Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжні ігри з дитиною

  1. Ігри на піску
  2. рифи
  3. естафета каракатиць
  4. Ігри у воді
  5. Гра в "собачки"
  6. мотика
  7. аварія коробля
  8. Ігри на пляжі
  9. 15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята
  10. Дитячі мовні табори
  11. Пізнавальна екскурсія по Турецьким готелям. Turkey, Antalya, Lara Beach. Price from £ 1104 pp
  12. Відпочинок з дітьми на галечному пляжі. Що придумати можна?
  13. На море з дитиною до року
  14. Розвиваючі картки
  15. Пляжні ігри для дітей
  16. Які іграшки взяти в дорогу?
  17. ♥ Домашні ігри для всієї родини ♥
  18. Як Ви проводите літо з дитиною?
  19. гри і ранній розвиток
  20. питання тим, хто відпочиває з дітьми на пляжах :)
  21. З кашлем стоїть на море ходити?
  22. Купальники д / д (поговорити)
  23. Табір на Мальті "Острів мрії"
  24. а чим ви на пляжі займаєтеся?
  25. водно-пляжні ігри.
  26. пляжні ігри
  27. Проблема з купанням

зміст:

Влітку хочеться жити безтурботно і радісно. Щоб все, як в дитинстві, - і сонечко, і величезна добре море, і купатися довго-довго, до самих "мурашок". А потім зібрати веселу команду і грати до темряви ... Адже на пляжі розваги знайдуться для всіх. Наступний розповідь про ігри для старших, а то і зовсім дорослих "дітей".

До змісту

Ігри на піску

Морська зірка

Грають дві команди: А і Б або два гравці Грають дві команди: А і Б або два гравці. Ведучий з команди А лягає на спину, як морська зірка, розкинувши ноги і руки. Гравці з команди Б кладуть п'ять камінчиків між "променями зірки", тобто між головою і правою рукою, між правою рукою і правою ногою і т.д., камінчики не стосуються ведучого і утворюють приблизно рівносторонній п'ятикутник. Завдання, що водить: перевернутися, не відриваючи спини від піску і не торкаючись каменів, так, щоб голова виявилася на місці однієї з ніг. І знову зобразити морську зірку з камінчиками між п'ятьма променями. Решта гравців команди А допомагають порадами і застерігають від дотику до камінчику. Гравці команди Б просто веселяться, дивлячись на це борсання. Складність гри можна регулювати, розташовуючи камінці ближче до водить або далі від нього. Гра гарна ще й тим, що в неї можна грати і одному, самостійно розкладаючи камінчики і відточуючи майстерність переворотів.

рифи

Знову потрібні дві команди і ведучий в одній з них (нехай тепер з Б), готовий валятися на піску. Що він і робить, лягаючи на живіт обличчям униз, з закритими очима, маючи в своєму розпорядженні ноги і руки у відповідність до вказівок гравців команди А. Гравці з А кладуть п'ять камінчиків (рифів) поруч з ведучим, де хочуть, не торкаючись його, так, щоб він не почув, де вони їх поклали, і відходять. Далі гравці команди Б намагаються пояснити своєму ведучому, де ці камінчики, щоб він зумів встати на ноги, не торкнувшись ні одного з них (минувши всі рифи). Гравці команди А стежать за недоторканністю (в буквальному сенсі) камінчиків. Гру можна ускладнювати, збільшуючи кількість і розміри каменів.

естафета каракатиць

На піску прочерчиваются лінії старту і фінішу На піску прочерчиваются лінії старту і фінішу. Перед кожним учасником (каракатицею) на старті лежить по два камінчика. За один хід можна перекласти або перекинути на нове місце один камінчик з цих двох, торкаючись при цьому нерухомо лежить іншого камінчика. Протягом усього руху до фінішу треба торкатися чимось хоча б одного лежачого нерухомо камінчика. Перемагає той, хто добереться до фінішу за менше число ходів. Якщо дві каракатиці дісталися за однакове число ходів, перемагає та, яка виявилася швидше. Досвід показує, що найзручніший спосіб проползанія - ногами вперед. Якщо гравець ненавмисно трохи зрушить камінчик, який повинен бути нерухомим, це зараховується як зроблений хід, якщо закине камінчик так далеко, що йому не вистачить зростання дотягнутися до нього, не відриваючись від іншого камінчика, то він вибуває зі змагання. Якщо в естафеті беруть участь каракатиці істотно різного зросту, то відстані між стартом і фінішем можуть бути різними для них.

До змісту

Ігри у воді

Звичні ігри в м'яч, наприклад в "собачки", набагато веселіше, якщо всі учасники стоять і стрибають по пояс у воді. Головне - не стільки відбити або зловити м'яч, скільки стрибнути за ним і красиво впасти. Краса падіння визначається кількістю вироблених бризок. Літаюча тарілка теж годиться і легко перетворюється в плаваючу тарілку. Але найкраще грати в воді в бадмінтон, тому що ракеткою дуже зручно відганяти від себе гедзів і мух.

