Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як провести травневі свята - поради від КЕЙ

Магазин "Кей"

Наближаються травневі свята - вся Росія буде відпочивати від робочих буднів. Як провести цей час цікаво і корисно, залишивши про відпочинок приємні враження - розповідає КЕЙ.

Вулиці міста на початку травня порожніють - росіяни вважають за краще скористатися довгими вихідними, щоб з'їздити на відпочинок. В якості альтернативи закордонним турам можуть виступити екскурсійні поїздки по околицях. Пошукайте культурні або природні пам'ятки поруч з вашим містом і озброївшись навігатором збирайтеся в дорогу.

Якщо ви не хочете їхати далеко, зверніть увагу на екскурсії по місту - завжди цікаво дізнатися детальніше про улюблених з дитинства місцях. Відправляйтеся на прогулянку на гіроскутере або електросамокаті - так ви менше втомитеся і прогулянка придбає додатковий шарм.

Ще одним популярним способом провести травневий день на природі є звичайно ж шашлики. Що може бути краще, ніж в компанії друзів посмажити на вогні шматочки м'яса, паралельно граючи в якусь веселу настільну гру. Якщо ж ви не любите весняну природу, яка ще зберігає спогади про сніг, посмажте м'ясо на електро-шашличницю прямо вдома.

Якщо ви давно збиралися зробити великі покупки, але не знаходили часу, щоб з'їздити подивитися обраний товар - травневі свята найкращий для цього випадок. У КЕЙ доставка від 5000 рублів безкоштовна, так що вам не доведеться вести обраний товар додому самостійно.

У будинку завжди є безліч справ, до яких раніше не доходили руки. Дрібний ремонт, генеральне прибирання, що включає миття вікон та інших важкодоступних місць. Полегшити останнім вам допоможуть сучасні гаджети, наприклад, робот-мийник вікон, який самостійно помиє вікна з усіх боків.

Ще один варіант провести вихідні з користю - зайнятися здоров'ям. Вийдіть на пробіжку, сходіть в басейн, катайтеся на велосипеді. Підійти до занять професійно вам допоможе фітнес-браслет , Який відстежить показники вашого самопочуття і допоможе підібрати відповідну програму тренувань.

Однак проводити вихідні тільки в справах ми вам не радимо. Влаштуйте вечір фільмів, організуйте романтичну вечерю з незвичайними стравами, зустріньтеся з друзями і родичами, з якими давно не бачилися. Гарних свят!

Новости