Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічна столиця Сардинії-Альгеро

Місто Альгеро можна по праву назвати Новорічної столицею Сардинії, куди прагнуть потрапити багато в цей період, щоб повною мірою насолодитися святами і весело зустріти Новий Рік.
Ось уже протягом десяти років, з грудня місяця і аж до початку січня, тут організовуються різноманітні цікаві заходи: спектаклі прямо на вулицях історичного центру міста, музичні концерти, танці, виставки і театральні вистави, дегустація місцевих традиційних страв і ремісничі лавки.

Детальну програму заходів цього року ми обов'язково опублікуємо в одній з наших наступних нотаток.
Святкування Cap d'Any (так тут називають Новий Рік по-каталонски) створює в цьому середньовічному місті неповторну чарівну атмосферу, коли все вулички оживають і рясніють численними прилавками різдвяних ярмарків, де можна знайти оригінальні сувеніри, традиційні солодощі, а також делікатеси сардінської кухні. Свято ширяє в повітрі! Все ресторанчики готують вишукане святкові меню на основі морепродуктів і дарів сардінської землі. Фірмовим святковою стравою в Альгеро вважається Омар по-каталонски (Aragosta alla catalana) - це варто спробувати!

Фірмовим святковою стравою в Альгеро вважається Омар по-каталонски (Aragosta alla catalana) - це варто спробувати

Перевагою новорічних і різдвяних канікул є також те, що готелі та інші структури по прийому туристів пропонують спеціальні пакети відпочинку, які включають в себе додаткові безкоштовні послуги і програми Новорічної ночі. Наприклад, в Hotel Villa Las Tronas (Один з кращих готелів класу Люкс в Італії) в честь вашого прибуття подадуть коктейль, після чого Ви зможете розслабиться в чудовому SPA центрі, який подарує Вам сеанс в турецькій лазні чи сауні, поплавати в басейні з підігрівом, а ввечері Вас чекатиме чудовий святковий вечерю Gourmet в ресторані з панорамним видом на море.

Наприклад, в   Hotel Villa Las Tronas   (Один з кращих готелів класу Люкс в Італії) в честь вашого прибуття подадуть коктейль, після чого Ви зможете розслабиться в чудовому SPA центрі, який подарує Вам сеанс в турецькій лазні чи сауні, поплавати в басейні з підігрівом, а ввечері Вас чекатиме чудовий святковий вечерю Gourmet в ресторані з панорамним видом на море

На нашому сайті Ви знайдете Акції та Спеціальні пропозиції Нового Року 2011 в Альгеро (Alghero) на будь-який смак і бюджет.
Більш економічний варіант розміщення пропонує Hotel La Margherita в самому центрі міста, який побалує Вас приємними процедурами свого оздоровчого Центру, такими як емоційний душ, басейн з гідромасажем і турецька лазня, де Ви зможете відновити свої сили.

Альгеро подарує Вам незабутнє відчуття радості в оточенні калейдоскопа вогнів і феєрверків, які висвітлять все місто в чарівну опівночі 31 Грудня. Це місто має всі необхідні інгредієнти, щоб по максимуму отримати насолоду від магією самого очікуваного свята в році!

Новости