Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Види і способи міжнародного перевезення особистих речей

  1. Перевезення особистих речей залізничним транспортом
  2. Авіаперевезення особистих речей
  3. Міжнародна автоперевезення особистих речей

Ось настав той щасливий день і годину, коли ви нарешті отримали посвідку на проживання або право на ПМЖ в іншій державі Ось настав той щасливий день і годину, коли ви нарешті отримали посвідку на проживання або право на ПМЖ в іншій державі. Ви на радощах починаєте збирати речі, і тут розумієте, що здійснити такий масштабний переїзд власними силами не вдасться. Ви починаєте судорожно обдзвонювати всіх знайомих, з боязкою надією дізнатися у них, як же все-таки переїхати в іншу державу і при цьому не забути улюблений диван чоловіка або крісло бабусі. У цій статті ми постараємося допомогти в такому важкому і масштабному справі, як міжнародний переїзд.

Почнемо з того, що існує два основних критерії, від яких залежить вартість транспортування вантажу. Це відстань і вартість вантажу.

Перевезення особистих речей залізничним транспортом

Перевезення меблів та особистих речей по залізниці може здійснюватися тільки в 20-тонних контейнерах. Контейнер подається до будинку замовника, і за додаткову оплату ви зможете замовити послуги вантажників. Терміни перевезення особистих речей строго дотримуються залізницею, і контейнер прибуде на станцію призначення відповідно до графіка.

Але подібна послуга пропонується тільки такими містами, як Москва, Санкт Петербург, Брест, Смоленськ, Саратов і ще кілька великих міст Росії, які мають відповідні залізничні станції. А за перевезення контейнера з Москви до митного кордону РФ доведеться сплатити не менше 4 тис. Євро, до яких додадуться надалі витрати на перевезення вантажу по території інших держав, митні збори і доставка контейнера від станції призначення до нового будинку або офісу. Крім того, збереження речей в контейнері не гарантовано, все вивозяться речі проходять обов'язковий огляд митним органом на станції відправлення, а пред'явлення претензій до якості перевезення важко через участь в процесі залізничних ліній різних держав. В цілому виходить клопітно, дорого і метушливо.

Авіаперевезення особистих речей

До переваг цього виду перевезення варто віднести високу швидкість доставки, мінімальні ризики псування речей, що перевозяться і можливість доставки в будь-яку країну світу одним видом транспорту. Однак, авіакомпанії починають і закінчують свою роботу тільки на вантажних терміналах в місцях свого від'їзду або прибуття. Тому доведеться оплачувати витрати, як по доставці вантажу в аеропорт, так і транспортні і вантажно-розвантажувальні роботи в державі - пункті призначення за існуючими там тарифами. Не рідкісні випадки прискіпливого огляду всіх посадочних місць в аеропортах відбуття і призначення. А сама вартість перевезення може бути неоднаковою у різних авіаперевізників.

При авіаперевезення мувінгові компанії надають повний комплекс послуг і позбавляють Клієнта від «головного болю». У цей комплекс послуг входить: упаковка, збір необхідних для митного оформлення документів, бронювання рейсу, авіаперевезення, розмитнення вантажу, доставка до місця призначення, занесення в приміщення, вивезення пакувального сміття.

Міжнародна автоперевезення особистих речей

В цьому випадку, при правильному виборі мувінгової компанії можливий повний сервіс з упаковкою, вантаженням, перевезенням і проходженням митного оформлення. У вартість послуги за фактом входить не тільки доставка вантажу від дверей до дверей, але і вантажно-розвантажувальні роботи в іншій державі.

При міжнародних перевезеннях автотранспортом також обов'язковий митний контроль на кожній митному кордоні; під час перевезення мувінгова компанія несе відповідальність за цілісність вантажу.

На даний момент існує кілька компаній, які позитивно зарекомендували себе в цьому сегменті послуг. Одна з них - Пелікан Мувінг , Яка може дати велику фору своїм конкурентам і по ціновій політиці, і по якості здійснюваної міжнародного перевезення. Уже багато років Пелікан радує своїх клієнтів відмінним сервісом і дарує радість від зустрічі з улюбленими і дорогими серцю речами вже в новому будинку.

Як же проходить сам процес міжнародного перевезення особистих речей? відповідаємо:

  1. Надходить заявка на перевезення особистих речей в конкретну країну.
  2. З Клієнтом узгоджується час і дата оцінки вивозиться майна.
  3. У призначений день і годину приходить представник компанії Пелікан Мувінг і проводить оцінку вивозиться Клієнтом майна.
  4. Призначається дата і час пакування речей Клієнта для відправки в країну призначення.
  5. Речі Клієнта упаковуються і доставляються на склад відповідального зберігання.
  6. Далі слідує процес збору всіх необхідних для митного оформлення документів і бронювання автотранспорту (при авіаперевезення - букірованіе рейсу).
  7. При необхідності компанія Пелікан Мувінг надає допомога в отриманні дозволу Міністерства Культури на вивезення за кордон предметів, що потрапляють під дозвіл Міністерства Культури, але які не є предметом народного надбання і культурної цінності РФ.
  8. Упаковані речі Клієнта доставляється на митний термінал, проходять митне оформлення і транспортуються в країну призначення.
  9. Після прибуття речей Клієнта на митний термінал в країну призначення відбувається процес розмитнення вантажу.
  10. Далі речі доставляються на адресу Клієнта в країні призначення.

У процесі всього міжнародного переїзду особистих речей представник компанії Пелікан Мувінг щодня інформує Клієнта про місцезнаходження його речей і стані відправки. Таким чином компанія Пелікан Мувінг максимально спрощує процес перевезення речей для Клієнта, і в той же час Замовник завжди знає, де знаходяться його речі.

Як же проходить сам процес міжнародного перевезення особистих речей?

Новости