворюється на вишукану страву.
  • Культурні бесіди: Малага, історія її вулиць
    В живих, образних бесідах з безліччю ілюстрацій ти дізнаєшся про різні цивілізаціях, які залишили свій слід в Малазі від фінікійців до наших днів. Відкрий для себе багато цікавих фактів про столицю Коста дель Соль.
  • Уроки Іспанської кухні
    Свято в іспанському стилі з іспанською музикою, дегустацією сангрии і приготуванням одного з типових іспанських страв: Паелья, Гаспачо по-Андалузії, Іспанська тортилья, Ахо Бланко ( "Білий часник", Малага), салат з фруктів і інші.
  • Кінофорум: Алехандро Аменабар
    Запрошуємо в наш власний кінозал, де проведемо чудовий вечір, з паличками і прохолодними напоями дивлячись фільм на іспанською мовою і з іспанськими субтитрами цього початківця іспанського режисера, який отримав премію Оскар. Після закінчення фільму буде його обговорення.
  • Кінофорум: Педро Альмодовар
    Запрошуємо в наш власний кінозал, де проведемо чудовий вечір, з паличками і прохолодними напоями дивлячись фільм на іспанською мовою і з іспанськими субтитрами цього відомого іспанського режисера, володаря безлічі престижних премій, таких, як, наприклад, Оскар. Після закінчення фільму буде його обговорення.
  • "Тапас тур"
    Особливий день, день для відпочинку в компанії інших студентів школи. Подорож з гідом по гастрономії Іспанії і Андалусії, протягом якого ми відвідаємо найстаріший винний льох солодкого вина Малаги, де спробуємо його як аперитив, щоб потім відвідати бар тапас безпосередньо в історичному центрі міста, де скуштуємо типові іспанські закуски на будь-який смак - овочі , м'ясо, риба і напоями, включеними у вартість. Після цього, для самих рішучих, ми відправимося на дискотеку, щоб посидіти в барі і потанцювати.
  • Уроки фламенко: севільянас
    Севільянас - це традиційний танець, який виконують на Андалузії святах, таких, як ярмарки, паломництва і ін. Практичні уроки дозволяють крок за кроком навчитися цьому типовому андалузького танку, заснованому на ритмах фламенко. Це дуже весело і цікаво.
  • Уроки латиноамериканського танцю: сальса
    Веселі практичні уроки танців, які прийшли з іншого боку Атлантичного океану. Сальса, меренге, бачата, кубинська руеда ... Пристрасні, чуттєві, запальні !.
  • Чайна: танець живота
    Вночі по понеділках під місяцем, яка піднімається над внутрішнім двориком в Андалузії стилі, організований цей чайний салон. Рухомі вуалі танцівниці, переносять нас на далекий Схід з його музикою і танцями.
  • Майстерня приготування коктейлів
    Так, як якщо б ми були Томом Крузом в його знаменитому фільмі, навчимося готувати різні коктейлі і напої традиційні і повсюдно відомі.
  • Караоке
    Наважився заспівати з нами в нашому власному караоке іспанські та англійські пісні різних епох і стилів.
  • шоу фламенко
    Вистава фламенко в дуже типовому місці Малаги з дегустацією тапас і напоїв, включених у вартість.

культурні поїздки

Щотижня організовується відвідування якого-небудь музею або пам'ятника культури в Малазі. Ось деякі приклади проведених поїздок:

  • Малага мусульманська: Замок "la Alcazaba"
    Жителі Малаги називають цей замок "маленька Аламбра" (Alhambra) за велику схожість його маленьких внутрішніх двориків з двориками цього знаменитого споруди. Відвідування цього замку з гідом, який покаже і розповість про найбільш мальовничих місцях, а також фотографія в типових для арабської культури костюмах.
  • Музей Народної творчості та традицій (Museo de Artes y Costumbres Populares)
    Відвідування з гідом цього дивовижного музею, присвяченого минулому. У ньому представлені знаряддя праці, посуд і предмети побуту землероба і рибалок, знаті, розбійників і представників деяких ремесел XIX століття в Малазі.
  • Музей Сучасного мистецтва (Museo de Arte Cotemporáneo)
    Відвідування з гідом Музею Сучасного мистецтва Малаги. На експозиції представлені широко відомі майстри сучасного концептуального мистецтва. Майстри з особливим баченням XXI століття.
  • Будинок-музей Пікассо (Museo-Casa Natal de Picasso)
    Відвідування з гідом будинку сім'ї Пікассо в Малазі, розташованого на площі Мерседес, де побачимо предмети сім'ї та його батька Хосе Руїс Бласко, що зробив великий вплив на перші роки роботи цього знаменитого художника з Малаги, також побачимо деякі його роботи, наприклад, літографії і кераміку.
  • Музей Пікассо (Museo Picasso)
    Пізнавальна екскурсія по музею цього видатного художника з Малаги, протягом якої зможемо насолодитися в цілому 150 роботами, розташованими в 2 залах, і фільмом англійською мовою з іспанськими субтитрами про життя і творчість художника. Крім того, в цьому музеї представлена ​​археологічна експозиція предметів, знайдених при розкопках палацу XVI століття, де розташований музей.
  • Відвідування Центрального ринку
    Ринок - це серце будь-якого міста світу. Ми проводимо ознайомлювальне відвідування головного ринку міста, де зможемо так, як якщо б були в музеї, подивитися фрукти, овочі, рибу та ін. Дуже різні і несподівані.

