Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ᐉ 30 веселих речей, які можна робити з дітьми - стаття ⭐ блог про подарунки - emozzi.ua

Діти не тільки вміють вередувати і дошкуляти питаннями

Діти не тільки вміють вередувати і дошкуляти питаннями. З ними можна чудово проводити час, а головне весело. спільні заняття з дітьми не тільки урізноманітнюють ваше дозвілля, а ще й зблизять вас і зроблять ваші сімейні взаємини міцніше. Emozzi пропонують вам 30 веселих речей, які можна робити з дітьми.

1. Зробіть картонний містечко. Можна використовувати непотрібну картонну коробку. Вирізати вікна і двері в коробці, а також прикрашати її буде дуже весело. А ще веселіше буде потім грати разом в цьому паперовому будиночку. Вашій дитині таку розвагу точно сподобається.

2. Влаштуйте концерт. Ну і що, що у вас в будинку немає справжніх музичних інструментів, і ви не вмієте на них грати. Все можна зробити з підручних матеріалів. Порожня пляшка і бобові стануть маракасами, а пластиковий контейнер і ложки стануть барабанами.

3. Допоможіть дитині зробити карту. Ви можете створити карту вашого дворика, при цьому придумавши свої власні оригінальні умовні позначення.

4. Зробіть колаж. Це може бути композиція з сімейних фотографій або ж з вирізок з журналів. Наприклад, ви можете створити колаж своїх бажань.

5. Організуйте тематичний вечір. Це можуть бути поетичні читання різних авторів, танці різних країн світу або театралізоване дійство.

6. Зробіть пап'є-маше. Вода, папір і клей - все, що вам потрібно для цього спільного захоплюючого заняття.

7. Прикрасьте щось разом. Якщо ви живете в приватному будинку, то без проблем можна прикрасити внутрішню сторону паркану яскравими фарбами. Буде дуже весело і яскраво.

8. Побудуйте шпаківню разом. Після того як ви спорудити маленький шпаківню, його можна красиво прикрасити. Також, з освітньою метою, дитині можна розповісти про птахів, які будуть жити в шпаківні.

9. Намалюйте спільний шедевр. Це може бути що завгодно. Нехай ваша робота і не є мистецьким шедевром, але, зате ви прекрасно проведете час разом.

10. Обговоріть з дитиною все, що вас оточує. Це можуть бути запахи, звуки і кольори. Все що завгодно може стати цікаво дитині.

11. Вивчіть тваринний світ. Це можуть бути навіть комахи, що живуть у вашому саду. Уявіть, скільки буде щастя, коли ваша дитина познайомиться з прекрасною метеликом.

12. Займіться садом. Ваша дитина може допомагати вам поливати рослини, і таким чином, поспостерігати за їх ростом. А потім з'їсти їх на вечерю.

13. Приготуйте щось разом. Крім смачної їжі, ви отримаєте прекрасний настрій, білу від борошна кухню і багато позитиву.

14. Розкажіть дитині про фруктах і овочах. Це можна зробити не тільки на дачі у бабусі, а ще й в звичайному супермаркеті або на ринку.

15. Проведіть День Землі. Займіться прибиранням власної ділянки або сходіть в парк або ліс, щоб забратися.

16. Організуйте водну битву. Поливатися з шланга з маленькими дітьми не зовсім вийде, а ось побігати з водними пістолетами цілком можливо.

17. Придумайте нову гру. Навіть в тому ж футболі можна змінити правила і придумати щось нове.

18. Зробіть велосипедну прогулянку. Втомившись від прогулянки, можна відпочити десь в парку або в лісі і організувати невеликий пікнік.

19. Пошукайте скарби. У себе в квартирі, в парку або у дворі можна заховати іграшки і монетки. Придумайте елементарні правила і займіться пошуком скарбу. Такі ігри завжди дуже захоплюючі і цікаві.

20. Сходіть в похід. Звичайно, це не такий тривалий і складний похід, як це буває зазвичай. На пару годинок з наметом в ліс можна заглянути. Дітям завжди подобається грати на свіжому повітрі.

21. Подивіться мультик. Це можна зробити не тільки вдома, а й у кінотеатрі. Було б добре, якщо у вас був проектор будинку. Такий показ мультика був би незвичайним і цікавим.

22. Зробіть спільні вправи. Це може бути дуже весело. Спочатку ви показуйте вправи, а дитина нехай повторює їх. Потім ви можете помінятися ролями.

23. Влаштуйте домашній СПА-салон. Така розвага більше підійде дівчаткам. Ви можете нафарбувати нігті і пофарбувати волосся в абсолютно ОбЕзБаШеНнАя колір - синій або зелені. Сьогодні повно спеціальних фарб, які швидко змиваються.

24. Зробіть ляльковий театр. Це можна зробити за допомогою звичайних шкарпеток. Ґудзики можуть стати очима, а рот і все інше можна домалювати фломастерами. Розіграйте якусь казку.

25. Зробіть аплікацію. Вирізати фігурки з кольорового паперу - це дуже здорово. А ще краще створювати різні композиції.

26. Катайтеся на чому-небудь. Лижі, ролі, ковзани і багато чого іншого на чому можна покататися.

27. Спільно придумайте казку. Ви можете придумати абсолютно щось нове або ж продовжити вже існуючу історію.

28. Дізнавайтеся нові слова разом. У словнику повно слів, яких ви не знаєте, а ваша дитина тим більше. Тому, чому б їх і не вивчити. Щоб було веселіше, вибирайте смішні слова.

29. Почитайте щось разом. Залежно від віку дитини, ви можете вибрати відповідний твір.

30. Пограйте в настільні ігри. Сучасне покоління незаслужено забуває про настільні ігри. Насправді, в них грати дуже забавно, а іноді і пізнавально.

Новости