Гра в "собачки"

Bсе учасники стають в коло, а ведучий (собачка) коштує, точніше, стрибає і бігає в центрі кола. Всі гравці перекидають один одному м'яч або літаючу тарілку так, щоб ведучий не зміг її торкнутися. Довго тримати м'яч в одних руках не можна. Цікавіше, коли гравці ризикують і кидають м'яч повз "собачки". Якщо ведучому вдасться доторкнутися до м'яча, останній, хто торкався м'яча до цього, стає собачкою, а екс-собачка встає на його місце.

мотика

Для цієї гри потрібні справжні морські хвилі. Один з двох граючих (мотика) лягає на воду головою назустріч хвилі. Інший грає (орач), стоячи на дні, бере мотику за щиколотки і намагається "пахати" їм море якомога глибше. Завдання мотики зовсім проста: встигати вдихнути між гребенями хвиль.

аварія коробля

Ця гра підходить тільки вміє і люблячим плавати. Всі учасники гри сідають в надувний човен і випливають на середину озера або дуже-дуже повільної річки. Потім розкидають весла якнайдалі в різні боки і витягують пробки з бортів човна. Завдання: зібрати весла, дістатися до берега з мінімальними "втратами" екіпажу. При кожній небезпеки затоплення полусдувшейся човна за борт відправляється доброволець (він може потім зовні підштовхувати човен до берега).


Ольга Чічігіна

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Пляжні ігри з дитиною"

Ігри на пляжі

Ігри, в які можна пограти в проміжках між купаннями (або іграми на воді). Як правило, це активні рухливі ігри, для яких потрібна невелика площадка. Пляжні ігри не тільки допоможуть зігрітися після купання, але і відмінно займуть Вашої дитини, а також дозволять подружитися з іншими дітьми.

15 недорогих російських курортів для відпочинку з дітьми на травневі свята

Всеросійський туристичний портал Travel.ru склав рейтинг курортів Росії для подорожей з дітьми на травневі свята. У рейтинг увійшли 15 недорогих курортів Криму, Краснодарського краю, Калінінградській області і Санкт-Петербурга, популярних для сімейного відпочинку. Бюджет відпочинку на курорті розраховувався на двох дорослих і дитини десяти років. До бюджету увійшла вартість доби проживання в готелі в першу декаду травня (за даними сайту онлайн-бронювання Oktogo.ru), обіду в ресторані або ...

Дитячі мовні табори

Щоліта мовний центр LITERA організовує літні мовні табори з відпочинком на морі. Літня мовна школа LITERA орендує кам'яні будиночки, в стилі вігвамів в мальовничому містечку Юрмали, всього в 3 хвилинах від моря. Студенти живуть в 3-5 місних номерах зі всіма зручностями. У програмі: англійська, німецька, іспанська французька мови з навчанням і відпочинком у моря. Різноманітна культурно-спортивна програма: тематичні вечірки, пляжні ігри, спортивні змагання ...

Пізнавальна екскурсія по Турецьким готелям. Turkey, Antalya, Lara Beach. Price from £ 1104 pp

Наші топ-4 і 5-зіркових готелів з усього світу. Кожен готель був обраний через будь то обнадіює якість, відмінний сервіс, нерухомість, виняткові об'єкти, вибір ресторанів, красиві басейни, Послуги адвоката відмінні розваги або комбінація всього. З видом на пляж Лара; 500 м. З великим вибором барів, магазинів і ресторанів в Ларі; У 17 км від центру м Анталії Трансфер з аеропорту Анталії: прибл. 20 хвилин. Royal Wings Hotel в Lara Beach має ковані ворота, гарний сад і ...

Відпочинок з дітьми на галечному пляжі. Що придумати можна?

... там тусувалися, навіть в футбол грали на пляжі :)) Обов'язково захопіть або купіть пляжну парасольку, такі маленькі дітки дуже швидко обгорають. Вже не пам'ятаю чому, але ми розбиратися не стали з грою - син кубик цей заховав. А без кубика грати не стали. Ну, і як плюс ...

На море з дитиною до року

Ось зважилися на поїздку на море. Море, правда, Азовське, їдемо на поїзді, «не літають літаки з своїй землі» :-( Чи не ризикнули поки з дитиною далі. Але тепер і це здається сверхпутешествіем, і викликає суцільні питання. Їдемо, тому що є тимчасова можливість, і щоб дитя на сонечку побув. Ось якщо дитині ще немає року, а море в червні навіть азовське ще прохолодне в кращому випадку градусів 25, то як і скільки дитині можна купатися? Заходити на хвилину в воду намочити п'ятки? Постояти ...

Розвиваючі картки

Для повноцінного розвитку дітям з самого народження потрібні розвиваючі ігри. Картки для дітей грають важливу роль в розвитку малюка. Це найпростіший спосіб знайомства дитини з предметами, зображеними на картках, а також з буквами. Подивитися на Яндекс.Фотках Ігри з розвиваючими картками для дітей від 1,6 років і старше Якщо ви вже займалися по розвиваючим дитячим картками раніше, то, напевно, Ваша дитина вже чудово знає всіх тварин, професії, музичні інструменти та інші ...