Екскурсії в кінці тижня

Протягом екскурсій по вихідним ти відвідаєш міста Андалусії з найбільш сильними культурними традиціями, такі, як Гранада , Севілья , Кордоба або Ронда, а також такі місця, як британська колонія на Гібралтарі, снігові вершини Сьєрра Невада і екзотична країна Марокко. Всі ці екскурсії можливі, від частини, завдяки вдалому географічному і транспортному положенню, яке займає Малага в Андалусії.

У вихідні також здійснюються поїздки в доісторичні печери Нерхі і мальовничі містечка поблизу Малаги , Наприклад, Нерха, Фріхіліана, компетен, Марбелья, Міхас, Фуенхірола, Торремолінос, Антекера або Беналмадена.


опис екскурсій
  • Поїздка в Гранаду
    Аламбра (La Alhambra) - "червоний замок" - це укріплений палацовий місто, побудований арабськими королями в XI-XIV століттях. Це архітектурна пам'ятка, найбільш відвідуваний в Іспанії (понад 2 мільйони осіб на рік) ...
  • Поїздка до Севільї
    Хиральда (La Giralda, 1184-1198) - це вежа древньої мечеті. У 1558-1568 християни помістили на неї дзвіницю, і вона досягла 95 метрів у висоту. Хіральдільо (El Giraldillo) - флюгер, який вінчає вежу, - символізує віру в перемогу ...
  • Поїздка в Кордобу
    Мечеть-Собор побудована на місці давнього християнського храму вестготів. Для її спорудження використовували матеріали римлян і вестготів, її площа близько 22000 м2. Це унікальна мечеть, найбільш древня з збережених в Іспанії. Всередині неї розташовано 856 колон ...
  • Поїздка в Антекеру і Торкале
    Заповідник Торкале має статус заповідника з 18 липня 1989 і є особливо охороняється зоною з її важливими природними ресурсами: геоморфологія, флора, фауна, пейзажі і т.д. ...
  • Екскурсія в Марбельї і Порт Банус
    Марбелья - туристичне місто світового значення, об'єднує природні багатства, такі, як сонце, пляжі, винятковий клімат, а також історична спадщина, дбайливо підтримуваний в самому серці міста ...
  • Екскурсія в Нерха і Фріхіліану
    Печери Нерхі були випадково виявлені в 1959 році, це одні з найкрасивіших печер в Іспанії. Протягом всього року безліч відвідувачів проходять по їх залах і галереях з сталактитами і сталагмітами. Вражаюче і привабливо! Серед них слід особливо виділити велику колону в центрі залу катаклізмів (Cataclismo) висота якої 32 метри ...
  • Екскурсія В Ронду
    Арена для бою биків в Ронде була відкрита в 1785 році. Спочатку це була резиденція Королівського Товариства верхової їзди, яке було засновано для військового навчання знаті. Вона вміщує в себе більше 5000 чоловік. Щороку у вересні святкується знаменита Корида в стилі Гойа (Corrida Goyesca) в честь легендарного Педро Ромеро. Цей тореадор, народжений в Ронде, переміг більш 600 биків за роки виступів і був одним із засновників сучасної кориди. В даний час тореадори, які беруть участь в боях в стилі Гойа, одягаються в костюми XIX століття ...
  • Поїздка в Міхас
    Різноманітність магазинів і торгових зон робить Міхас ідеальним місцем для покупки сувенірів і пам'ятних подарунків Коста дель Соль ...

Якщо хочеш ознайомитися з нашим календарем екскурсій, будь ласка, кликни тут .


Контакти Записатися зараз!

Новости