Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як весело провести час в квест кімнаті

Всі люди з нетерпінням чекають відпочинку, адже в хвилини розслаблення є можливість забути про роботу і зарядиться позитивною енергією. Але як тільки видається вільна хвилинка, виникає питання «куди піти з сім'єю в Дніпропетровську ввечері або на вихідних, щоб провести весело час?» В принципі варіантів маса - клуб, кіно або більярд. Ці всі види розваги блякнуть в порівнянні з новим, оригінальним дозвіллям, як квест кімната.

Escape the room - оригінальна назва цієї браузерної гри, яка прийшла до нас з Японії. Суть була така: герой опинився в замкненому приміщенні, шляхом розгадування завдань знаходив ключ і виходив з ув'язнення.

Шукайте ідеї чим зайнятися в колі рідних на день народження? Як розважитися на корпоративі? Квест кімната буде чудовим рішенням святкування будь-якого свята, цей нестандартний вид дозвілля запам'ятається надовго близьким вам людям.

Сьогоднішня квест рум схожа прародителя з інтернету, плюс додали азарту - працює таймер, не встиг - програв. А також додали різноманітність в локаціях, з'явилися квести з сюжетами з улюблених кінострічок - гравець перевтілюється в героя відомого фільму. Наповнили приміщення світловими ефектами, зачаровують звуками, і запахами. З останніх нововведень це актори, що доповнюють атмосферу - вони можуть як допомагати, так і заважати, а в особливих видах квестів лякати. Але все ж, це та ж ізольована кімната, кілька членів команди і багато різних загадок.

Групу людей закривають на 46-60 хвилин, за цей час потрібно вирішити ланцюжок головоломок, які приведуть до розкриття дверей Групу людей закривають на 46-60 хвилин, за цей час потрібно вирішити ланцюжок головоломок, які приведуть до розкриття дверей. Після закінчення години, якщо не впоралися із завданням, двері відкриються, але ви не вийдете звідти переможцями. За бажанням і за додаткову плату можна спробувати знову.

У кімнаті ведеться відеоспостереження, адміністратор стежить за командою всю гру. До нього завжди можна звернутися за допомогою.

Не потрібно володіти якимись спеціальними знаннями, все що вам потрібно - це включити логіку, бути гранично уважним до дрібниць і проявити кмітливість.

Хочете добре провести час, відчути прилив адреналіну, отримати купу позитивних емоцій? Відмінним рішенням буде піти з рідними в квест кімнату! Відвідайте цю унікальну гру в Дніпропетровську. на quest-time.com.ua можна вибрати недорого квест по своєму смаку. Не сумнівайтеся, цей відпочинок ви запам'ятаєте точно надовго!

Але як тільки видається вільна хвилинка, виникає питання «куди піти з сім'єю в Дніпропетровську ввечері або на вихідних, щоб провести весело час?
Шукайте ідеї чим зайнятися в колі рідних на день народження?
Як розважитися на корпоративі?
Хочете добре провести час, відчути прилив адреналіну, отримати купу позитивних емоцій?

Новости