Пляжні ігри для дітей

Ігри для дітей на пляжі - прекрасний варіант весело провести час малюкам! А крім того, це розвиток і загартовування! Ігри на пляжі.

Які іграшки взяти в дорогу?

Але це вже витрати будь-яких ігор на натой вік, що може бути Старший на пляжі грав, замки будував. Якщо місце дозволяло то я всякі лопатки і т.п у мене одномоментно тільки одна маленька дитина був :)) Але взагалі перевірено - в літак я беру сумку типу пляжної.

♥ Домашні ігри для всієї родини ♥

Домашні ігри для всієї родини - це не тільки захоплююче цікаве проведення часу. Такі ігри допомагають дітям розкріпачитися, розширити свій дитячий кругозір, і, особливо важливо, зміцнюють дружні стосунки в родині. «Паровозик» Перший гравець придумує слово, наприклад, «двір». Всім іншим гравцям називає тільки першу букву, наприклад, «д». Решта гравців по черзі запитують, наприклад, «Це з вікнами і дверима?». Перший гравець повинен вгадати слово, яке підозрює інший гравець ...

Як Ви проводите літо з дитиною?

Як проводите літо з дошкільням? Опитування Зрозуміло, що все стали більше гуляти, тому що погода дозволяє. Але що ще? Стали робити упор на фіз.подготовка, а голова нехай відпочине? Або навпаки, оскільки занять з садках зараз немає, стали більше займатися розвиваючими заняттями вдома? Або крім цих подовжити прогулянок для вас з дитиною не змінилося нічого, просто перерва в заняттях? Розкажіть, дуже цікаво!

гри і ранній розвиток

Ми віддали кошеня дуже милою мамі. У неї синові 9 років, вона весь час працює, хлопчик нудьгує і боїться бути вдома один. Вони посоветовалісь- порадилися і вирішили завести йому друга-котенка. Як тільки вирішили, відразу побігли в магазин, купили лоток, корм, наповнювач, місце і миски. Чекають, підстрибують. Особливо хлопчик. Через тиждень привезли їм кошеня, вони аж до під'їзду вибігли зустрічати, не могли в квартирі дочекатися. На наступний день приїхали провідати. Кошеня в одному кутку ховається ...

питання тим, хто відпочиває з дітьми на пляжах :)

Іграшки та ігри. Замки і ями з піску риє. В цілому - з 2,5 років вже спокійно сам себе на пляжі розважає, я книжку читаю :) Купуємо зазвичай все на місці.

З кашлем стоїть на море ходити?

Тонь, краще на пляжі купатися, ніж удома під кондеем. Може тобі його взагалі не включати тимчасово? 28.07.2010 12:33:52, М'ята. Радимо прочитати: як доїхати до мечникова. гри з дітьми 2-3 років.

Купальники д / д (поговорити)

Голими на пляжі діти мої були ніколи - навіть до року тільки в трусиках. Спочатку бавовняні труси в величезних кількостях, потім у дочки було пару злитих купальників безпосередньо для купання і трусики для ігор на пляжі. у сина тільки трусики симпатичні ...

Табір на Мальті "Острів мрії"

З 16.00 до 19.00 - купання, на пляжі або в басейні, це найпрекрасніше і теплу пору дня. Ну а ввечері, після рясної вечері, настає час для наших заходів, ігор, конкурсів, творчих занять.

а чим ви на пляжі займаєтеся?

навіяло як говоритися .... ось хто чим займається на пляжі, окрім загоряння й купання, ігри в карти та інші пляжні ігри. Я довго на сонці не люблю лежати, тому зазвичай валяюсь в тіні, читати лежачи не можу, найчастіше я лежу і роздивляюся відпочиваючих-загоряють ...

водно-пляжні ігри.

водно пляжні ігри. як зазвичай з фантазією напряг у мене. підкажіть ігри та іграшки (крім піщаних, з цими і так зрозуміло) для малюків полутра років на воді і на пляжі (відкритий басейн, швидка річка, озеро, пісочний, трав'яний або кам'янистий пляж -Берег) ...

пляжні ігри

Пляжні ігри. . Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років.

Проблема з купанням

Правда, довелося їй купити красиві пляжні капці (все одно вона їх рідко носила, тому що любить босоніж). А з голим дитиною на пляжі проблем куди менше, повірте. Тут де - то згадувалося і про сексуальні ігри. Так ось. Хлопчики з нею теж загравали.

Що придумати можна?
Що придумати можна?
Ось якщо дитині ще немає року, а море в червні навіть азовське ще прохолодне в кращому випадку градусів 25, то як і скільки дитині можна купатися?
Заходити на хвилину в воду намочити п'ятки?
Які іграшки взяти в дорогу?
Решта гравців по черзі запитують, наприклад, «Це з вікнами і дверима?
Як Ви проводите літо з дитиною?
Як проводите літо з дошкільням?
Але що ще?
Подготовка, а голова нехай відпочине?

Новости