Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Після терактів поліції Іспанії можуть дозволити раптові перевірки документів і особистих речей

18:53, 18 серпня 2017 світ

426

426

REUTERS

В Іспанії можуть ввести високий (п'ятий) рівень терористичної загрози після терактів в Барселоні і Камбрілсі, що дозволить правоохоронним органам проводити незаплановані перевірки документів і особистих речей.

Читайте також З'явилося відео перестрілки після наїзду на пішоходів в Камбрілсі Про це йдеться в попередженні департаменту консульської служби МЗС України українцям у зв'язку з терористичними актами в іспанських містах Барселона і Камбрільс.

"У зв'язку із загостренням безпекової ситуації в Каталонії (Королівство Іспанія) через терористичних актів, скоєних в містах Барселона (17 серпня 2017 року) і Камбрільс (18 серпня 2017 року), рекомендуємо громадянам України, які планують свою подорож до Іспанії перш за все в Барселону і Таррагону , І тим, які вже знаходяться в цій країні, дотримуватися заходів безпеки, уникати місць масових скупчень людей, відвідування туристичних місць. Рекомендуємо неухильно дотримуватися правил перебування іноземців в Іспанії та мати при собі оригінали паспортних документів ", - йдеться в повідомленні.

"На території Іспанії найближчим часом може бути введений 5 (найвищий) рівень терористичної загрози, який передбачає незаплановані перевірки документів, огляд особистих речей і транспортних засобів як громадян Іспанії , Так і іноземців ", - підкреслили дипломати.

Також сказано, що в разі надзвичайної ситуації, загрози життю і здоров'ю, українцям слід невідкладно повідомляти про це на «гарячу лінію» Генерального консульства України в Барселоні по телефону: + 34-629-38-2936, на адресу електронної пошти: gc_esb @ mfa .gov.ua, в посольство України в Іспанії за номером телефону: + 34-620-641-324, на адресу електронної пошти: [email protected]. Крім того, за номерами телефонів «гарячої лінії» поліції Барселони +34932142124, +34900400012, або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України по телефону: + 38-044-238-16-57, e-mail: cons_or @ mfa. gov.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости