Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Програми по зниженню ваги

  1. Як МОЖЕ допомогти курортне лікування
  2. індивідуальний підхід
  3. Здорове харчування і рух
  4. типові процедури
  5. MARIÁNSKÉ LÁZNĚ
  6. LUHAČOVICE
  7. комплексний курс

Курорт краще, ніж "чудодійні" дієти. Ви любите хрустку випічку, не можете втриматися, щоб ввечері біля телевізора регулярно НЕ поласувати чіпсами, або обожнюєте запах шоколаду? У нас є для Вас рада, як всього цього раз і назавжди покласти край, - курорт!

Не починайте наступних дієтичних експериментів, а також не дайте себе обдурити "гарантованими" харчовими добавками у вигляді коктейлів або таблеток. Ніщо з цього Вам, як правило, не допоможе. Для того, щоб схуднути і через короткий час знову не поправитися, існує єдиний шлях - здоровий спосіб життя в поєднанні з рухом і збалансованим повноцінним харчуванням.

Як МОЖЕ допомогти курортне лікування

Ожиріння відноситься до найбільш поширених захворювань обміну речовин, часто недооцінюється, незважаючи на те, що приносить з собою ряд ускладнень і ризиків, і пов'язано з підвищеною захворюваністю і погіршенням якості життя. Боротьба з надмірною вагою і ожирінням є частиною профілактики хвороб цивілізації.

  • індивідуальний підхід

Під час перебування індивідуально обговорюємо з пацієнтами все ускладнення, які викликає підвищений вага, і пояснюємо їм, які позитивні моменти конкретно даному індивідууму може принести зменшення ваги.

  • Здорове харчування і рух

В ході консультацій з дієтологом рекомендуємо індивідуальну низькоенергетичну дієту, а лікар рекомендує відповідну фізичну активність. Важливу роль відіграє також відновлення психологічної рівноваги і зняття стресу.

  • типові процедури

спеціальна дієта і індивідуальні консультації з дієтологом, голковколювання, фітнес-гімнастика, гімнастика в басейні, вправи на кулях, приладовий, лімфодренаж, класичний масаж, прокат палиць для північній ходьби з професійним інструктажем

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

Курорт краще, ніж чудодійні дієти

Fit & Slim

РОАЯЛ Маріанські Лазні

Проживання, повний пансіон, лікарська консультація, курортні процедури у вартості 5.600 CZK / тиждень.

Ви хотіли б схудну і неполучаеться вам? Fit & Slim перевірена програма, яка не тільки допоможе до стрункої фігури, але і до здорового способу життя. Цей ...

c 777 EUR / 7 ночей / перс.

LUHAČOVICE

Профілактика хвороб цивілізації

Мірамар Лугачовице

Проживання, повний пансіон, кредит на лікарський огляд і процедури 175 Євро / тиждень, безкоштовний вхід в басейн і інфрасауна.

За допомогою цієї програми ми хочемо допомогти, перш за все, тим, хто не встояв проти так званих «хвороб цивілізації». Програма профілактики з процедурами, ...

c 497 EUR / 7 ночей / перс.

комплексний курс

Мірамар Лугачовице

Проживання, повний пансіон, кредит на лікарський огляд і процедури 210 Євро / тиждень, безкоштовний вхід в басейн і інфрасауна.

Ця програма призначена тим, хто страждає від різних проблем зі здоров'ям, перш за все, захворювань дихальних шляхів, травного тракту, ...

c 532 EUR / 7 ночей / перс.

Ви любите хрустку випічку, не можете втриматися, щоб ввечері біля телевізора регулярно НЕ поласувати чіпсами, або обожнюєте запах шоколаду?
Ви хотіли б схудну і неполучаеться вам?

Новости