Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія в ОАЕ, ПОЛІТ НА гідропланів / вертоліт на порталі Паблік Тревел П'ятигорськ

Екскурсія в ОАЕ, ПОЛІТ НА гідропланів / вертоліт

Ви хочете незабутніх вражень?

Екскурсія в ОАЕ, ПОЛІТ НА гідропланів / вертоліт

Тоді це для Вас!

Екскурсія в ОАЕ, ПОЛІТ НА гідропланів / вертоліт

40 хвилин Ви будете насолоджуватися видом одного з найбільш швидкозростаючих міст в світі з висоти пташиного польоту.

Екскурсія в ОАЕ, ПОЛІТ НА гідропланів / вертоліт

На камеру Ви зможете зафіксувати найвідоміші і привабливі достропрімечательності Дубая: готелі Бурж Аль Араб і Джумейра Біч, штучно створені острови Пальма Джумейра і острова Світ, порт Рашид, головну магістраль Дубая Шейх Заєд Роуд з розташованими на ній висотними будівлями (в тому числі найвища будівлю в світі - Бурж Халіфа) і природну достропрімечательностей Дубая - вузький морська затока Крик, який розділяє місто на нову і стару частини.

Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) - країна переваг, масштабних дивовижних проектів, якісного шику.
Кожен з семи еміратів країни постає яскравою легендою, втіленої в реальності, і кожен відкриває гостям свої перлини.

Безтурботні пляжі і сонце круглий рік. Розкішні готелі в містах, на узбережжі Перської океану, вражаюча чарівність аравійської реальності - рукотворні чудеса серед пустелі і моря.

Країна молода душею, креативна і сучасна, при цьому наступна традиціям. Це країна - скарбниця, де одна з коштовностей - незрівнянне гостинність. Потрапивши в цю країну вперше, Ви будете із захопленням вироб носити її назву. Жодна країна в світі не вразить Вас грандіозністю і масштабністю проектів, пишністю дизайну.

Кожен мандрівник, опинившись у незнайомій країні, в першу чергу намагається познайомитися з нею ближче: оглянути головні пам'ятки історичної спадщини, національні пам'ятки, природні ландшафти і основні визначні пам'ятки, а так же відобразити все найцікавіше на фото- або відеокамеру на пам'ять. Кожен з семи еміратів в федерації ОАЕ може відкрити мандрівникові цілий світ, який починається в стародавній Аравії, з її бедуїнських поселеннями і старими ринками в пустелі або горах, і спрямовується прямо в майбутнє, з гігантськими хмарочосами і суперсучасними запаморочливими проектами.

Діти до 2-х років - безкоштовно, з 2 до 11 років - дитячий квиток, 12 років і старше - дорослий квиток.

Здійсніть захоплюючу прогулянку на вертольоті і відкрийте для себе Дубай, місце чудових контрастів, поєднання сучасного міста і вічної пустелі, цілорічного сонця і п'ятизіркового розкоші.
У вас перед очима чудовий Бурдж Аль Араб, пляж Джумейра, Пальма Джумейра і інші пам'ятки, які ви побачите з висоти пташиного польоту. Ви станете свідками поточних і майбутніх розробок самого динамічного регіону в світі. З висоти пташиного польоту ви побачите красу надзвичайного і чудового міста 21 століття.

Форма одягу: зручна.

Форма одягу: зручна

Екскурсія в ОАЕ, ПОЛІТ НА гідропланів / вертоліт

Обов'язково мати при собі оригінал паспорта.

Новости